SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Jaszczi*

witam! i jak tam nastroje przed piatkowym egzaminem?! uczycie sie? a wiecie czego szczegolnie? proponuje powpisywac zagadnienia ktore byly na tescie ,bo one sie powtarzaja! pozdrawiam
  • monia

ja nie bylam na A tylko na B ide :( a ty pamietasz jakies zagadnienia??
  • Anonim

ja byłam na A ale i tak niewiele z tego pamietam. Bylo cos o bulimii, depresji i objawy nerwicowe. Zaraz siadam do tego, nie ma co- wczesna pora i cała nocka mnie czeka:((

• Kru

a ja juz nie moge! ... chodze z kata w kat; ) .... taaak mi sieee tego niee cchee uczyc; )

było milion objawow zaburzen nerwicowych...i niezle trzeba sie w tym orientowac :( ....

miła noc z Kokocha u boku; )
  • *Jaszczi*

a ja mam nadzieje ze to co umiem to wystarczy, nie jestem niestety w stanie sie nauczyc objawow tych wszystkich nerwic itp, do jutra , ja sie juz nie katuje, co ma byc to bedzie
  • ~pirania

boszzzzzzz, nienawidze tej psychopatologii..ile razy można sie tego uczyć :/ 48 rodzajów i odmian jednej choroby i ja sie pytam jak sie tego nauczyc :)
  • Michael

wiedza wiedz a zpamitac caBe pytanie i potem ab i c .....cb i d...samo b i c ....etc......nierouzmiem tej formy sprawdzania naszej wiedzy......no nic trzeba pocierpiec....noc przed nami:]
  • Kru

ja tez chyba koncze na dzis :) ... przeczytalam 2 razy notaki i wystarczylo mi, zeby wszystko mi sie pomieszalo....a swoaj droga forma pytan jest ciekawa.....sredniointeligentn i lub wolnoczytajacy odpadaja w przedbiegach; P
  • Kru

a WY tez juz uciekajcie... a kysz a kysz .. bo nie obniza progu; P
  • ~pirania

haha to pewnie dlatego zdaje to juz kolejny raz; D
    kurna, już mnie to cholerstwo wnerwia!!!
    olewam to już dzis
  • *Jaszczi*

SA WYNIKI- JA ZALICZYLAM!!!! NA 3,5!!!!! ALE JAJO WYNIKI TEGO SAMEGO DNIA GO EGZAMIN HEHE POZDRO, a jak wam poszlo?
  • *Jaszczi*

no ludzie co z wami?nie sprawdzacie?
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)