- 1
- 2
-
ankap
Czy ktos moze pamieta egzamin z psychologii zaburzen psych. u prof. Trzebinskiej i moze mi cos powiedziec na jego temat ??
-
Magda Tywonek
-
ankap
-
Starbuck
-
-
ankap
-
doc. lena
-
Starbuck
-
Starbuck
Kochana- w takim razie błagamy o jakiś cynk po piątkowym egzaminie-pliizzzzz (myślę,że ankap sie przyłaczy do mych błagań ) :) -
ankap
jasne ze tak :>
olala - ja mam chyba 5 lutego ... jesli mnie pamiec nie myli.
W Copy shopie cos jest ?? byl ktos ? -
Starbuck
No ja tez-tego samego dnia co rozwojówkę-hurrrrra. Zajrzę do C.S. jak coś będzie to dam znać -
doc. lena
jasne że dam znać, jak byłam z 2 tygodnie temu w CS to nic nie było aaa i mam prośbę - jakby ktoś miał te materiały od Trzebińskiej z biblioteki na kompie i mógł przesłać to byłabym wdzięczna, ja podziałam dyskietkę gdzie to miałam a w szkole będę dopiero w środę :/
lena-h@wp.pl -
ankap
lena-h wyslalam wlasnie
olala - z ktorej grupy jestes ?? Jakos Cie nie kojarze 8/ -
doc. lena
-
ankap
-
doc. lena
heeeeh tak to jest jak się czyta i je marchewkę z groszkiem jednocześnie; ) -
ankap
-
Magda Tywonek
dziewczyny, u Pani T. wiedza na dyskietkce musi byc poparta lektura w ksiazce- czy to oby nie byla psychiatria bilikiewicza????
co pamietam z egzaminu.. (pyt.dotyczyly tych kwestii)
-kryteria funkcjonalne
-osie dsm (os II co to jest)
-transwestytyzm fetyszystyczny(jakie zaburzenie)
-anhedonia
-niekompletna reakcja
-identyfikacja plciowa
-opis przypadku -jakie to urojenie -(ulubiona forma zadawania pytan pani prof; PPP )
-nie ogranicza niepoczytalnoscii... co?
-depresja maskowana
-met. leczenia manii
-pozytywne objawy manii
-lata zachorowalnosci na depresje
-formy depresji
-skutecznosc leczenia depresji
to przegladajac notatki udalo mi sie wyciagnac..
slowem -w pierwszej kolejnosci bierzcie sie za "wykucie" materialow pani T. (czesto sa to zdania z tych materialow) jak starczy wam czasu to literatura
ja znalazlam streszczony rozdzial 5 z psychiatrii bilikiewicza, jesli ktos zyczy sobie moge udostepnic do odbicia
pozdr!
magda -
ankap
magdulka dzieki :>
zwroce na to szczegolna uwage podczas nauki :)
a rzeczywiscie literatura zalecana do Bilikiewicz ale tez 2-tompwa psychologia zaburzen ale z tego co slyszalam nie jest konieczna...
-
Starbuck
Ja jestem z zaocznych, grupa 2 SPK. A Ty? bo mi się twarz wydaje znajoma...chodziłaś na wykłady Trzebińskiej, bo jak tak, to tam w sumie nie za wiele twarzy było do zapamiętywania :) -
Starbuck
Aha-magdulka dzięki. no ja też mam nadzieję,że obejdzie się bez czytania Psych. Zaburzeń Psychicznych :)
- 1
- 2