-
fiona
czy zeby sie zapisac na egzamin poprawkowy trzeba jechac do bss-u, czy mozna to zrobic jakos przez internet?:) -
Sheala
-
fiona
-
Grono.Net
yyy nie wiem i chyba nie chce wiedziec..mam nadzieje nie wiedziec; o) -
-
Anonim
-
Dr.Feelgood
-
Anonim
-
-
hm chyba trzeba jak zdales w a i chcesz sie poprawiac, ale nie jestem pewna
-
-
Anonim
proste.
automatycznie sa zapisane:
osoby, ktore nie byly na A
osoby, ktore z A dostaly dwa (2) :)
wszyscy inni ktorzy chca pisac B
osobiście w bss
emailowo w bss
musza sie zapisac na egzamin najpozniej na dwa dni przed egzaminem - czyli jesli egzamin w piatek to zapisac sie musisz do srody.
[w ubieglym roku zapisywalem sie mailowo i mnie zapisano, ale nie dostalem potwierdzenia, wiec na egzamin szedlem z zoladkem pod gardlem]
do indeksu wpisaywane sa obie oceny.
do sredniej liczy sie ocena z terminu B
osoby, ktore zdaly, zapisaly sie na egzamin B nie pojda na niego - wpisywana jest ocena z A
pozdroszejset
a. -
Grono.Net
-
Anonim
a moze na trzy dni? jakis niepokoj mnie ogarnal jak juz napisalem. nie wiem.
aha, telefony sie zmienily, bo telefon ktory byl do bss to teraz jest do infolinii zapisy, nie wiem, jaki jest do bss. -
emm...
jak na B nie da rady, to trzeba sie zapisac na powtarzanie przedmiotu, albo sam egzamin - tylko, ze zdajesz wtedy, kiedy ten kurs jest realizowany tzn. np. ja 2 razy oblalam Chrzastowskiego w zimie - w lecie, ow zajec nie prowadzil no to zdawalam egzama w sesji milosciwie nam panujacej. mozna zapisac sie przez internet - przez kontakt, jak sie zalogujesz do zapisow, ale potem lepiej jeszcze potwierdzic w Bss czy wszystko oki, ja mialam z tym jakies schizy i dobrze ze zapytalam bo by byla kupa... ufff -
u must be the reason i'm alive
czy ktos wie czy na kulturoznastwie jest termin c? jak tak to ile siem placi i na czym to polega? pozdrawiam -
Grono.Net
dzieki Lena, bo ja nie wiem czy zaliczyłam klonowicz a lapiej wiedziec co ma sie dalej robic niz czekac na nie wiadomo co :) -
Sheala
O Maja :D odpowiedz na Twoje pytanie zdecydowanie będzie mnie interesować; ) z tego co wiem to poprawki na swpsie kosztują horrendalne pieniądze... i skąd ja to wezmę? A mówiła mamusia - ucz się dziecko...; ) -
Anonim
jak sie nie zda na B i studiuje cokolwiek innego niz filologia angielska to mozna albo sam egzamin, ktory w ubieglym roku kosztowal chyba 120zl, albo kurs, ktory kosztowal 360 jesli mnie pamiec nie myli. potem masz znowu dwa podejscia (A i B), a jak i to oblejesz to musisz zapisac sie na caly kurs (niezaleznie od tego, co wczesniej wybrano: sam egzamin czy caly kurs).
warto zwrocic uwage na to, ze kursy, ktore dawneij mialy 60godzin a teraz maja 2x30 (na przyklad wstep do psychologii spolecznej, statystyka i metodologia) sa w letnim semestrze powtarzane (to jest mozna oblawszy zimowy semestr zapisac sie na ten sam kurs w letnim).
aha, i warto pamietac o tym, ze niezaliczenie kursu moze utrudnic przejscie na nastepny rok -- to trzeba sprawdzic w rygorach kolejnosci i ewentualnie pisac podania.
pozdr. -
u must be the reason i'm alive
dzieki za odpowiedz; / sesja a prawie cala do tylu... z b pewnie tesh bedzie podobnie;/ a przezorny zawsze ubezpieczony :) -
Grono.Net
Maja czuje ze jestem w podobnej sytuacji do Ciebie :) ale nie ma z czego sie cieszyc; (