-
Anonim
Już się kilka osób o to pytało a i ja dostałem raz odpowiedź na to pytanie, ale wciąz sie denerwuje i chciałbym zeby więcej osób sie wypowiedziało. Nie zaliczyłem "Introduction to General Psychology" u Klonowicz. Co teraz? Moge dalej uczestniczyc w zajeciach? Do kiedy mam czas zeby zapisac sie na egzamin i wplacic pieniadze? Help? -
Kru
hehehehehehe... oj bidaku!! samo to, ze zajecia z Klonowicz to juz jestes przegrany; P ... napisz do kontaktu to Cie wpisza na sam egz. w lato....a do 15 maja wplac szkole 170 zl. :) Powodzenia -
Anonim
Czyli po prostu zapisuje się, wpłacam i zdaje egzamin? Nie ma żadnych sankcji pozatym? Ktoś mi mówił, że w przypadku niezaliczenia jakiegoś egzaminu nie można później uczestniczyć w dalszej częsci kursu ani zdawać drugiego egzaminu.... -
Anonim
To w przypadku, kiedy kurs jest piorytetowy. Musisz sprawdzić w tabeli na stronie naszej szacownej uczelni, czy ten przedmiot figuruje na liście. Z tego co wiem, to niestety tak. -
-
Anonim
Jeśli nie zapłacisz w terminie, nie martw się, szkoła zadba by odsetki zostały dopisane. W odpowiednim czasie dostaniesz list do domu. Oni nie zapominają! -
Anonim
W takim razie (jeśli kurs jest priorytetowy) - zapisuje sie na egzamin, wpłacam pieniądze, ale w tym czasie nie moge brać udziału w drugiej części kursu ani zdawać z niej egzaminu. To kiedy zaliczam ten drugi egzamin? -
Krzysztoff
Zdajsie że jest opcja brania udziału w deuch kursach na raz. A w każdym razie tak było ze statystyką. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
To zależy. Albo 170 jeśli sam egzamin, a 340 jeśli to jest seminarium. -
Anonim
Zapomniałam o najważym. Nasza fantastyczna szkoła dała nam możliwość powtórzenia jednego za darmo. Czy skorzystasz z tej opcji?
-
Anonim
Nie wiem o_O. Telefon do przyjaciela czy pół na pół? Rosyjska ruletka czy Familada?:P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Zupelnie jak w komiksie :D. Za dnia wykładowca na uczelni lecz pod osłoną nocy zamienia się w sepleniącego potwora niszczącego ludzi swoją debilną krytyką :D. -
Krzysztoff
Ja tam słyszałem że nasza szkoła zrezygnowała z możliwości powtórzenia jednego za darmo :(. Ale nie jestem pewien. -
Anonim