-
*karolcia*
Hejjjjjjjjj czy ktoś moze ma teraz w niedziele egzamin z tego?????????????????????????? ??????? a moze ktos ma opracowane te słowa klucze??????? bo ja jak zwykle budze sie zapóżno; // -
::Paulhus::
-
*karolcia*
-
uuuu ja mam z Ostaszewskim, ale za sprawą szanownego kolegi Kotbury (ukłony dla niego za materiały), którego w chwili obecnej nie ma, posiadam bardzo dobrze opracowany materiał z biologicznnych...i tam śa opracowane słowa kluczowe z Ostaszewskiego, podejrzewam że śa to te same słowa kluczowe. Tak czy inaczej moge Ci podesłać, mam nadzieje że Kotbury nie bedzie miał nic przeciwko :D -
-
*karolcia*
-
dobry to jest Kotbury,gdyby nie on nie miałbym tego i pewnie on by Ci je wysłał,ale go nie ma teraz.Miłej nauki. Mail poszedł , sprawdz czy masz ... -
*karolcia*
-
-
-
*karolcia*
-
no to wysłałem jeszcze raz ale może gdzieś wisi w powietrzu bo ja nie mam zwrotu -
*karolcia*
jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż mam !!! Serdeczne Dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz sie z tym zapoznam i pewnie załamie hihihih -
no to milej nauki, generalnie BiologiczneFunkcjeCzłowieka bleeeeeeeeeeeeeeee -
ankap
heh oj pamietam wrobla pamietam , wesolo bylo:)
trzymam kciuki karolcia :>
ja mecze tym razem osobowosc od Kofty...
-
*karolcia*
a powiedzcie mi czy ja mam to wkuwac na pamięc czy tylko czytac ??? czy ja wogóle zdąze znalezc te słowa na egzaminie hihih -
-
MARGO-T NaturalBornTroubleMaker
-
*karolcia*
-
ankap
Pauhlus ??!! no pewnie ze chce :D :D :D
tzn, jakies zdobylam ale one sa recznie przepisywane i nie wiem upelnie skad wziete ... i srednio mi sie podobaja :)
poprosze w kazdym razie :> -
Starbuck
Wróblem się nie przejmujcie-jest śmiesznie. Moim zdaniem bez znaczenia czy się do tego uczysz czy nie-i tak nie wiesz o co chodzi :). Czy ktoś tu rozdaje testy Kofty?? :)