- 1
- 2
-
ORBITAL
-
just me.
tak, ja wiem cos o własnych połowinkach :) są w czwartek w sopocie; P -
Anonim
-
... snoopy ...
-
-
Anonim
-
... snoopy ...
-
skippy
bo jakby nie bylo to kobitki lubie wiedziec wszystko..co? gdzie? kiedy? ot co... :) -
Anonim
połowinki to może być nielada gratka dla wszystkich lobbujących integrację gronowiczów poza siecią...
każdy coś charakterystcznego i wszystko jasne
ja np mogę sobie piórko za kaszkiet włożyć 8-) -
Anonim
tez chce na polowinki! KIEDY KIEDY KIEDY?????????????????????
:))))))))))))))))))))))))))) -
Di; )
-
Sheala
-
ORBITAL
chozi o połowynky! czy wiadomo cokolwiek o tegorocznych? gdzie będą. z teg oco pamiętam były kiedyś w scenie2000 (:/) a teraz nie orientuję sięza bardzo. ... i czy opłaca się na nie iść???????? nie jestem przekonany do szkolnych spędów -
Anonim
ja tam chodzę na wszystkie swpsowskie spędy... nie często zdarza się zebrać tak wielką ekipę znajomych na jakiś wypadzik, a tu nigdy, nikt nie nawala... to już chyba gwarantuje przedni melanżyk... a miejsce... mniejsza o nie, choć pewnie, jak zwykle będzie to coś zakazanego na mojej mapie stolicy, ale co tam, wyjątek można zrobić... tak więc pewnie albo scena, albo ground 0, albo qult, albo live... i pewnie nie później niż w przeciągu dwóch pierwszych tygodni letniego, oczywiście jakoś w środku tygodnia....
...pozdro -
tita
Grzegorzu... gdyby Ciebie nie było...to czymże byłyby te imprezy... :) -
Anonim
Tituniu jesteś kochana :*
.......tylko jakoś do siebie mnie jeszcze nigdy nie zaprosiłaś..
...wizyty typu "hauek jest sesja, musisz mieć notatki...." są poza kategorią... -
Anonim
hihihi
impreza bez Grzegorza to glupia impreza..
i te tlumy fanek biegajacych za nim :p
-
trala lala
... Pawel hahahah no nie wierze, ze polowiny bys opuscil :P ... ja ide nie wazne gdzie i kiedy IDE i mysle ze w stalym skladzie hihiihihi...bedzie przednio a pozniej afterek w trojkacie czerniakowsko-mokotowskim:) -
ORBITAL
aaaaaj! no ba! co? ja nie pójdę? co nie pójdę , jak pójdę! a następnego dnia wszystko mi opowiesz, hahahha -
Marcin :-)
24.02.2005 będzie jedna impreza tematyczna połowinki będą dopiero w marcu jakoś w połowie -
Kru
- 1
- 2