SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MartiN

Kto sie gdzie wybiera w ten weekendzik?Pozdro;)
  • Anonim

ja tradycyjnie, paparazzi-cynamo/paprotka- dom. rozwazam jeszcze nowy klubik przy pl. 3krzyzy - melodia, podobno całkiem fajny..

a ty???
  • MartiN

Ja w piatek uderzam najpierw na domowke do znajomych a poznie prawdopodobnie wybiore sie na forty,cel- Balsam:) Ostatnio fajnie mi sie imprezuje w Balsamowskich klimatach:) Moze pozniej jakis after.......;)
  • hrabina Gosia

a ja jestem bardzo nie trendy i jak już chodzę , to do karuzeli; ]]]
  • Anonim

jeszcze nie wiem, ale byle bym mogla sie wreszcie napic!!
  • Anonim

Balsam powiadasz......ma zachecajacą nazwę. jednak forty to ode mnie za daleko, no chyba, że pojade samochodem.
    troche sie waham z imprezowaniem w ten weekend bo w niedzielę czeka mnie egz. z metodologii, swiezy umysł musze mieć...
  • MartiN

Karuzela...co to za miejsce? Powiadasz ze jest tam fajnie?
  • MartiN

Egzaminy egzaminami ale ja osobiscie musze sie troche zrelaksowac w ten weekend....:) A jesli jeszcze nie bylas w Balsamie to polecam...w szczegolnosci ze wzgledu na klimat:)
  • hrabina Gosia

karuzela to taka socjalistyczna speluna, a właściwie klub studencki na osiedlu przyjaźń; ) nie taki zwykły klub. można przyjść, wypić coś ( tanio! piwo 4,50 , wódka z sokiem 6,50; )) , zagrać w bilard , w rzutki i od czasu do czasu potańczyć między stołami :>
    ale może pora pozwiedzać "prawdziwe" kluby. w każdym bądź razie na pewno nie w ten weekend bo wyjeżdżam na ferie :)
  • Grono.Net

no jak to gdzie... do luzztra:D
  • Anonim

ja dzisiaj po imprezie w luzztrze... hm pewnie znowu tam a jak nie to wilanowska, murek z borwarami; ) troche pomarznac...
  • ankap

a dzisiaj ktos sie wybiera do Luztra ?
    :>
  • Stvoy presents

ehh Karuzela...raz tam byuem, na wspanialym koncercie Miłości...moim pierwszym i ostatnim :-(

Skala ale karuzela jest taaaaak daleko ze nawet o tym nei mysl...chyba z godzine tam furą jechalismy
  • Pandorella

kurcze.to ja w ogole "trendi" nie jestem bo w ogole nie chodze.

jelsi juz to do Le Madame czy Filozoficznej czy Diuny na jakis maly koncercik albo zeby pogadac ze znajomymi.
  • magamama

a co kto w sobote robi???

w piatek nie pytam bo ide na bal kostiumowy, ze sie tak ladnie wyraze:)) w zwiazku z tym nie bede mogla sie pokazac w innych miejscach
  • kotbury

jeszcze nie wiem co z tą sobotą, plany się muszą wykrystalizować... Ale najchetniej bym się wyluzował gdzieś ehhhh..
  • magamama

no trzeba trzeba
    umysly po sesji ( i nie tylko po sesji) potrzebuja weekendowego wyluzowania

• Anonim

jak to fajnie, że są tu jeszcze Osoby, co jednak nie tylko paparazzi i cynamon odwiedzają...
  • magamama

oj nie, ani paparazzi ani cynamon. no chyba, ze jakis exclusifff;)
  • Grono.Net

ano!!
    na wilanowskiej to wczoraj bylam w barze z drzewem... Yemil... zamiast na murku marznac, leprij tam idz:) piwo tyle co w sklepie i jakie doborowe towarzystwo jest:P
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)