-
Caryca Katarzyna
Jak Wasze wrażenia? Liczyłam, że będzie łatwiej, ale się przeliczyłam...Szykujecie się na drugi termin czy na wakacje? :) -
Gosia
-
Grono.Net
-
Gosia
-
-
szczerze mówiąc spodziewałam się, że będzie gorzej... ale po wynikach się okaże
-
ania
-
Caryca Katarzyna
-
Caryca Katarzyna
-
Kasia
Ja nie jestem zaskoczona. Było tak jak w 1.semestrze... Ale te pytania o nazwiska są okropne:/ -
Kasia
-
bero
dojebala... tyle mam do powiedzenia :(
nazwiska jakies przerazajace... -
Caryca Katarzyna
Właśnie, jak ktoś pisał u niej w zeszłym semestrze, to już miał lepiej. Ja byłam u Wojciszke i chociaż mnie straszyli, to i tak naiwnie wierzyłam, że będzie OK... -
Gosia
-
-
..aaa..
Widze że nie jestem sama jeśli chodzi o wrażenia po egzaminie :)
myślałam że po tym jak źle poszły egzaminy w zimie to w lecie zrobi choć troche łatwiejszy ale się przeliczyłam :(
i wszystko wskazuje że bedę podchodziła do wersji B :(
ja juz miałam plany heeeeee -
..aaa..
a tak wogóle czy mi się wydawało ze Skarżyńska zmieniła swój imaż?! te okulary?!
nie poznała bym jej na ulicy :) -
aGii
-
Grono.Net
-
tak, miałam u niej w pierwszym semestrze...
dosunęła konkretnie... dopiero teraz do mnie dotarło, że chyba jednak mam stracha...
no to czekamy na wyniki... -
PopeQ
Skarzynska rulezzz..spodziewalem sie latwiejszego testu, no i te pieprzone nazwiska.
no i tekst Skarzynskiej:
"Na lawce oprocz testu moze stac jeszcze jakas butelka"; DDD heheh i w tym momencie cala aula w brecht..ciekawe o jaka butelke jej chodzilo, no i pewnie to tlumaczyloby jej ciemne oklulary (moze kacyk ? :)))
hheh pozdro