SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ORBITAL

czy ktokolwiek wie cokolwiek o połowinkach?
  • just me.

tak, ja wiem cos o własnych połowinkach :) są w czwartek w sopocie; P
  • Anonim

ja wiem, że jak zawsze duuuuuuuużo będzie się działo 8-)
  • ... snoopy ...

Hmmm, ale kiedy??:)
  • Anonim

kiedy.?. kiedy.?. kiedy.?. ach TE KOBIETY; )
  • ... snoopy ...

oj tam:)
  • skippy

bo jakby nie bylo to kobitki lubie wiedziec wszystko..co? gdzie? kiedy? ot co... :)
  • Anonim

połowinki to może być nielada gratka dla wszystkich lobbujących integrację gronowiczów poza siecią...
    każdy coś charakterystcznego i wszystko jasne
    ja np mogę sobie piórko za kaszkiet włożyć 8-)
  • Anonim

tez chce na polowinki! KIEDY KIEDY KIEDY?????????????????????

:)))))))))))))))))))))))))))
  • Di; )

no wlasnie-ja równiez chętnie bym zajrzała..:>
  • Sheala

aleosochozi? :)
  • ORBITAL

chozi o połowynky! czy wiadomo cokolwiek o tegorocznych? gdzie będą. z teg oco pamiętam były kiedyś w scenie2000 (:/) a teraz nie orientuję sięza bardzo. ... i czy opłaca się na nie iść???????? nie jestem przekonany do szkolnych spędów
  • Anonim

ja tam chodzę na wszystkie swpsowskie spędy... nie często zdarza się zebrać tak wielką ekipę znajomych na jakiś wypadzik, a tu nigdy, nikt nie nawala... to już chyba gwarantuje przedni melanżyk... a miejsce... mniejsza o nie, choć pewnie, jak zwykle będzie to coś zakazanego na mojej mapie stolicy, ale co tam, wyjątek można zrobić... tak więc pewnie albo scena, albo ground 0, albo qult, albo live... i pewnie nie później niż w przeciągu dwóch pierwszych tygodni letniego, oczywiście jakoś w środku tygodnia....
    ...pozdro
  • tita

Grzegorzu... gdyby Ciebie nie było...to czymże byłyby te imprezy... :)
  • Anonim

Tituniu jesteś kochana :*
    .......tylko jakoś do siebie mnie jeszcze nigdy nie zaprosiłaś..
    ...wizyty typu "hauek jest sesja, musisz mieć notatki...." są poza kategorią...
  • Anonim

hihihi
    impreza bez Grzegorza to glupia impreza..
    i te tlumy fanek biegajacych za nim :p
  • trala lala

... Pawel hahahah no nie wierze, ze polowiny bys opuscil :P ... ja ide nie wazne gdzie i kiedy IDE i mysle ze w stalym skladzie hihiihihi...bedzie przednio a pozniej afterek w trojkacie czerniakowsko-mokotowskim:)
  • ORBITAL

aaaaaj! no ba! co? ja nie pójdę? co nie pójdę , jak pójdę! a następnego dnia wszystko mi opowiesz, hahahha
  • Marcin :-)

24.02.2005 będzie jedna impreza tematyczna połowinki będą dopiero w marcu jakoś w połowie
  • Kru

hmm a czy temat już znamy?; )
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)