-
Anonim
hmm, kiedy trzeba byc znowu w naszej zacnej budzie? bo nie wiem. moze juz? bo UW'owcy juz smigaja z plecaczkami na uczelnie... -
sowa
-
pijafffka
hehehhe ktoś tu miał dziś ciężko pracować okuty w garnitury i krawaty:P no szkoła się zaczyna w poniedziałek ( i pamiętaj jedziemy razem na 13.45) -
Kru
eh. przykro mi Kochani; ) ale ja zaczynam we wt. i to na 13:45 :) ... no nie mogę się doczekać; D <do Olci i Michała...co z tą Marszałową..próg obniża?; D > -
-
Anonim
a myslisz Olu ze gdzie teraz siedzie; ) Pan Prezes Rożek :D ma wlasny laptop:] -
pijafffka
hehehhe od dzis zwracam się do Ciebie Panie Prezesie:P
>>>>>>Kasiu ona napewno nei może się nadziwić że mamy aż 40 pkt (przeciez tak się starała żeby wszyscy oblali:P) -
Kru
hie hie hie :] kocham mieć szóstki same i być najepsza w SWPS i ten uścisk dłoni Elisza pana; D -
Anonim
-
pijafffka
podobno w tym roku maja nam podwyższyć stypendium:P aaaa i słyszałam, że chcą nas na tą wymianę z Harvardem (wiesz coś o tym??) -
Kru
Olaaaaa to miała być cicho sza...a TY cooo? na forum tak??!!??? wstydź się :D
ano są wyniki....no żadne zaskoczenie...6 i uścisk dłoni prezesa; P -
Anonim
mnie to chcieli na wladce i pana wszechswiata, ale z wrodzonej skromnosci odmowilem; ) -
pijafffka
-
Anonim
no bo wiesz :) takie funkcje zawsze sie proponuje tym co odmowia.
dobra lece, mam tu dostawe rozladowac jakas :( -
nonincognito
no jak to???? W TEN PONIEDZIAŁEK????!!
byłam przekonana o tym, że jeszcze tydzień przed nami...ech... -
Anonim
No niestety...a przydałby się dodatkowy tydzień na totalną rozryweczkę...ciągle cos nas ogranicza...ehs...!