- 1
- 2
-
:)
czy któryś z sznownych gronowiczów dostąpił zaszczytu uczestniczenia w zajęciach ze wstępu do kultury Burszty i ma może odpowiedzi na co poniektóre pytania??? :) -
Bartek
O ile dobrze pamiętam z pytań były:
- szkoła frankfurcka
- homogenizacja kultury
- kultury wg Ruth Benedict
- opisać jedną ze szkuł antropologicznych
- obrzęd przejścia
Coś w tym stylu i nie takie straszne jak się wydaje na wykładach. No i moim zdaniem ci, którzy zdawali w pierwszym terminie mieli łatwiejsze pytania. tak było rok temu. -
Bartek
szkuł - ale walnąłem. Normalnie jak prawdziwy humanista. Muszę chyba wrócić do szkOły. -
JANIC
Ale jestem sponiewierany!!
Zaraz tne komara o ile nikt mi nie
przeszkodzi:) Długa noc albo dzień, sam juz nie wiem, więc nie dzwoncie dzieciaki bo i tak bede w innym świecie, koko loko itd.Choć poczekajciecie kaczki moje ukochane domagają się rozpusty:) -
-
Grono.Net
-
Bartek
Zapomniałem o Sapirze, Wharfie i De Saussiere czy jakoś tak;-) Miłej nauki -
dziekuje bardzo :) mam nadzieje ze sie przyda... tylko jest maly problemik...hmm...bo sznowny pan wykladowca podal nam troszke inne pytania do opracowania....chyba tylko jedno sie powtarza - to o Benedict, a o reszcie pierwszy raz slysze... :) -
Bartek
??? hmmm. Strasznie dziwne. Rok temu miałem z Bursztą i nawet nie podawał pytań. Może przerabiacie troszkę coś innego, chociaż i tak wydaje się to dziwne. -
papajaparanoja
2 termin gorszy bo Pan Burszta wyznaje zasade ze masz wiecej czasu do nauki az o 2 tyg. Tak wiec w I terminie pytania ogolnikowe a w II szczegolowe. Pamietam ze bylo cos o zakasie kazirodztwa i cechach jezyka. Ktoras trzeba bylo dokladnie opisac. Reszty nie pamietam (sprawila mi troche klopotow). Oby te informacje okazaly sie pomocne
Pozdrawiam -
trala lala
-
wniosek jest taki...trzeba opracowac pytania... nauczyc sie i liczyc na szczescie ze uda sie zaliczyc w pierwszym terminie bo inaczej katastrofa haha .... -
tita
A tak na przyszłość do wszystkich: CZUBAJ!!!! nigdy BURSZTA!!
powodzenia -
Bartek
Niby tak, ale ja miałem ich obu tylko z jednym ćwiczenia a z drugim wykłady. -
chryzostom
ja to mam naprawdę opsesję jeśli chodzi o bursztę, choc gorzej jest z bralczykiem, tego to w ogóle z głowy się nie da wyrzucić -
Bartek
Why? Z Bralczykiem miałem tylko trochę o języku, ale zrezygnowałem. Wydawał się super miły. Skąd te obsesje? Zaczynam z nim teraz "Słowo w sztuce" czy jakoś tak. Weź nie strasz; -) -
Lef
prof Bralczyk "Mona Lisa przypomina mi Garfielda- podejsciem do zycia" czy| on nie jest uroczy?; ) -
Anonim
-
Lef
-
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2