-
aleksandra
czy ktos wie kiedy jest egzamin/kiedy byl egzamin? i moze posiada jakies materialy? -
Thomass
Szanowni Państwo,
zaliczenie wykładu specjalizacyjnego Diagnostyka i terapia neuropsychologiczna- wprowadzenie do zagadnień klinicznych- dr Joanna Seniów odbędzie się na ostatnich zajęciach , w dniu 17 stycznia godz. 17.15; sala N 311 (forma: test 40 pytań; 51 % zalicza; wyniki do 7 dni).
Dzisiaj przyszło na WU. Właśnie szukamy osób, które chodzą na ten wykład, bo chcemy, żeby egzamin odbył się w innym terminie. Żeby nam się udało to musimy zebrać ok. połowy uczęszczających. Zgodzisz się z nami, że 3 dni to trochę mało na przygotowanie?:) -
Tanki
-
Sternkind
Osoby zainteresowane "przeciwdziałaniem" w tej sprawie niech podadzą mi swoje maile, ponieważ dyskusja już się toczy wśród osób, które chodziły na wykłady i są zapisane na specjalnej liście mailowej. Do osób na tej liście były wysyłane materiały przez asystenta dr Seniów. Sprawa z egzaminem w poniedziałek jest czystą kpiną, ponieważ dr Seniów przed świętami powiedziała, że egzamin odbędzie się w sesji, podobne informacje w ubiegłym tygodniu uzyskaliśmy w dziekanacie. Problem w tym, że z dr Seniów nie ma kontaktu od świąt i nie odpisuje ona na jakiekolwiek wiadomości. Sprawą zainteresował się wykładowca z neurokognitywistyki, który chce nam pomóc. Jeśli to się nie uda, sprawa zapewne trafi do prof. Kossut lub, jeśli nie osiągniemy porozumienia, możliwe, że do prodziekana. Im więcej osób w to zaangażowanych, tym, oczywiście, lepiej. Dlatego proszę o kontakt. -
-
aleksandra
pisze troche pozno ale myslalam ze informacja z wu jest ustalona z grupa... ja tez wolalabym, zeby egzamin byl w sesji. czy moglabys ewentualni wyslac mi materialy z wykladow? -
aleksandra
mail od pani seniow:
egzamin odbędzie sie w sesji nie na ostatnim wykladzie , nie wiem kiedy dokladnie , bo organizuje to komórka właściwa SWPS , ja tylko przygotowuję pytania; pozdrawiam , Joanna Seniów -
Tanki
A ja mam pytanie odnośnie materiałów- czy one były już rozsyłane? Pytam, bo nic nie dostałam, a zapisywałam się na listę i nie wiem czy coś jest nie tak, czy wszyscy mają taką sytuację. -
aleksandra
|
|
czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (7)
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
AdviceTech Chodakowska, Warszawa
-
Akademia Walki PRAKONG Kinowa, Warszawa
-