SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mgr Krysieńka :)

Wyklady p. Cieleckiego sa jak... nie mozna ich opisac :P Monotonnie nawija, jego wypowiedzi nie maja ani poczatku ani konca. Zamysla sie a ostatnio na wykladzie, prowadzac go zaczal ziewac. 90 % osob jest zajeta (-> czyms innym niz wykladem) a cala reszta spi jakby uraczono ich gazem usypiajacym. Materialy rowniez nie maja sensu, sa jak zlepek przypadkowych slow. Czy to tylko moja opinia i moich znajomych czy tez wasza? Tak kombinujemy, zeby zrobic zrzute i co wyklad dawac mu w prezencie 5 litrowa banke Red Bulla; -)
  • Gabi

To jest po postu jedna wielka porażka...Ani razu nie wysiedzialam do konca!W porownaniu z Wojciszke ktory byl zajebisty, ten to totalne dno!! Bełt...........
  • agniecha

pan cielecki jest super!! niedlugo sam zasnie na swoim wykladzie!! we wtroek na jakies 290 zapisanych osob bylo na wykladzie 54. nie mam pojecia o co mu chodzi jak slucham i jak nie slucham. przenioslam sie od skarzynskiej i nie wiem juz ktore z nich bylo lepsze... ale nawet troche mi go zal.... taki zagubiony czlowiek :P

Hahaha. Agniecha witaj w Klubie. Wpierw mialam zajecia z Wojciszke (zajbisty czlowiek, jak nie opowiadal anegdot), pozniej zapisalam sie na II sem do Skarzynskiej i po 1 wykladzie przepisalam sie do Cieleckiego i teraz mam za swoje:P Tez bylam we wtorek na wykladzie, dospalam do konca :D Caly czas spalam na zmiane z nabijaniem sie z niego z kumplami. Jak zgodnei stwierdzilismy nasi prof. psychologii powinni wykorzystac teoretyczna wiedze na temat wywierania pozytywnego wrazenia i przyciagania do siebie ludzi. A tu NIC!
  • Anonim

jezeli wystepuje jakas korelacja pomiedzy tym jak wykladowca prowadzi zajecia, a jaki robi test w trakcie sesji to wychodzi, ze:

Wojciszke jest swqietnym prowadzacym, ale rozwala testem (szczescie moje, ze tego nie poczulam, ale termin B w 3 aulach o czyms swiadczy)

Cielecki przynudza, widac, ze chce, ale on mowi tylko do siebie, ani razu nie spojrzy na studentow, zawsze pod nogi, albo gdzies w sufit- patrzy. W azdym badz razie moze to dobra wrozba??

chociaz moja hipoteze co do korelacji: zajecia- test, jest podwazona osoba R.Mackiewicz, gdzie i zajecia i testy, to fajna rzecz
  • agniecha

hmm.... wyklady u skarzynskiej byly potworne. pani prof dr hab ma 5 watkow. najpierw prowadzi 2 potem 1 potem znow 2 i 3 potem 5 i 4 a potem wraca do 3 i tak przez caly wyklad. a po egzaminie byly 2 komentarze "o kurwa" i "o ja pierdole" takze tutaj korelacja dodatnia - im gorzej na wykladzie tym gorzej na tescie. w takim razie czego mamy sie spodziewac po panu cieleckim?????

Chyba sie wybiore do psychologa pogadac ... bo inaczej albo umre na kolejnych zajeciach albo w ogole tam sie nei pojawie. Moze doradzi mi, zeby doszukiwac sie pozytywow na wykladach. Mam, jeden, bardzo wazny. INTEGRACJA z ludzmi; -) Nie ma to jak wspolne nabijanie sie i komentowanie hahahaha
  • fiona

byl juz taki temat... :]
  • Anonim

wiemy, ale nie da sie go skasowac :/

Niesamowite, i do jakich wnioskow doszliscie????
  • Maciek

miazga
  • Wolę Bez.

mamy w szkole dosc przyjemna kawiarenke polecam; -)
  • Anonim

Skoro temat juz byl a mimo to powraca to potwierdza chyba hipoteze ktora zostala postawiona na poczatku ..

Ja to sobie tak mysle ze moze oni przeprowadzaja na nas jakies badanie pt. "Wykladowca a studenci - wyniki w nauce itp" bo rozumiem jeszcze gdybysmy mieli tego cieleckiego od poczatku ale taka zmiana po wojciszke jest co najmniej nie taktem... Placimy (ups musze zaplacic) za szkole nie mala kase i ceny nie ulegly zmianie a jakos ich uslugi/prowadzenia zajec ulegla pogorszeniu takze cos tu jest nie tak ...

Brak konsekkwencji ich zgubil bo tak jaka wczesniej napisalem gdybysmy od poczatku mieli z cieleckim i nie mieli pojecia o wojciszke to najpewniej tematu by nie bylo ...
  • agniecha

a moze to jest wlasnie czesc badania??? jak reaguja studenci na diametralna zmiane wykladow? ja bylam u skrazynskiej wiec o wojciszke tylko slyszalam ale moze chodzi o to zeby zobaczyc ile osob wyladuje u cieleckiego??

a moze wojciszke zostal przekupiony przez cieleckiego??
  • Anonim

Wojciszke lezy w USA pewnie w Californi na plazy i sie smieje ze pare godzin w tygodniu musial wstac przyjechac w jedno miejsce pogadac o zyciu w spoleczenstwie, milosci itp i teraz popija Martini ...
  • Kudłata Grzywa

Cóż... p. Cielecki to niewatpliwie interesująca postac; )
    Początkowo zapisana byłam na wykłady Skarżyńskiej ale się przepisałam. I sama nie wiem co o tym mysleć. Jego wykłady osłabiają..

Najciekawszy wątek jaki pamiętam (chyba jedyny:)) to ten o karaluchu który bardziej się stara gdy obserwują go inne robaczki :D

Co by nie mówić zdecydowanie wolę prof.Wojciszke! Mam jedynie nadzieje że facet nie wyskoczy z "ciekawymi" pytaniami na egzaminie.

A wszystkim którzy też mają z nim wykłady życzę dużo siły! Niech moc bedzie z wami; )
  • agniecha

i z toba....
  • Grono.Net

helo
  • Anonim

i z nami wszystkimi i naszymi znajomymi, aby nie musieli cierpiec przez nas :)

Przylaczam sie do owych zyczen. Niech SZMOC bedzie z Wami i Nami i z Kazdym z Osobna. Przezyjemy to, najwazniejsze sa wytrwalosc i nadzieja na lepsze czasy hehe. A na razie zycze udanych Swiat i zalanego poniedzialku :P
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)