-
..::d[*_*]b::..
Witam, ja z taką szybko ankietą :) Kogo polecacie z ćwiczeń z psychologii społecznej:
1. Konrad Maj
2. Marta Abramowicz
3. Magdalena Paśka
4. Dorota Wiśniewska - Juszczak (czyżby córeczka Marszał-Wiśniewskiej?; ))
Prosiłbym o odp. z uzasadnieniem; ) -
Anonim
-
doc. lena
-
-
-
Sza
Ja polecam Dorotę Wiśniewską-Juszczak (pokrewieństwa z tą drugą chyba nie odnotowano, ale mogę się mylić). Fantastycznie prowadzi zajęcia - nie będziesz się raczej nudził, do tego jest sympatyczna i baaardzo rzetelna. -
First of all: Thx za odpowiedzi
A tak dodatkowo spytam, bo czasem może to być nawet istotne - żadna z nich nie ma np. uprzedzenia do facetów? Tak sie wole zaasekurowac, bo inaczej moga podchodzic do przedstawicielek płci męskiej, a inaczej do nas brzydali; ) -
Anonim
ja mialam z majem i absolutnie nie narzekam
gosc jest na luzie i zajecia byly prowadzone ciekawie
pzdr -
Sza
-
Anonim
-
Krzysztoff
-
A z tą Abramowicz kontaktu nikt nie miał? Bo to akurat dla mnie w miare rozsądny termin ... -
fiona
ja mialam z majem warsztaty psychologiczne i calkiem spoko, nie bylo zle:)
a cwiczenia ze spolecznej mialam z kulesza, i polecam, chyba ze juz nie prowadzi, bo nie ma go na twojej liscie;] -
Anonim
maj albo wisniewska!!!! znam ich oboje:) w porzadku, na luzie, sympatyczni:) -
Kru
Wiśniewska....i nic z teym kurduplem zwanym Marszał nie ma wspólnego...spoko babka...zajecia ciekawe i prowadzone w nowatorski sposób..praca w 4 osobowych grupkach, jakis esey do napisania, prezentacja...standard...ale wszystko w pieknym stylu...subtelna i blyskotliwa pani :) Pozdrawiam i powodzenia -
Grono.Net
-
Zord
-
tita
paśka... zajęcia swietnie prowadzi ... interesujące i pouczające... ALE ... znam z własnego doswiadczenia co się dzieje, gdy kochana Madzia kogoś nie lubi (próbowałam ustalić dlaczego, nie udało się)... póki mnie nie kojarzyła z nazwiska dostawałam z prac 9/10, 10/10 punktów... gdy tylko sytuacja się zmieniła zaniżała mi punktacje za wszystko... a na koniec zajeć właściwie wprost powiedziała mi, ze mnie nie lubi stawiając mi 3,5 (a widziałam jak bardzo chciała postawić mi 3)... myślałam, ze szału dostanę, bo z wykładów miałam 4,5.. a z seminarium 5 albo 6... mój kochany Radrianek chciał nawet walczyć w mojej obronie (bo on na przykład oddawał prace za mnie i on dostawał 2 punkty za punktualność, a ja 1)... ale...pozdrawiam Pania Madzię serdecznie... zajęcia fajne prowadzi naprawdę... szkoda tylko, że taka młoda jeszcze i głupia...ehhh... -
tita
zapomniałam dodać, że ja już stara jestem i od czasów naszych ćwiczeń z Paśką parę ładnych lat minęło.. więc trzymam kciuki, za to, że może już dojrzała emocjonalnie:)
-
m.
Paska jest dosc wymagajaca, ale bardzo rzeczowa i ciekawie prowadzi zajecia. Daje sporo prac pisemnych, jest kilka kartkowek, za to nie ma duzego kolokwium na koniec (przynajmniej tak bylo dwa lata temu). Polecam :) -
M&M
Człowieku jak ognia unikaj Paski...
Nie zaliczylem u niej cwiczen uwziela sie na mnie ale tylko dlatego ze nic nie robilem.
Jesli chcesz sie nie przemeczac wybierz kogos innego.