-
MartiN
-
Anonim
ja tradycyjnie, paparazzi-cynamo/paprotka- dom. rozwazam jeszcze nowy klubik przy pl. 3krzyzy - melodia, podobno całkiem fajny..
a ty??? -
MartiN
Ja w piatek uderzam najpierw na domowke do znajomych a poznie prawdopodobnie wybiore sie na forty,cel- Balsam:) Ostatnio fajnie mi sie imprezuje w Balsamowskich klimatach:) Moze pozniej jakis after.......;) -
hrabina Gosia
-
-
Anonim
-
Anonim
Balsam powiadasz......ma zachecajacą nazwę. jednak forty to ode mnie za daleko, no chyba, że pojade samochodem.
troche sie waham z imprezowaniem w ten weekend bo w niedzielę czeka mnie egz. z metodologii, swiezy umysł musze mieć...
-
MartiN
-
MartiN
Egzaminy egzaminami ale ja osobiscie musze sie troche zrelaksowac w ten weekend....:) A jesli jeszcze nie bylas w Balsamie to polecam...w szczegolnosci ze wzgledu na klimat:) -
hrabina Gosia
karuzela to taka socjalistyczna speluna, a właściwie klub studencki na osiedlu przyjaźń; ) nie taki zwykły klub. można przyjść, wypić coś ( tanio! piwo 4,50 , wódka z sokiem 6,50; )) , zagrać w bilard , w rzutki i od czasu do czasu potańczyć między stołami :>
ale może pora pozwiedzać "prawdziwe" kluby. w każdym bądź razie na pewno nie w ten weekend bo wyjeżdżam na ferie :) -
Grono.Net
-
Anonim
ja dzisiaj po imprezie w luzztrze... hm pewnie znowu tam a jak nie to wilanowska, murek z borwarami; ) troche pomarznac... -
ankap
-
Stvoy presents
ehh Karuzela...raz tam byuem, na wspanialym koncercie Miłości...moim pierwszym i ostatnim :-(
Skala ale karuzela jest taaaaak daleko ze nawet o tym nei mysl...chyba z godzine tam furą jechalismy -
Pandorella
kurcze.to ja w ogole "trendi" nie jestem bo w ogole nie chodze.
jelsi juz to do Le Madame czy Filozoficznej czy Diuny na jakis maly koncercik albo zeby pogadac ze znajomymi. -
magamama
a co kto w sobote robi???
w piatek nie pytam bo ide na bal kostiumowy, ze sie tak ladnie wyraze:)) w zwiazku z tym nie bede mogla sie pokazac w innych miejscach -
kotbury
jeszcze nie wiem co z tą sobotą, plany się muszą wykrystalizować... Ale najchetniej bym się wyluzował gdzieś ehhhh.. -
magamama
no trzeba trzeba
umysly po sesji ( i nie tylko po sesji) potrzebuja weekendowego wyluzowania
-
Anonim
jak to fajnie, że są tu jeszcze Osoby, co jednak nie tylko paparazzi i cynamon odwiedzają... -
magamama
-
Grono.Net
ano!!
na wilanowskiej to wczoraj bylam w barze z drzewem... Yemil... zamiast na murku marznac, leprij tam idz:) piwo tyle co w sklepie i jakie doborowe towarzystwo jest:P