-
Magda Tywonek
witajcie,
otoz nie moglam na to chodzis z pewnych wzgledow, wiec kieruje do was szanowni studenci pytanko: ktos chodzil w tym semestrze? czy slajdy z netu wystarcza? moze macie jakies pytania podyktowane? wszelkie inf. o przedmiocie i wymaganiach wykladowcy(basia tryjarska)
dziekuje serdecznie,
pozdrawiam,
magda -
Anonim
ja miałam to w zesżłym roku i powiem Ci ze masakra był ten egzamin wg mnie. Z tego co pamietam pytania dotyczą głównie lektur i sa to wyjete zdania z lektur ( tzn :ucz się na pamięć tego co w książkach napisali )- ale to tylko moje skromne zdanie,moze ktos lepiej wspomina ten egzamin -
tita
Magdulka...
ja niestety popieram Madzię... ten egzamin to było nieporozumienie, szczególnie dla Społecznej... Ale obkułam się notatek przeczytałam ze 3 teksty i cudem dostałam 4... Ale oprócz logiki to ten przedmiot był chyba największą kpiną przez te 4 lata...
Ta kobieta jest zafiksowana i nic do niej nie dociera, a szczególnie to, że mnie jako studenta społecznej nie interesuje nieskończona liczba szkół terapii... Służe oczywiście notatkami jeśli je znajdę...
Jeżeli ktoś ma jeszcze jakiś wybór to niech się zapisuje na ZABURZENIA DZIECI I MŁODZIEŻY -
Magda Tywonek
-
-
tita
-
Anonim
dlaczego na priv??? podzielcie na forum bo moje przerażenie rośnie jeszcze bardziej.... -
tita
nie martw się Kasiusia... ja tylko informowałam Magdulkę, gdzie zostawiłam jej moje bezcenne notatki...
pozdrawiam i powodzenia -
Anonim
-
Anonim
No i jak po pierwszym wykładzie? :)
Dla mnie super, choć egzamin troszkę przeraża :)
Pozdrawiam. -
WituŚ SuperstaR
-
Anonim
>WituŚ SuperstaR napisał
>Tituś - przecież zaburzenia rodziny zdaje się
>banalnie :D
Tak?; ) No coś Ty, to mówisz, że nie ma się co martwić niepotrzebnie :) -
Mar
Zaburzenia rodziny z tryjarska sa trunde. nie powiem ze bardzo trudne ale jednak! trzeba chodzic na wyklady i notowac i to porzadnie. Ja mialam super notatki przeczytalam prawie wsyskie lektury i dostalam 4. bo prof. tryjarska wymaga wysilku i to nie malego, a poza tym lubi zadawac podchwytliwe pytania. tak wiec moja rada : chodzcie na wykaldy bo to sie oplaci -
Anonim
-
Anonim
-
♫ Simon
-
nagle!Ja
-
/// A&S/ //
Ponawiam pytanie koleżanki wyżej Czy ktoś juz miał egzamin z zaburzeń rodziny u pani Trzesowskiej-Greszty? -
ABC ABC
ja mialam u niej egzamin, ale z czego innego (zaburzenia dzieci i mlodziezy) i tam poleciala po bandzie, jednak teraz powiedziala, ze egzamin bedzie bardzo prosty, bo sama ma duzo problemow osobistych (a u niej skutkuje to dobrocia dla innych). Mysle wiec, ze slajdy wystarcza, a reszta (podejscie behawioralne i inne ktorych nie omawiala warto przeczytac z Namyslowskiej) -
nagle!Ja
Kurcze, na pewno ktoś miał egzamin z zaburzeń rodziny u Trzęsowskiej Greszty w zeszłym semestrze!!!
Jakie były pytania??