- 1
- 2
-
Di; )
Chciałam się wszystkich osóbek uczeszczających na wykład prof Doroszewicz zapytać, czy przypadkiem nie mają przykładowych pytań do egzaminu?..za wszelkie informacje będę bardzow dzięczna;) -
Anonim
-
Di; )
no to jeszcze zapraszam kogoś z pytaniami do wzięcia udziału w dyskusji; ) -
Anonim
sluchajcie, pytania sa banalne...nie uczylam sie nic i zdalam...to jest taka druga psychologia spoleczna, nie mozna tego nie zdac:) -
-
Di; )
dziekuje za informacje...;)ogolnie przedmiot przynajmniej jak dla mnie jest ciekawy,tylko zastanawiam sie,czy beda pytania o nazwiska osob,ktore przeprowadzily konkretne badania...tego akurat nie chce mi sie uczcy na pamiec:/ -
Anonim
nazwisk raczej nie pamietam, ale duzo bylo z samych wynikow badan...to pamietam, choc dawno to bylo:P -
Di; )
-
Grono.Net
-
tita
moja kochana Musia uczyła się przy mnie przez 1 dzień siedząc na podłodze i "oglądając" folie... wynik 3,5 lub 4... nie pamiętam... ogólnie łatwiejsze do zdania niż testy by Kornel (semestr letni)...
powodzenia -
Di; )
ehh...zatem biore wydruki w reke i czytam do skutku,zobaczymy jak to wypadnie...i nikt widze nie posiada tych przykaldowych pytań,nieładnie..:> -
Grono.Net
-
Grono.Net
ja jeszcze proponuje składkę na kurs techniczny dla pani Doroszewicz:) ( obslugi tych wszystkich starsznych wynazlaków jak telewizor czy co gorsza mikrofon....) -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
ja jestem u Pani D. na seminarium magisterskim:)kochana kobieta, ciepla, dowcipna:) smaczkiem dla Was szanowni groniwicze moze byc to, ze nie wiedziala co to sa dragqueens:D akurat ktos tam pisze prace o transwestytach(oczywiscie to nie to samo!) i byla bardzo zdziwiona jak ja uswiadomilismy, az sobie zapisala:) a do tego mielismy niezly ubaw jak na zajeciach gadlismy o randkach internetowych, spotkaniach, troche z podtekstem seksualnym i tego typu. ona siedziala, siedziala, chichrała się niemilosiernie, po czym przeszla na inny temat i mowi do chlopaka "to moze teraz spenetrujesz..." po czym zapadla grobowa cisza i wszyscy jak jeden mąż ryknelismy smiechem:)oj, babka jest niezla:D -
Anonim
-
Grono.Net
buhahaha to była freudowska pomyka...spenetrujesz...a to pani Doroszewicz taka z cicha pęk...;) -
Anonim
wyglada na taka dobra, kochana ciocie Krysie(mowie to calkowicie z ogromna sympatia!) ale ma fajne poczucie humoru:) -
Anonim
mam pare pytan z wykladu wtorkowego:
1. teoria autopercepcji D. Bema dostarcza wyjasnienia skutecznosci:
a. stopa w drzwiach
b. niska pilka
c. drzwiami w twarz
a>prawidlowe
2. Cialdini prosil studentow o udzial w akcji charytatywnej na rzacz nieletnich przestepcow. najwiecej osob wyrazilo zgode, gdy:
zaproponowano najpierw prace w charakterze opiekuna przez 2 lata po 2godz tygodniowo, a po odmowie poproszono o jednorazowa pomoc.
itd -
Di; )
anka moktow - dzieki za pytanka:)Moze masz jeszcze jakies,bede wdzieczna za przeslanie chocby na mail-a...Pzdr:)
- 1
- 2