-
ola
-
Anonim
Klonowicz na egzaminie, który oblałem - "No to teraz chce widzieć same piątki" :P. -
ola
taaak ponoc Marusz na terminie B, na ktory przyszlo 60% studentow powiedzial "teraz egzamin jest naprawde latwy".
bardziej chodzilo mi o rzeczy typu "holenderki sa najbrzydszymi europejkami" albo "walonowie to ta inteligentniejsza grupa belgow" :/// -
Anonim
Zdankiewicz-Ścigała o swoim synu: "Wziął linijkę i poszedł zmieżyć. Po kwadransie wrócił ipo minie widziałam, że wymary są w sam raz".
Tak tak, o TYM rozmawialiśmy! -
-
ola
dobre!!
strasznie zaluje, ze mnie ominely wyklady scigalowej, ponoc sa niezapomniane. -
tita
ładnie to Ola ujęłaś.... prowadząca rónież... jedna z najbardziej niezrównoważonych kobiet jakie znam... -
Kru
hehehe a ja znam syna tej pani i chyba nie bedzie zachwycony, za takie prywaty mama na forum wykładu opowiada :] -
Anonim
Ponoc zgodził sie by jego Matula na wykładach o nim i o jego falusie opowiadała, ale zastrzekł, ze tylko na zaocznych! -
ola
-
Kru
-
tita
niech będą szokujący byleby im się zdarzało mówić na temat...
nie zapomnę nigdy min studentów...gdy wspomniana wyżej pani zatrzymała film i wskazała na jedną z bohaterek mówiąc: "jakie piękne zamrożenie epistemiczne"... i włączyła play...
do końca wykładu słyszałam z każdego kąta: "co?że co? episteniczne? to jest przez "m"? Ale co to jest?" -
ola
buehahahah
i pewnie ktos chcial to notowac, bo a nuz bedzie na egzaminie.
jezaaa zajebista scena.
-
tita
ja zanotowałam... nawet bezbłędnie....hahahaha
- moja jedyna notatka z tego wykładu -
ola
na zdim podobala mi sie "teraz zaczynamy ostra jazde" tylko juz nie pamietam czy z adhd czy z autyzmem -
Kru
hehe...ja mialam jeden wyklad z ta pania w zastepstwie Maxa Kolonko psychologii <czyt. OH!me> ... i tematem byla Zdrada....ogladamy film....pani wciska stop i komentuje...ze jakie to straszne ze bohaterka zdradza faceta...na to glos z sali, ze to chyba nie taka tragedia.....a ona na to " no ciekawa jestem jaka pan by miał mine jak by ktos panu laske wyhaczyl" ... :] -
m.
p Kuligowski przy okazji omawiania teorii fukuyamy i globalnej ekonomii rzucil tekst :czy niewidzialna reka wolnego rynku robi nam wszystkim dobrze?
-
ola
no co Ty? ale jaja.
fajne sa takie prywatne komentarze prowadzacych.
ale z tym Maxem to chyba przesada. Max to kreator niusow. doslownie.
-
Kru
Max Kolonko dlatego....ze nawet jak o dupie czy krzesle mówi to takim tonem jak by to cos niesamowitego bylo. -
tita
oj drogi Pan Waldemar w ogóle miał boskie texty... szkoda, że nie jestem w stanie nic powtórzyć... cudownie opowiadał o szletach w XVIII wieku i fantazjach erotycznych facetów...:) -
ola
tak, Waldi wymiatal.
czasami tak sie irytowalam tym, co mowi, ze musialam wyjsc ochlonac na korytarz.
co do Max, to on jest zmyslony od poczatku do konca. a nasz profesor to nie do konca.