SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :)

czy któryś z sznownych gronowiczów dostąpił zaszczytu uczestniczenia w zajęciach ze wstępu do kultury Burszty i ma może odpowiedzi na co poniektóre pytania??? :)
  • Bartek

O ile dobrze pamiętam z pytań były:
    - szkoła frankfurcka
    - homogenizacja kultury
    - kultury wg Ruth Benedict
    - opisać jedną ze szkuł antropologicznych
    - obrzęd przejścia

Coś w tym stylu i nie takie straszne jak się wydaje na wykładach. No i moim zdaniem ci, którzy zdawali w pierwszym terminie mieli łatwiejsze pytania. tak było rok temu.
  • Bartek

szkuł - ale walnąłem. Normalnie jak prawdziwy humanista. Muszę chyba wrócić do szkOły.
  • JANIC

Ale jestem sponiewierany!!
    Zaraz tne komara o ile nikt mi nie
    przeszkodzi:) Długa noc albo dzień, sam juz nie wiem, więc nie dzwoncie dzieciaki bo i tak bede w innym świecie, koko loko itd.Choć poczekajciecie kaczki moje ukochane domagają się rozpusty:)
  • Grono.Net

ok
  • Bartek

Zapomniałem o Sapirze, Wharfie i De Saussiere czy jakoś tak;-) Miłej nauki

dziekuje bardzo :) mam nadzieje ze sie przyda... tylko jest maly problemik...hmm...bo sznowny pan wykladowca podal nam troszke inne pytania do opracowania....chyba tylko jedno sie powtarza - to o Benedict, a o reszcie pierwszy raz slysze... :)
  • Bartek

??? hmmm. Strasznie dziwne. Rok temu miałem z Bursztą i nawet nie podawał pytań. Może przerabiacie troszkę coś innego, chociaż i tak wydaje się to dziwne.
  • papajaparanoja

2 termin gorszy bo Pan Burszta wyznaje zasade ze masz wiecej czasu do nauki az o 2 tyg. Tak wiec w I terminie pytania ogolnikowe a w II szczegolowe. Pamietam ze bylo cos o zakasie kazirodztwa i cechach jezyka. Ktoras trzeba bylo dokladnie opisac. Reszty nie pamietam (sprawila mi troche klopotow). Oby te informacje okazaly sie pomocne
    Pozdrawiam
  • trala lala

Karol...jest zle;-) Burszta mi się snil hahahha

wniosek jest taki...trzeba opracowac pytania... nauczyc sie i liczyc na szczescie ze uda sie zaliczyc w pierwszym terminie bo inaczej katastrofa haha ....
  • tita

A tak na przyszłość do wszystkich: CZUBAJ!!!! nigdy BURSZTA!!
    powodzenia
  • Bartek

Niby tak, ale ja miałem ich obu tylko z jednym ćwiczenia a z drugim wykłady.
  • chryzostom

ja to mam naprawdę opsesję jeśli chodzi o bursztę, choc gorzej jest z bralczykiem, tego to w ogóle z głowy się nie da wyrzucić
  • Bartek

Why? Z Bralczykiem miałem tylko trochę o języku, ale zrezygnowałem. Wydawał się super miły. Skąd te obsesje? Zaczynam z nim teraz "Słowo w sztuce" czy jakoś tak. Weź nie strasz; -)
  • Lef

prof Bralczyk "Mona Lisa przypomina mi Garfielda- podejsciem do zycia" czy| on nie jest uroczy?; )
  • Anonim

Garfield?
  • Lef

chodzilo mi o Bralczyka...ponawiam pytanie...czyz nie jest uroczy?
  • Anonim

Bralczyk? :>
  • Anonim

prof Bralczyk bardzo sympatyczny:) ale zeby od razu uroczy;)?
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)