-
Tylko nie EWO :)
tak więc muszę ogłosić Wam coś bardzo ważnego moi drodzy. Będzie to pytanie za 5 punktów ( a musicie zebrać 20 żeby zapewnić sobie darmowe kanapki na cału miesiąć W SWPSiE ). A oto pytanie konkursowe: KTO JEST NAJZABAWNIEJSZĄ OSOBĄ W SWPS ? :> ( podpowiedź dla tych co uważają, że to oni sami :) ---> osoba z 1szego rocznika, lubi kolor błękitny... :>) na odpowiedzi czekam do 10 marca! :P dziękuje za uwagę :> pozdrowienia z honolulu -
doc. lena
-
Anonim
po pierwsze: nie wierzcie w to bo osoba, która dala ten wpis te niby kanapi na nagorde kradnie z "podziemi" z kuchni (widzialam to) wiec pamietajcie ze to nie jest legalny interes
a po drugie dodam kiedy indziej -
Kru
no nieee .... raz można poczytac taki post...i to nawet zabawne może być ... ale koleżanka tu odgrzewa pomysły innych... ciekawe co by było, jak by każdy zamieścił coś podobnego? ... 500 postów samouwielbienia i wzajemnej adoracji??? -
-
Anonim
-
Anonim
-
Tylko nie EWO :)
Ta naprawde ? To już było coś o kanapkach ? :P sorry nie wiedziałam, nie jestem zagorzałym wielbicielem GRONA SWPS i tych wszystkich postów tu zamieszczanych, nie czytam tego wszystkiego tak namiętanie jak co po niektórzy ... :> zazwyczaj inaczej spędzam czas :P więc nie zauważyłam ! -
bro
ojej.. niektorzy to maja fajne ciekawe zycie..
nie slecza przed komputerem, rozpaczliwie przegladajac stare posty z grona swps..
alez ci niektorzy to maja faajniee..
<belt>
(© by Hauke; ) -
ola
to grono to nie grono. to kolko wzajemniej adoracji!
;)
pozdrawiam bejsi!
bedziesz jutro? -
kostyra
-
Anonim
-
Zuzia/ freewolna
-
Pandorella
-
andzia:)