-
Sylw
ludzie!! pytanie!! czy ktos z I roku ang.(2004/2005) jest na gronie jeszcze? prosze sie zglaszac...
a moze ktos zna kogos.. kto nie wchodzi na to forum akurat...:/ pucowac, pucowac...;) -
Anonim
-
Sylw
no co ty? ja cie chyba nie kojarze.....;>
a tak w ogole.. to jak nacisniesz na koperte...przy moim nicku (albo tej osoby do ktorej chcesz cos wyslac) to samo sie wlaczy pisanie wiadomosci.. do tej osoby... i bedzie priv....;P -
Anonim
-
-
Sajmon
-
Anonim
-
Sylw
:) dobrze, ze ustalilismy ten szczegol...; P
Sajmon: a ty w jakiej grupie.. ze sie wypowiadasz...hmm?; p
i jeszcze jedno.. kolega Czibo..tylko zgrywa takiego niekumatego... a sie lepiej orientuje niz wszyscy tu obecni...; ) -
Anonim
-
Sylw
nazywasz mnie klamca.....?? dobra... ale najwazniejsze jest to ze ja wiem swoje!!; p -
Anonim
statystycznie kazdy kiedys sklamal, wiec kazdy klamca jest, to jeszcze nie afront:P
-
Sajmon
-
1Sp hm normalnie pieknie brzmia te skroty,
od dzis jak sie mnie ktos spyta na jakim kierunku jestem bede odpowiadala czesc jestem bedrona i jestem z 1Sp hmmmmm -
Krzysztoff
-
Sylw
mhm...... no dobra.. moze byc 3SPK... cokolwiek to znaczy.. chociaz to pewnie psychologia spoleczna...?
a TY (czibo) sie tu nei wykrecaj, ze wszyscy klamia..................
-
Anonim
-
Krzysztoff
kłamiesz nie kłamałeś.
3SPK to nie psychologia społeczna próbuj dalej; ) -
Sylw
-
Sylw
o fu**en.. ! napisalam "spoleczna"? chcialam "kliniczna", ale i tak nie wiem czy trafilam....;/ -
Anonim
-
Krzysztoff