-
mgr Krysieńka :)
Jako, ze nie ma jednego miejsca gdzie mozna takie ogloszenia zamieszczac to zakladam je :)
Szukam samodzielnego, w miare przestronnego, pustego (mam swoje meble) pokoju z podlaczeniem do Netu + dobra komunikacja. Cena max. 500zl/m-c.
Od 1 sierpnia, najpozniej od 1 pazdziernika.
Chetnie zamieszkam z pozytywnie zakreconymi ludzmi, pelnymi optymizmu :] -
Anonim
hej Krysia!!!
ja wprowadzam się do mieszkania w czerwcu i przypuszczam, że później wynajmę mniejszy pokój (13 m2; okna na południe, nowe budownictwo, pokój z meblami lub bez. net będzie na 100%, cena do uzgodnienia). jedna b. ważna uwaga: jak wiesz mieszkanko jest w Ząbkach na Powstańców. ale z tego co wiem, to praktycznie spod samego bloku jeździ prywatny autobus do metra Ratusz Arsenał (przejazd 1 zł) :)
ewentualnie mogę zapytać moich wspólokatorow czy beda kogos szukali na moje miejsce (Nowe Bemowo) komunikacja całkiem dobra, a mieszkanie średnio umeblowane, więc pewnie Twoje meble by się zmiesciły :)
pozdrawiam
J. -
-
Anonim
pytałam. powiedzieli, że na razie sami nie wiedzą co będzie z tym mieszkaniem i czy w nim zostaną. wszystko ma się wyjaśnić w wakacje. dam znać jak coś się wyjaśni :)
pozdrawiam :) -
-
-
Kacha
-
Eliza Szymańska-Słok
hej.
mam do wynajecia 2 pokojowe mieszkanie od 1 lipca do 1 pazdziernika.
2 pokoje, kuchnia, lazienka.
mieszkanie znajduje sie na Woli, zaraz przed WolaParkiem.
Internet jest podlaczony.
Cena wynosi 300zl+oplaty (czynsz -kolo 300zl i rachunki). -
Anonim
hej! A ja poszukuję mieszkania na miesiąc - czerwiec , najlepiej kawalerkę (dla pary). Jesli chodzi o cenę to tak do ośmiuset złotych. Jeśli byście cos wiedzieli to z góry dziekuję za info :)
Pozdrawiam! -
Kacha
-
Dominiczka :)
Ze względu na to, że moja obecna współlokatorka wraz z końcem czerwca rezygnuje z mieszkania, bo wyprowadza się do chłopaka, poszukuję nowej współ :) najlepiej od 1 lipca (ewentualnie od 1 października).
Mieszkanie 48m, 2-pokojowe, kuchnia, łazienka;
lokalizacja: Warszawa, Praga Pd., ul. Tarnowiecka, na przeciwko CH Promenada przy ulicy Ostrobramskiej
dojazd: autobusy, tramwaje, do centrum 15-20 minut
Zależy mi na znalezieniu fajnej dziewczyny, bo nie chcę rezygnować z tego mieszkania. Naprawdę fajnie się mieszka, no i jest praktycznie w pełni umeblowane.
ja! i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz :)
w tym pokoju do wynajęcia są 2 łóżka, jest w miare duży i z balkonem, więc mogłyby tam mieszkać 2 osoby, wtedy i opłaty by się dzieliły na 3 i wyszłoby taniej :)
jeśli chodzi o cenę to jest 1300 zł na miesiąc, czyli dzieląc na 2 wychodzi 650 zł na osobę + opłaty (liczniki są spisywane co 3 miesiące i jak dotąd wychodziło ok 250zł, czyli mniej więcej 70-80 zł na miesiąc)
nie jest to może bardzo niska cena, ale biorąc pod uwagę, ze to Warszawa, i że mieszkanie jest naprawdę fajne, to naprawdę warto :)
jeśli ktoś byłby zainteresowany i chciałby zobaczyć fotki mieszkania, również jest to możliwe :)
pozdrawiam,
Dominika -
-
• ♥ aŚq ♥ •
A ja juz wczesniej zamieszczalam ogloszenie na gronie SWPSu. Od 1lipca, bądź od 1sierpnia mam do wynajęcia pokój. Gocław-dobry,szybki dojazd do SWPSu,centrum,na mokotów itp. Szczegóły oferty są tutaj:
http://www.gumtree.pl/warszawa/62/9... -
aneta
Hej! Ja tez szukam współlokatorki :) do wynajęcia od października jest umeblowany,wygodny i ładny, średniej wielkości pokoik w nowym budwonictwie. W niewielkim bloku,tuż za rondem wiatraczna, 5 minut tramwajem do swps-u :), 10-15 do centrum, a dodatkowo w cichym i zadrzewionym miejscu, w pobliżu duży targ ze świeżymi owocami i warzywami :) Cena to 550 zł bez żadnych dodatkowych opłat. Piszcie na gronowy adres :) -
Hej,
też szukam współlokatorki od 23.05( właśnie przed chwilą moja odpowiedzialna współlokatorka powiedziała, że się wyprowadza)
Pokój jest w mieszkaniu studenckim przy ul. Kondratowicza. Poszukiwana osoba niepaląca, niekonfliktowa, dbająca o czystość i porządek. Pokój jest samodzielny, przyjemny nie duży - 10 m.kw, wyposażony w łóżko i szafki ,niekrępujący z możliwością zamykania na klucz. Wolny dostęp do łazienki i kuchni. Mieszkanie na cichym, bezpiecznym, chronionym osiedlu koło przystanku Targówek Ratusz, z dobrym dojazdem do Centrum(autobusy:500, 127) i do Metra Dworzec Gdański(500). Poza tym blisko położone Lasku Bródnowskiego,Centrum Handlowego Targówek, stadniny koni, szpitala. Podana cena zawiera już wszystkie opłaty( internet także).Kaucja:480zł.Jeśli macie pytania piszcie lub dzwońcie. -
Szaleństwo panny Ewy
Poszukujesz mieszkania, jesteś studentką, nie przeszkadza Ci współlokatorstwo z inną studentką, skontaktuj się ze mną. Jestem w podobnej sytuacji, a we dwie będzie łatwiej szukać.
prosze o kontakt na priv, lub pod nr. 505529371 -
>twin-maid napisała:
>Hej,
>
>też szukam współlokatorki od 23.05( właśnie przed
>chwilą moja odpowiedzialna współlokatorka powiedziała,
>że się wyprowadza)
>Pokój jest w mieszkaniu studenckim przy ul. Kondratowicza.
>Poszukiwana osoba niepaląca, niekonfliktowa, dbająca o
>czystość i porządek. Pokój jest samodzielny, przyjemny
>nie duży - 10 m.kw, wyposażony w łóżko i szafki
>,niekrępujący z możliwością zamykania na klucz. Wolny
>dostęp do łazienki i kuchni. Mieszkanie na cichym,
>bezpiecznym, chronionym osiedlu koło przystanku Targówek
>Ratusz, z dobrym dojazdem do Centrum(autobusy:500, 127) i do
>Metra Dworzec Gdański(500). Poza tym blisko położone
>Lasku Bródnowskiego,Centrum Handlowego Targówek, stadniny
>koni, szpitala. Podana cena zawiera już wszystkie opłaty(
>internet także).Kaucja:480zł.Jeśli macie pytania piszcie
>lub dzwońcie.
Mój nr telefonu: 604-525-873 -
Anonim
Mam(y) razem z koleżanką-współlokatorka:) do wynajęcia samodzielny pokój TYLKO NA CZERWIEC! w mieszkanku studenckim. Mieszkanie jest 3 pokojowe, każda ma swój własny kąt;)Owo mieszkanko znajduje się przy ulucy Bliskiej (Bardzo blisko szkoły!!). Pokój, który mamy do zaoferowania jest największy ze wszytskich. Jest w nim telewizor i to co każdy pokój powienien mieć(łóżko, szafy, stół, balkon, zabytkowy odtwarzacz kaset i płyt winylowych itd:) w standardzie jest też internet. Oczywiście jest kuchnia i łazienka z toaletą. Sprawy finansowe: za pokój 400zł+20 zł internet+ok. 40 zł. za wodę i prąd.
Zapraszam do oglądania:D
Kontakt: najlepiej dzwonić na 502 677 059 albo w ostatecznosci pisać na dawno.temu@gmail.com
Pozdrawiam:) -
Dominika
szukamy WSPÓŁLOKATORKI do dwupokojowego mieszkania na woli-bardzo blisko do centrum!!!pokój jest dwuosobowy, mieszka juz w nim jedna dziewczyna. mieszkanie jest w pełni umeblowane, jest w nim pralka, zmywarka, lodówka, telewizor, stały dostęp do internetu!!! aktualnie w mieszkaniu są trzy osoby. Cena to 340zł (w cene wliczony internet) + opłaty(gaz woda prąd, abonament za telewizor-4zł)
wszystkie zainteresowane osoby prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 790029170 lub 511784121 ewentualnie na priv.
-
Anonim
Studentki wynajmą na okres wakacji tj. od lipca do końca września dwa pokoje dwuosobowe w mieszkaniu trzypokojowym. Mieszkanie w pełni umeblowane, wysoki standart, rtv,agd, przy metrze Natolin. W bardzo spokojnej i zielonej okolicy. Koszt calkowity wynajęcia od 1 osoby 400zł. m-cznie.
Adres ul. Raabego 5/6. Wiecej informacji pod nr telefonu 694581078 Proszę o kontakt tylko telefoniczny.
Miasto, osiedle, okolica, region itp: metro natolin
-
Anonim
hello, szukam mieszkania dwupokojowego od przelomu czerwiec/lipiec do sierpnia. jesli ktos z was wyjezdza z wawy chetnie sie takim zaopiekuje; )