Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hmm, kiedy trzeba byc znowu w naszej zacnej budzie? bo nie wiem. moze juz? bo UW'owcy juz smigaja z plecaczkami na uczelnie...
  • sowa

od poniedzialku...
    niestety :(
  • pijafffka

hehehhe ktoś tu miał dziś ciężko pracować okuty w garnitury i krawaty:P no szkoła się zaczyna w poniedziałek ( i pamiętaj jedziemy razem na 13.45)
  • Kru

eh. przykro mi Kochani; ) ale ja zaczynam we wt. i to na 13:45 :) ... no nie mogę się doczekać; D <do Olci i Michała...co z tą Marszałową..próg obniża?; D >
  • Anonim

a myslisz Olu ze gdzie teraz siedzie; ) Pan Prezes Rożek :D ma wlasny laptop:]
  • pijafffka

hehehhe od dzis zwracam się do Ciebie Panie Prezesie:P
    >>>>>>Kasiu ona napewno nei może się nadziwić że mamy aż 40 pkt (przeciez tak się starała żeby wszyscy oblali:P)
  • Kru

hie hie hie :] kocham mieć szóstki same i być najepsza w SWPS i ten uścisk dłoni Elisza pana; D
  • Anonim

to sa juz wyniki?!?
  • pijafffka

podobno w tym roku maja nam podwyższyć stypendium:P aaaa i słyszałam, że chcą nas na tą wymianę z Harvardem (wiesz coś o tym??)
  • Kru

Olaaaaa to miała być cicho sza...a TY cooo? na forum tak??!!??? wstydź się :D

ano są wyniki....no żadne zaskoczenie...6 i uścisk dłoni prezesa; P
  • Anonim

mnie to chcieli na wladce i pana wszechswiata, ale z wrodzonej skromnosci odmowilem; )
  • pijafffka

no właśnię za tą skromność Cię uwielbiam:)
  • Anonim

no bo wiesz :) takie funkcje zawsze sie proponuje tym co odmowia.

dobra lece, mam tu dostawe rozladowac jakas :(
  • nonincognito

no jak to???? W TEN PONIEDZIAŁEK????!!

byłam przekonana o tym, że jeszcze tydzień przed nami...ech...
  • Anonim

No niestety...a przydałby się dodatkowy tydzień na totalną rozryweczkę...ciągle cos nas ogranicza...ehs...!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)