• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MartiN

Jesli jeszcze raz zobacze u jakiejs dziewczyny w profilu zdjecie swojego kotka,pieska badz jak ujezdza jakiegos konia to skocze z dachu Swps-u....Pozdrawaiam:)
  • Etel

a kwiatek może być; )
  • doc. lena

a własnei chciałam wsadzić dwa moje koty ech ale nie chcę mieć na sumieniu tak wrażliwego na sztukę młodzieńca; )
  • Stvoy presents

Wrazliwy na sztukę hehe...bardzo dobzre powiedziane!!; -))))
    mlodzieniez zreszta...
  • doc. lena

;)
  • Stvoy presents

pani Ewo pani zdjecia mi doprawdy robia pokoj w sercu przed snem wlasnie. jakie tam sliczne zreczy som. Wlasnie jestem przy dkjeciu dziewczynki w zielonej spodnicy i turbanie siedzacej i normalnie az postanowilem pisemna pochwale odpierdolic; -))

Szacuneczki ach i coh!
  • Stvoy presents

Dzis w nocy zycze sobie seansu SwiadomegoSnienia w swiecie Twoich zdjec pt: feeling

o!
  • Anonim

err, co macie do mojego psa
  • Anonim

"mam nadzieje" ze pojawienie sie grafiki zamiast zdjecia nie wburzy Twoich uczuc :)
  • tita

a ja mam pół tuzina "ludzkich zdj"...to też niedobrze???

stvoyki.. Ty też jesteś fanem Ewy - Leny?:)
    to mamy nowy temat do omawiania...

• doc. lena

Tita plisss tylko nie omawiajcie go na forum; )))))
  • doc. lena

stvoy - udało się to świadome snienie ?; )
    aż zajrzę do siebie kto by miał Ciebie odwiedzić, bo już pozapominałam co i kto tam wisi
  • doc. lena

aaaa już wiem :))) same piękne kobiety
  • tita

ależ ... my sobie to omówimy na gg ... nie martwcie się dobra kobieto...:)
  • doc. lena

ufff :)
  • Anonim

A mi się dziś świadomie śnił obcy w jakiejś bazie kosmicznej, romantyczne bronienie średniowiecznej wioski przed ogrami przy użyciu miotaczy ognia i seks insektów. Wszystko świadome :>
  • doc. lena

w Twojej wypowiedzi zwraca zwłaszcza uwagę ten świadomy seks insektów; )
  • Anonim

Z tym, że to nie był pełnoprawny sen tylko jakby przerywnik reklamowy w dwu pozostałych. Tam zawsze czy to w wiosce czy w bazie kosmicznej były jakieś szczeliny i szpary i kamera sobie tam wciskała się i tam były insekty i mrrr; )))

Wygląda na to, że już wyzdrowiałem :]
  • Stvoy presents

Pani Flakonik niestety jeszce nie umiem tego robic. To tzreba jednak miec nauczyciela doswiadczonego i duuuuzo mozolnego cwiczenia.

Ale w koncu sie za to zabiore, gadalem ostatnio z typem ktoremu ostatnio po 7 miechach cwiczen sie udalo.
    Powiedzial ze olsnienie totalne, drugie rownolegle zycie za darmo:-)
  • Anonim

Nie trzeba mieć nauczyciela. A że mozolnego ćwiczenia dużo to fakt. Mam parę linków do świadomego śnienia. Dawniej jak ćwiczyłem to wychodziło prawie zawsze.
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)