SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fiona

wie ktos moze, ile kosztuje wyrobienie nowej legitymacji i ile to trwa?:)
  • MartiN

Powiedz ze Ci ukradli to chyba powinni Ci wyrobic za free...przynajmniej tak mi sie wydaje bo rok temu wymienialem ale teraz moze juz sie cos zmienilo...a trwa nawet i do miesiaczka..chyba ze wkrecisz ich ze musisz ja miec na jak najszybciej:)
  • fiona

dzieki za info:) w poniedzialek pojde rozkminic dokladnie co i jak:]
  • MartiN

No problem:)
  • Jagoda

wyrabialam nowa legitke w wakacje i robia to za free :)

ale jak im powiedzialam ze mi ukradli to kazali mi pokazac zaswiadczenie z policji a jak sie go nie ma to na nowa legitke trzeba czekac 30 dni :(

no ale zawsze mozna sciemnic ze nowa legitka jest ci na gwalt poitrzeba no bo sa egzamy czy cos w tym stylu...czasami skutkuje :))

a wiec powodzenia!!!
  • Starbuck

fiona-w poniedziałek nie rozkminisz, BSS klozet
  • Anonim

i dobrze!!!!!!!!!!! nie mow ze ci ukradli dziewczyno!!!!!! bo ci karza czekac miesiac na nowa "bo moze ktos odda" - taka jest procedura! wiem bo sie sfrajerzylam i przez miesiac niestety nie mialam legitymacji!!! powiedz ze ci pies zjadl, wpadla do niszczarki, utopila sie - cokolwiek byle nie to ze ci ukradli :)
  • fiona

hmm, widze, ze wyrobienie nowej legitymacji bedzie trudniejsze niz przypuszczalam:)
  • Anonim

w bss-ie to wszystko utrudniaja :)
  • ..:PAULiNA:...

aaaa taaam....;) zaraz utrudniają. spieszysz się na maxa, sytuacja wygląda następująco: 3/4 minuty do otwarcia, ale nie(!!!)... nikt nie otworzy minutki wcześniej; )
  • Gosia

kurcze a ja nie wiedzialam ze nie mowic ze ukradli i wpadlam:( musze czekac miesiac :( ale chyba teraz sie placi bo sie pytam to powiedziala mi ze przy odbiorze
  • 1011010 1110101

trzeba powiedzieć, że spaliła się, bo utopioną każą pokazać i zwrócić w zamian za nową - wtedy się nie płaci podobno - tak, jak z paszportem. Ale ile tej zaplaty to nie wiem...
  • Gosia

jak mi powiedza 50zl to chyba ich wysmieje:)
  • 1011010 1110101

oooooooo, nie śmieliby chyba...
  • Krzysztoff

he he płaci sie 1% czesnego; )
  • "Burza jak Lenin- wiecznie żywa"

Znaczy co legitka do wody, podtapiamy godzinkę lub dwie coby się dobrze rozmazało i dopiero do BSS?:D
  • Gosia

na to wychodzi
  • PopeQ

Kumpela tydzień temu wyrabiałą i dostałą za Free, z tym że tak jak piszecie musiała pokazać pozostałość po tej pierwsze (odpadlo zdjecie rozmazal się druk, i wogoe wszystko poodpadalo:)) wyrobili jej w ciągu paru dni..
  • Anonim

apropos nowych legitymacji to od przyszlego roku maja ponoć byc plastikowe i sluchy chodza, ze bedzemy musieli za nie placic
  • Gosia

niech sie w nos pocaluja z tym placeniem
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)