SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • doc. lena

ktos z grona na to chodzi? wykłada pan zakrzewski w pn. o 13,45
    jeśli chodzi to byłabym wdzięczna za kilka słów jak to wygląda
  • # gucia #

no ja odpadam, niestety ( a moze i dobrze) nie mialam tego i goscia tez nie znam :(
    ale zycze powodzenia!!
  • Etel

w poniedziałki o 13:45 jest wykład dr Miziołka i nic innego sie nie liczy; )
  • Syla

wygląda jakos tak, ze przez pierwsze 2 lub 3 wykłady był Jaworski, a teraz jest Zakrzewski, a ponad to po 7 zajęciach jest egzamin- brrrr!Pomotane to troszku.....
  • doc. lena

po 7 egzamin???? :OOOOO niedobrze :/
  • tita

Sylwuś... Ty się zbieraj na dzisiejszy wykład... w grupie raźniej...też się nie cieszę Ewo...
    ale jako, że dzis może być mój ukochany pan promotor prowadzącym to pewnie zasiąde gdzieś z przoda...:).... już się doczekać nie mogę;)
  • doc. lena

ja na dzisiejszy jeszcze nie dotrę, dzisiaj jeszcze muszę siedzieć w pracy, pojawię się na następnym, może jakoś nadrobię zaległości
    pzdr tita :)
  • tita

Ewa... ja jako społecznik eswupeesowski zobowiązuję sie przekazać Ci wszystkie niezbędne info, co Ty na to???:)
    pozdrawiam oczywiście
  • doc. lena

moja odpowiedzią jest gromkie TAAAK :) bedę wdzięczna
  • Syla

Titus Sylwester sie juz szykuje, ostatnio z Panem Zakrzweskim nawet notatki robiłam :)
    jakos mnie tak facet ujął......
  • tita

no to CU kochana:)
  • El

hmmm ja chodze na ZZL w pon o 13:45 ale wyklada dr Szczupaczyński; / i jestem zdezorientowana moze....chodze nie na ten wyklad .....help??
  • *eVeNeMeNt*

hmm... ja też mam ZZL ze Szczupaczyńskim o 13:45 w poniedziałki, wiec pewnie nie jest to żadna pomyłka... może w tych samych godzinach dwie osoby wykładają...eee...nie chyba też nie. Pewnie raczej jest tak że to ze Szczupaczyńskim jest jako jeden z zakresu socjologii który trzeba było wybrać a ten drugi wykładowca prowadzi zajęcia z modułu specjalizacyjnego...tak więc reasumują to zalezy czy masz te zajęcia jako część modułu czy jako przemiot z zakresu socjologii:) zamotane ale może jakoś pomogłam....:D pozdrawiam
  • tita

spokojnie:)... wykłady sa 2... jeden u Szczupaka w 307, drugi u Zakrzewskiego/Jaworskiego... w 308...
    ja akurat Szczupaka w ramach "socjologicznych" mam już dawno za sobą...ale i tak muszę uczęszczać do panów na ZZL ... takie życie...
  • El

hmmm
    no to ladnie :D nie dosc ze sie dowiedzialam ze to dla socjologii to jeszcze sie dowiedzialam ze bede i tak musiala jeszcze raz chodzic na to jako modul. Jestem na 2 roku i wybralam to sobie jak sie okazuje lekkomyslnie jako fakultet...aaaa ....nigdy wiecej przerostu ambicji :(
    ale dzieki za info :D
  • tita

Eli... zawsze będziesz mogła wziąć inny moduł... a ponadto wierz mi... te wykłady to jakbyś chodziła na 2 zupełnie inne przedmioty:)
  • Mama Mucha :)

A ja lubię ten wykład
    Bo z Titą go mam i z Kinią i z Sylwia i nam wesoło...:)
    Ale ogólnie to pan Zakrzewski jest miły i wolno mówi i da się wszystko zanotować..chociaż i tak prawie wszystko jest w necie

To ja pozdrawiam :)
  • trala lala

hahaha pan Szczupak...nawet mnie rozbawil gdy porwal sie na dwuznaczny zarcik, ze nam pokaze/nie pokaze...a tak na ogol...kurcze taki niemrawy...plynnie usypia, a szkoda bo to ciekawy wyklad moglby byc:(
  • El

aaah tak ...nie wyciagne...krolika z kapelusza...buahahaha...hmmm mi sie zdarzylo niestety przysnac ostatnio...a to chyba nie za dobrze gdyz siedze z przodu i Szczupak czasami zerka....a podobno termin B ustnie...bac sie.... bac sie musze:D...
    Tita dzieki za pocieszenie :D
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)