SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ORBITAL

właśnie siedze w SWPS i przed chwilą wyczytałem ogłoszenie na głównym wejściu do SWPS oraz na korytarzach. mniej więcej naisane jest tak, że w poniedziałek ma odwiedzić naszą szkołę minister edukacji i sportu Mirosław Sawicki oraz premier Marek Belka! normalnie szok! to ponoć z powodu artykułu w Polityce (ranking uczelni).

• :::Aniołek::: Imposible es nada

no to ładny numer. ale nas zaszczyt kopnął hahaha. swoją drogą ciekawe jaki jest cel tej wizyty, pewnie chcą zobaczyć nas- tygrysy edukacji; -)
  • ola

to przebierzmy sie i udawajmy wariatow :)
  • mgr Krysieńka :)

Ja wloze mini w tygryska i bede chronila naszych Szanownych Gości przez swpsowskimi studentami:P i pracownikami hehe
  • Krzysztoff

Trzymamy cie za słowo; )

ja się przychylam do propozycji panny w podróży...swoją drogą to mógłby być ciekawy eksperyment hahaha.......a wyniki napewno nieoczekiwane
  • Anonim

szkoda, ze nie dzisiaj :>

i ja żałuję...niestety w poniedziałek mnie nie ma w szkole, więc ominie mnie to przedstawienie. poniedziałek to czas badań na sobieskiego...
  • Anonim

to przy okazji mmpi wypelnij i sprawdz skale paranoi...; )
  • Anonim

a ja bede i vszystkiego sie vyviem
    a potem zamieszcze spravozdanie v blogu heheheh
    zartovalam; )
  • Anonim

masz bloga amelko? kopsnij url'a tudziez udziel linka? :)
  • Zuzia/ freewolna

ojej az nie moge uwierzyc ze nikt sie nie skapnal jaki dzien dzis; ]
  • Anonim

nikt?
  • Anonim

zartovalam Andrzeju; )
  • ORBITAL

hahahahahaahahaa. nie wierzę, że tyle osób łyknęło ściemę hahahahhahahaahaha
  • Anonim

hihi z tym blogiem mnie zrobilas!!! :)

ale gdybym wierzyl w belke na swps nie sugerowalbym sprawdzenia swoich wynikow na skali paranoi. inasczej sam bym musial sobie sprawdzic :)
  • Anonim

yeah!; )

plus form you Amelko; )
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)