SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sheala

zgłupiałam :) mam do odpykania pierwszy semestr anglika - nie zaliczony z tego prostego powodu że nigdy na nim nie byłam...
    pierwszy rok kulturoznawstwa, zaoczne
    szukałam szukałam i nie znalazłam
    pisałam i nie dostałam odpowiedzi
    czy ja mam zaliczyć to i jednocześnie ciągnąć drugi semestr angielskiego? czy jest różnica czy zaliczę to teraz czy powiedzmy w przyszłym roku? (w informacji na stronie jest sformułowanie "kursy niezaliczone z poprzednich lat" co daje mojej wyobraźni pole do popisu). Pomóżcie proszę :)
  • maga

możesz zaliczac w II semestrze albo w przyszlym roku, ale to tylko pod warunkiem, ze tylko to bedziesz miala niezaliczone...
    inaczej cie na 2 rok nie puszcza
    chyba dobrze mi sie wydaje:)??
    pozdrawiam:D
  • doc. lena

chyba tu obowiązuje tzw rygor kolejności - nie morzesz robić dwójki jak jedynki nie zrobiłaś, czyli w tym semstrze powinnaś robić jedynkę
    aa i sprawdź ile za to zapłacisz bo szkoła zmieniła zasady powtarzania kursów :/
  • doc. lena

rany boskie ale byk :| morzesz - możesz
  • Sheala

no to ja już całkiem nic nie wiem; ) wszystko poza tym mam do przodu więc z tym nie ma problemu... tylko często zasady różnią się między psychologią a humanistycznymi... generalnie jesteśmy dyskryminowani :)
  • make a wish.

Ja miałam taką samą sytuacje, tylko na dziennych. I w moim przypadku było tak, że normalnie zaliczyłam drugi sem warsztatów pierwszych, potem na drugim roku normalnie dwa semestry warsztatów drugich i na trzecim roku kazali mi w sem zimowym zrobić pierwszy sem warsztatów trzecich... ech... takie to troche dziwne, ale żaden rygor kolejności mnie nie obowiązywał :D
  • Anonim

A ja miałem tylko 1 semestr angielskiego w ogóle i bardzo się cieszę, że ominąłem pozostałe 5 :)
  • doc. lena

ja własnie miałam podobną sytuację - niezaliczony pierwszy semestr na pierwszym roku i jak pamiętam w następnym robiłam "poziomowo" taki którego niezaliczyłam ( a nie następny)
    bosz ale poplątałam; )
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)