- 1
- 2
-
Ewelina
orientujecie sie moze co trzeba zaliczyc zeby byc na 2 roku ?
bo slyszalam ze albo 3 ogolne i 1 spoleczna albo 3 spoleczne i 1 ogolna .... -
Krzysztoff
-
Ewelina
-
*Marta
-
-
bero
2 wypowiedzi... i wszystko jasne; )
ludziki ..wszystko zalezy od kierunku...mozna miec jeden rygor w plecy zeby przejsc a rygor to ogolna i spoleczna I i II czesc dla psychologow,reszte mozna udupic ...
zawsze jest możliwość pisania podania o odstępstwo od rygoru, ja jestem na 3 roku i nadal mam ogólną II w plecy.tylko trzeba walczyć o swoje w tej cholernej szkole. ja troche napisałam sie tych podań, ale dzięki temu przechodze z semestru na semstr i z roku na rok.
-
HANDO
-
Gosia
-
ja sie dowiadywalam dokladnie o to o co tobie chodzi, juz ci tlumacze, mozesz miec niezaliczona jedna psychologie tzn z psych.ogolnej I, spolecznej I, ogolnej II i spolecznej II musisz zaliczyc 3, jedej mozesz nie zdac, a reszta to Twoj problem, jesli nie zaliczysz medycyny czy klinicznej to poprostu bedziesz musiala zaplacic i bedziesz to miala na drugim roku:) pozdrawiam
-
Gosia
hurra to spoko mam zali spol i ogolna I s mam zal jeszcze ogolna II a w plecy tylko spol II medy i kliniczna wiec najwyzjej 510 ale jestem na 2 roku:) -
ooo, poznalysmy sie przez wolszczakowa, dopiero teraz zobaczylam, no nic, to gratuluje , ja jeszcze troszke sie pomecze:)
-
Gosia
a no rzeczywiscie:) ale ja tez mam 3 poprawki w B i bede probowac tylko ta medycyne to juz 4 podejscie :( a ty co masz jeszcze? apropo ta marta o ktorej gadalysmy idzie do na sna spoleczna:) -
hehe, mowila mi magda:) ja tez bede 4 raz podchodzic do medycyny:) procz tego strzalecki jutro i cielecki:)
-
Gosia
-
ja tez 16, a szczerze myslalam ze poszlo mi duzo lepiej, ale skubana dala inne pytania niz w zeszlym semestrze, czytajac jej slajdy przypomnialo mi sie z 10 pytan a teraz nic nie dala podobnego
-
Gosia
dokladnie ona jest chora ale coz nam pozostaje jak nie wkuc i zdac tylko najgorsze to jest to ze ja dzien po dniu3egz mam:( -
*Marta
A nie jest tak, że owszem musisz zaliczyć 3 z trzonowych ale muszą tam być obowiązkowo Ogólna 1 i Społeczna 1 ? Tak jest napisane w rygorze kolejności. Można uwalić jeden z dwóch kursów ale 2 stopnia -
wiem ze sa tu nowe wpisy ale nic nie widze, nic mi sie nie ukazuje..;(
-
Radek Król
Madzik, to nie jest dokładnie tak jak mówisz - w rygorze kolejności jest napisane, że musisz zaliczyć trzy z wykładów trzonowych ale obowiązkowo musi byc w nich Ogólna I i Społeczna I ( czyli możesz oblać Ogólną II i Społeczną II ) -
Guta
rygory kolenosci glosza:
Trzy wykłady z czterech (I, I i II)
• Wstęp do psychologii ogólnej I
• Wstęp do psychologii ogólnej II*
• Wstęp do psychologii społecznej I
• Wstęp do psychologii społecznej II*
+ Jeden z 3 podanych poniżej kursów
• Praca empiryczna 1
• Wstęp do psychologii ogólnej (ćw.)
• Wstęp do psychologii społecznej (ćw.)
link n a swps http://www.swps.edu.pl/new_www/stud...
tam wszytsko jest jasno napisane.dl a kazdego kierunku rygor jest ten sam tylko plany studiow sa inne.i tak na 3 roku trzeba miec wszystkie trzonowe z planu studiów zeby isc na seminarium magisterskie na 4.
-
Guta
rygory kolenosci glosza:
Trzy wykłady z czterech (I, I i II)
• Wstęp do psychologii ogólnej I
• Wstęp do psychologii ogólnej II*
• Wstęp do psychologii społecznej I
• Wstęp do psychologii społecznej II*
+ Jeden z 3 podanych poniżej kursów
• Praca empiryczna 1
• Wstęp do psychologii ogólnej (ćw.)
• Wstęp do psychologii społecznej (ćw.)
link n a swps http://www.swps.edu.pl/new_www/stud...
tam wszytsko jest jasno napisane.dl a kazdego kierunku rygor jest ten sam tylko plany studiow sa inne.i tak na 3 roku trzeba miec wszystkie trzonowe z planu studiów zeby isc na seminarium magisterskie na 4.
- 1
- 2