- 1
- 2
-
Anonim
boszzz jutro popraweczka z logiki czy jeszcze znajdzie sie ktoś oprucz mnie (wielkiego matołka) kto to oblał i moze służyć wsparciem duchowym?????????????????????? ?????????? -
Wolę Bez.
z przyczyn technicznych nie dotarelm na termin A :f
ale co tam na loooozie :d -
Michael
Ja też nie byłem na terminie A ..własniesię do tego zabieram...i uuuuu najprawdopodobniej w sesji letniej..........nie dam rady do jutra tego ogarnąć....... -
MARGO-T NaturalBornTroubleMaker
czesc a masz moze jakies notatki ktore moglbys mi pzreslac...moze testy z zeszlych lat??? POMOCY:) -
-
Michael
no własnie szukam szukam i nic ...ide po redbulle do tesco...i czeka mnie szalona noc.... -
Anonim
w sumie to wystarczą te notateczki od wykładowców, mi w sesji A zabrakło 2 pkt.:( -
Michael
-
Anonim
takie trudne to to nie jest!! przydało by sie ogarnoć klasyczny rachunek zdań, nio i te definicje tak po troszku -
AGNIESZKA ♥ M.
-
Anonim
-
Michael
no no niezłe...aczkolwiek mało czasu mi zostało.....wsumie wyspie się po smierci; ) -
Anonim
-
Michael
ale jeśli mam zmarnować farta na logike.....to wole odpuscić i zainwestować w arkusz odpowiedzi lotto......no własnie bez wzgledu na wynik ide jutro zagrać w totka...zobaczymy; ) -
Anonim
-
Grono.Net
agnieszko mario-sie wydalo z czego to sie korzysta...i dzieki czemu sie zalicza logike..a ja sie chwalilam ze z madrych ksiazek sie uczylam :> -
Michael
no ie powiem troche pomogło!!!:] aczkolwiek teraz ugruntowuje wiedze materiałami od wykladowcy.......circulus in definiendo -
Michael
no no.....ja nie wiem uczyłem sie 5 h. .....rano nieprzytomny......GOSIA dzięki za redbulla......no zaczęło się....zapisałem na ławce tabelke.....i poszło....nie wiem pytanie nie byly trudne...momentami aż za łatwe.......no i niektóre zadania np. jeżeli
p -> - q jest nieprawdziwe to oblicz p i q.......nie wiem ale jezeli odp to p=1 a q=1 to rzeczywiście bylo proste....więc czekamn a wynik.....albo zawaliłem albo bede bardzo zadowolony...trzymam kciuki....A jak wam poszło?? -
Anonim
nio mi sie wydaje ze całkie dobrze, ale czy tak bedzie to sie przekonam za kilka dni:) -
mankowski
nie zawaliłeś
implikacja jest fałszywa tylko dla jednego przypadku kiedy poprz jest prawdziwy i nastepnik falszywy, czyli 1 -> 0, reszta kombinacji jest prawdziwa
odp to p=1 i q=1 -
Michael
no jestem ciekawy nawyżej spoykamy się w lecie...tylko ze w lecie mam dużo z 2 i 3 roku; p will see
- 1
- 2