SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Di; )

Chciałam się wszystkich osóbek uczeszczających na wykład prof Doroszewicz zapytać, czy przypadkiem nie mają przykładowych pytań do egzaminu?..za wszelkie informacje będę bardzow dzięczna;)
  • Anonim

Popieram :)
  • Di; )

no to jeszcze zapraszam kogoś z pytaniami do wzięcia udziału w dyskusji; )
  • Anonim

sluchajcie, pytania sa banalne...nie uczylam sie nic i zdalam...to jest taka druga psychologia spoleczna, nie mozna tego nie zdac:)
  • Di; )

dziekuje za informacje...;)ogolnie przedmiot przynajmniej jak dla mnie jest ciekawy,tylko zastanawiam sie,czy beda pytania o nazwiska osob,ktore przeprowadzily konkretne badania...tego akurat nie chce mi sie uczcy na pamiec:/
  • Anonim

nazwisk raczej nie pamietam, ale duzo bylo z samych wynikow badan...to pamietam, choc dawno to bylo:P
  • Di; )

to juz coś, zatem jeszcze raz wielkie dzieki;)
  • Grono.Net

tez to zaliczyłem nie wiem jak ....
  • tita

moja kochana Musia uczyła się przy mnie przez 1 dzień siedząc na podłodze i "oglądając" folie... wynik 3,5 lub 4... nie pamiętam... ogólnie łatwiejsze do zdania niż testy by Kornel (semestr letni)...
    powodzenia
  • Di; )

ehh...zatem biore wydruki w reke i czytam do skutku,zobaczymy jak to wypadnie...i nikt widze nie posiada tych przykaldowych pytań,nieładnie..:>
  • Grono.Net

ohoooo a to juz 5 ego:) ta dammm:)
  • Grono.Net

ja jeszcze proponuje składkę na kurs techniczny dla pani Doroszewicz:) ( obslugi tych wszystkich starsznych wynazlaków jak telewizor czy co gorsza mikrofon....)
  • Anonim

hahahahaha popieram , korepetycje są w cenie; -)
  • Grono.Net

ta ...ona tylko po....mikrofon:)
  • Anonim

ja jestem u Pani D. na seminarium magisterskim:)kochana kobieta, ciepla, dowcipna:) smaczkiem dla Was szanowni groniwicze moze byc to, ze nie wiedziala co to sa dragqueens:D akurat ktos tam pisze prace o transwestytach(oczywiscie to nie to samo!) i byla bardzo zdziwiona jak ja uswiadomilismy, az sobie zapisala:) a do tego mielismy niezly ubaw jak na zajeciach gadlismy o randkach internetowych, spotkaniach, troche z podtekstem seksualnym i tego typu. ona siedziala, siedziala, chichrała się niemilosiernie, po czym przeszla na inny temat i mowi do chlopaka "to moze teraz spenetrujesz..." po czym zapadla grobowa cisza i wszyscy jak jeden mąż ryknelismy smiechem:)oj, babka jest niezla:D
  • Anonim

przepraszam, nie "spenetrujesz" a "czy moglby pan spenetrowac":)
  • Grono.Net

buhahaha to była freudowska pomyka...spenetrujesz...a to pani Doroszewicz taka z cicha pęk...;)
  • Anonim

wyglada na taka dobra, kochana ciocie Krysie(mowie to calkowicie z ogromna sympatia!) ale ma fajne poczucie humoru:)
  • Anonim

mam pare pytan z wykladu wtorkowego:
    1. teoria autopercepcji D. Bema dostarcza wyjasnienia skutecznosci:
    a. stopa w drzwiach
    b. niska pilka
    c. drzwiami w twarz
    a>prawidlowe

2. Cialdini prosil studentow o udzial w akcji charytatywnej na rzacz nieletnich przestepcow. najwiecej osob wyrazilo zgode, gdy:
    zaproponowano najpierw prace w charakterze opiekuna przez 2 lata po 2godz tygodniowo, a po odmowie poproszono o jednorazowa pomoc.

itd
  • Di; )

anka moktow - dzieki za pytanka:)Moze masz jeszcze jakies,bede wdzieczna za przeslanie chocby na mail-a...Pzdr:)
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)