SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda

cześć wszystkim,

pozwalam sobie zrobić mały... wywiad środowiskowy...
    Na początku roku akademickiego ruszyliśmy w kilka osób z I roku z "inicjatywą" gazetki.
    Nazywa się "STUDENCKA": http://www.studencka.blog.onet.pl
    (wyszły dwa pierwsze numery)

Teraz chcielibyśmy się dowiedzieć:

1) czy chcilibyście, żeby na uczelni istniała nadal taka gazetka?

Jeśli tak, to:

2) o czym chcielibyście w niej czytać?

3) co byłoby mile widziane?

4) czy ktoś byłby chętny do współpracy?
  • Anonim

wywiad ze mną byłby całkiem seksi :C
  • doc. lena

kompletnie nic nie słyszałam o tej gazetce
  • doc. lena

ale możecie sobie nadal istnieć; )
  • Max

Chyba przydałby się Wam dyrektor do spraw marketingu i promocji :-)
  • Grono.Net

hehe, pani flakonik!:)
  • Anonim

gazetka? hmm. tez pierwsze slysze.
  • Anonim

> Chyba przydałby się Wam dyrektor do spraw
    > marketingu i promocji :-)

nie, ta akcja, ktora byla byla dobra, podobala mi sie, te znaki zapytania, budzily skojarzenia z riddle'm z "batman: forever" i tym teledyskiem gdzie kolesie jezdza po miescie w furgonetce z takim znakiem, calkiem fajny kawalek.

chociaz koszulki nalozone na ubrania to kula w plot i tragedia.

ale to bylo tak: zastanawialem sie o co chodzi, a potem jak dowiedzialem sie, ze to gazetka szkolna, to pomyslalem "ojezu, znowu jakas gazetka" i nie kupilem.

imho tych gazetek dla studentow jest za duzo, i zadna sie nie nadaje do czytania.

sad but true.

pozdrawiam,
    a.
  • El

Ja i agzetka nie mialysmy przyjemnosci sie spotkac.

Gazetki studenckie to trudny temat bo nie wiadomo jak to zrobic aby bylo "lekkie" a nie zalatywalo gazteka na poziomie liceum a z drugiej strony aby bylo jakos juz na tematy dla studentow bez niepotrzebnych formalizacji. NIe wiem jaka jest wasza gazetka ale na pewo nie chcialabym znalezc w niej artykulow typu " w dniu xx.xx odbyl sie wyklad otwarty itd."
    ciekawe reportaze , historie studentow naszej szkoly (bo jest tu mnowstwo orginalnych ludzi i kazdy na pewno ma jaks "swoja" historie),
    moze probki tworczosci i jakies nowosci psychologiczne...czy gazetka to zawiera? jesli tak to kupuje...a wlasnie gdzie mozna nabyc takowa?
  • Anonim

to wszystko masz w biuletynie "Absolwent" i "psychologia w teatrze zycia". absolwent za darmo w internecie, pwtz za zlotowke w szatni.
    ok, moze te reportaze nie sa ciekawe, ale mimo to.
  • Magda

chwilowo gazetki nie ma...

dzięki za wszystkie słowa krytyki i pomysły...
    dzięki Waszym podpowiedziom będzie nam łatwiej coś wymyslić :)

jeśli ktoś miałby ochotę coś napisać (o sobie, o tym co Was interesuje, co Wam się podoba - co nie,... ) zapraszam.

Chcieliśmy stworzyć coś o nas i dla nas (studentów SWPS), ale sami tego nie damy zrobić.

Czekamy na Wasze odpowiedzi.
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)