SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Deusz

LUDZIE POMÓŻCIE!!!MAM PRZEDSTAWIĆ PSYCHOLOGICZNĄ KONCEPCJE KOBIETY (BO PRACE PISAŁEM NA TEAMAT "KONCEPCJA KOBIETY WG.KORANU I NAUK MAHOMETA")
    I ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA NIE WIEM CO ZA KONCEPCJE MAM ZNALEŹĆ CZYJĄ I GDZIE SZUKAĆ!!!POMOCY PORAWKA JUTRO!!!!!
  • Dolce & Banana

no a jaką teorię psychologiczną do tego dałeś? tzn w pracy swojej, o jakiej teorii psychologicznej pisałes?
    w bibliotece pod jej nazwiskiem w teczce jest podobno kilka prac.zobacz tam:)
  • Dolce & Banana

tzn.kilka prac z zeszłego roku:)
    Ja pisałam o kobiecie i raczej z tego mnie ni pytała...
    pytała b.dużo o koncepcje i pomysł na prace no i własnie o teorię psychologiczną o kórej pisałam w pracy.
  • Deusz

No ja własnie miałem kłopot z psychologiczną koncepcją i użyłem socjologicznej i Machutowa powiedziałe mi że musze jej koniecznie dobrać jeszcze do tego koncepcje psychologiczną a ja bladego pojęcia nie wiem jaką !!!!!!Jeśli możesz to daj mi jakieś wskazówki ,ewentualnie powiedz jaką teorię psychologiczną ty zastosowałaś w swojej pracy !!!!
    Jutro mam egzamin u Machutowej i jestem przerażony!!!!Błagam daj mi coś konkretnego!!!! mój mail deusz21@interia.pl albo napisz na gronie będę 100-krotnie wdzięczny!!!
  • Dolce & Banana

no ja pisałam o wpływie społecznym,ale to było ściśle związane z moim tematem aktów samobójczych...
    Wiem, ze kilka osób pisało coś o Jungu i o kobiecie-matce:/

Weź po prostu jakąs najprostszą teorieę pscyhologiczną i tyle.
    Moze Freud?Ze kobieta musi się "hamować"?
    nie wiem, nie mam pojęcia...
  • Deusz

ok.dzięki serdeczne!
  • ~~ Mangosha ~~

No pewnie Ci juz nie pomoge...ale naprawde warto zajrzec do tych prac z poprzednich lat. Sa pod nazwiskiem Machut (segregatory S1,S2,S3). Sporo osob pisze o kobiecie.

No i jak poszlo jesli juz po egzaminie?
  • Deusz

Thx mimo iż nie pomogło,ale gdyby nie księżniczka byłoby po mnie a tak teoria JUNGA uratowała moje czarne dupsko! :)
    ZAAWANSOWANA KULTURA POZAEUROPEJSKA ZALICZONA NA 4,5!!!!! JESZCZE RAZ SPECIAL THANKS FOR Księżniczka Anna !!!!
    GDyBy NIE TWOJA PODPOWIEDŹ LEŻAŁBYM I KWICZAŁ!!! Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJE!!!!!!
  • Dolce & Banana

spoko;)

Za duzo nie powiedzialam w sumie.To twoja zasluga,bo sobie poczytales i widze,ze w glowie zostalo:)

gratuluje i pozdrawiam!
    ANIA
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)