SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *karolcia*

Hejjjjjjjjj czy ktoś moze ma teraz w niedziele egzamin z tego?????????????????????????? ??????? a moze ktos ma opracowane te słowa klucze??????? bo ja jak zwykle budze sie zapóżno; //
  • ::Paulhus::

w niedziele?a u kogo masz egzamin?
  • *karolcia*

Wróbel; ////////

uuuu ja mam z Ostaszewskim, ale za sprawą szanownego kolegi Kotbury (ukłony dla niego za materiały), którego w chwili obecnej nie ma, posiadam bardzo dobrze opracowany materiał z biologicznnych...i tam śa opracowane słowa kluczowe z Ostaszewskiego, podejrzewam że śa to te same słowa kluczowe. Tak czy inaczej moge Ci podesłać, mam nadzieje że Kotbury nie bedzie miał nic przeciwko :D
  • *karolcia*

ojejjjjjjjjj ale Ty jesteś Dobry ,bede wdzieczna .kar153@wp.pl

dobry to jest Kotbury,gdyby nie on nie miałbym tego i pewnie on by Ci je wysłał,ale go nie ma teraz.Miłej nauki. Mail poszedł , sprawdz czy masz ...
  • *karolcia*

chyba Ci złego podalam; / przed k niema kropki; )

hehe no tez pomyślałem tak i wysłałem bez kropki, a nie doszło?

bo do mnie nie wróciło
  • *karolcia*

no jeszcze nie;(

no to wysłałem jeszcze raz ale może gdzieś wisi w powietrzu bo ja nie mam zwrotu
  • *karolcia*

jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż mam !!! Serdeczne Dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz sie z tym zapoznam i pewnie załamie hihihih

no to milej nauki, generalnie BiologiczneFunkcjeCzłowieka bleeeeeeeeeeeeeeee
  • ankap

heh oj pamietam wrobla pamietam , wesolo bylo:)
    trzymam kciuki karolcia :>
    ja mecze tym razem osobowosc od Kofty...
  • *karolcia*

a powiedzcie mi czy ja mam to wkuwac na pamięc czy tylko czytac ??? czy ja wogóle zdąze znalezc te słowa na egzaminie hihih

ankap w ramach wdzięczności chcesz testy Kofty?czy juz masz?
  • MARGO-T NaturalBornTroubleMaker

karolciaaa...wyslalam ci biologie na maila...zobaczy czy doszlo..
  • *karolcia*

DOSZŁO DOSZLO !!! JESTEŚCIE KOCHANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!
  • ankap

Pauhlus ??!! no pewnie ze chce :D :D :D
    tzn, jakies zdobylam ale one sa recznie przepisywane i nie wiem upelnie skad wziete ... i srednio mi sie podobaja :)
    poprosze w kazdym razie :>
  • Starbuck

Wróblem się nie przejmujcie-jest śmiesznie. Moim zdaniem bez znaczenia czy się do tego uczysz czy nie-i tak nie wiesz o co chodzi :). Czy ktoś tu rozdaje testy Kofty?? :)
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)