- 1
- 2
-
fiona
wie ktos moze, ile kosztuje wyrobienie nowej legitymacji i ile to trwa?:) -
MartiN
Powiedz ze Ci ukradli to chyba powinni Ci wyrobic za free...przynajmniej tak mi sie wydaje bo rok temu wymienialem ale teraz moze juz sie cos zmienilo...a trwa nawet i do miesiaczka..chyba ze wkrecisz ich ze musisz ja miec na jak najszybciej:) -
fiona
-
MartiN
-
-
Jagoda
wyrabialam nowa legitke w wakacje i robia to za free :)
ale jak im powiedzialam ze mi ukradli to kazali mi pokazac zaswiadczenie z policji a jak sie go nie ma to na nowa legitke trzeba czekac 30 dni :(
no ale zawsze mozna sciemnic ze nowa legitka jest ci na gwalt poitrzeba no bo sa egzamy czy cos w tym stylu...czasami skutkuje :))
a wiec powodzenia!!!
-
Starbuck
-
Anonim
i dobrze!!!!!!!!!!! nie mow ze ci ukradli dziewczyno!!!!!! bo ci karza czekac miesiac na nowa "bo moze ktos odda" - taka jest procedura! wiem bo sie sfrajerzylam i przez miesiac niestety nie mialam legitymacji!!! powiedz ze ci pies zjadl, wpadla do niszczarki, utopila sie - cokolwiek byle nie to ze ci ukradli :) -
fiona
hmm, widze, ze wyrobienie nowej legitymacji bedzie trudniejsze niz przypuszczalam:)
-
Anonim
-
..:PAULiNA:...
aaaa taaam....;) zaraz utrudniają. spieszysz się na maxa, sytuacja wygląda następująco: 3/4 minuty do otwarcia, ale nie(!!!)... nikt nie otworzy minutki wcześniej; ) -
Gosia
kurcze a ja nie wiedzialam ze nie mowic ze ukradli i wpadlam:( musze czekac miesiac :( ale chyba teraz sie placi bo sie pytam to powiedziala mi ze przy odbiorze -
1011010 1110101
trzeba powiedzieć, że spaliła się, bo utopioną każą pokazać i zwrócić w zamian za nową - wtedy się nie płaci podobno - tak, jak z paszportem. Ale ile tej zaplaty to nie wiem... -
Gosia
-
1011010 1110101
-
Krzysztoff
-
"Burza jak Lenin- wiecznie żywa"
Znaczy co legitka do wody, podtapiamy godzinkę lub dwie coby się dobrze rozmazało i dopiero do BSS?:D -
Gosia
-
PopeQ
Kumpela tydzień temu wyrabiałą i dostałą za Free, z tym że tak jak piszecie musiała pokazać pozostałość po tej pierwsze (odpadlo zdjecie rozmazal się druk, i wogoe wszystko poodpadalo:)) wyrobili jej w ciągu paru dni.. -
Anonim
apropos nowych legitymacji to od przyszlego roku maja ponoć byc plastikowe i sluchy chodza, ze bedzemy musieli za nie placic -
Gosia
- 1
- 2