-
trala lala
Zgodnie z propozycja jaka otrzymalam i obietnica jaka zlozylam;-) ( jak sie mowi A to i trzeba powiedziec B ...hahaha tylko czy mi to na zdroiwe wyjdzie...hahah ale sie asekuruje;-)) chcialabym powiedziec ze zgodnie z przyjetym pkt nr 3 z tematu "gdzie sie wszyscy pochowali...;-)" szukam 2 polowki...odpowiedzi udzielam w przyjetyn prawnie terminie 21 dni od otrzymania hahahah (zart) -
Anonim
-
trala lala
-
Anonim
-
-
Sylw
a to nie mialo byc ogolnie..? tylko dla siebie zbierasz zgloszenia..?
zbierz troche i sie podziel..; p
PS:temat mozna odczytać na dwa sposoby... jesli sie przyjmie.. ze nie zapomniałaś o Alt'cie..; ) -
Anonim
-
Sylw
hmm... chyba wiem o co chodzi.. z 3 sposobami.. ale nie jestem pewna..
ale nie musisz tlumaczyc...:) -
Kwiatek
-
Anonim
ciii, nie strasz bo nikt sie nie zlapie i nie bedzie nerek na sprzedaz;) -
Sylw
-
Anonim
-
:)
haha.... szukasz połowki haha :) to ja poprosze te druga polowke co zostanie; ) ...zaoszczedzi sie czasu i Buszujaca nie bedzie musiala sluchac mojego marudzenia i mamrotania haha :D -
Sylw
no nie.... my tu probojemy 5kg w tydzien stracic..metodą nr.3, a wy sobie jaja robicie..
przyjmujemy tylko prawdziwe zgloszenia!!; p
hihi -
Anonim
-
Sylw
to ja mialam wybrzydzac....!!; )
a ty sie pierwszy ochoczo zglaszales.. zanim jeszcze odzielnie topic powstal....; ) -
Anonim
jak sie czlowiek wepchnie jako pierwszy to moze sobie pozwolic na luksus wybrzydzania;p
-
:)
jakie wybieranie??? no chyba sie nie rozumiemy.... Buszujaca i kilka innych osob (np.ja)pragbie stracic w mega szybkim tempie 5 kg....ten co sie zglasza na ochotnika nie moze sobie nic wybierac haha... zglosil sie i juz; ) co najwyzej osoba poszukująca połowki moze zaakceptowac lub podziekowac za wspolprace :) czyz nie ?? :) -
Anonim
-
Sylw
-
ORBITAL
elo grubasy..... ekhm, panie z problemami z jedzeniem:P cóż, ja bym się zgłosił, ale pewnie nic byście ze mnie nie zostawiły.... i musiałbym czekać do kolejnych świąt, żeby trochę kilogramów załapać.... hehehehe
poza tym mam pomysł. dziewczynki, dobrzerzcie się w pary, ewentualnie w trójkąty.... i do dzieła. musicie sobie pomagać nawzajem, heheheh. ja już pierwszą parkę mam. i to jest po prostu strzał w dziesiątkę: Buszująca z Obsesją.... :P
a jeżeli to nie pomoże, to pocieszcie się laseczki, że w środę w SWPS pojawią się dziewczyny i 99% z nich będzie miało ten sam problem:P