-
*Jaszczi*
witam! i jak tam nastroje przed piatkowym egzaminem?! uczycie sie? a wiecie czego szczegolnie? proponuje powpisywac zagadnienia ktore byly na tescie ,bo one sie powtarzaja! pozdrawiam -
monia
ja nie bylam na A tylko na B ide :( a ty pamietasz jakies zagadnienia?? -
Anonim
ja byłam na A ale i tak niewiele z tego pamietam. Bylo cos o bulimii, depresji i objawy nerwicowe. Zaraz siadam do tego, nie ma co- wczesna pora i cała nocka mnie czeka:((
-
Kru
a ja juz nie moge! ... chodze z kata w kat; ) .... taaak mi sieee tego niee cchee uczyc; )
było milion objawow zaburzen nerwicowych...i niezle trzeba sie w tym orientowac :( ....
miła noc z Kokocha u boku; ) -
-
*Jaszczi*
a ja mam nadzieje ze to co umiem to wystarczy, nie jestem niestety w stanie sie nauczyc objawow tych wszystkich nerwic itp, do jutra , ja sie juz nie katuje, co ma byc to bedzie
-
~pirania
boszzzzzzz, nienawidze tej psychopatologii..ile razy można sie tego uczyć :/ 48 rodzajów i odmian jednej choroby i ja sie pytam jak sie tego nauczyc :) -
Michael
wiedza wiedz a zpamitac caBe pytanie i potem ab i c .....cb i d...samo b i c ....etc......nierouzmiem tej formy sprawdzania naszej wiedzy......no nic trzeba pocierpiec....noc przed nami:] -
Kru
ja tez chyba koncze na dzis :) ... przeczytalam 2 razy notaki i wystarczylo mi, zeby wszystko mi sie pomieszalo....a swoaj droga forma pytan jest ciekawa.....sredniointeligentn i lub wolnoczytajacy odpadaja w przedbiegach; P
-
Kru
-
~pirania
haha to pewnie dlatego zdaje to juz kolejny raz; D
kurna, już mnie to cholerstwo wnerwia!!!
olewam to już dzis -
*Jaszczi*
SA WYNIKI- JA ZALICZYLAM!!!! NA 3,5!!!!! ALE JAJO WYNIKI TEGO SAMEGO DNIA GO EGZAMIN HEHE POZDRO, a jak wam poszlo? -
*Jaszczi*