-
ORBITAL
właśnie siedze w SWPS i przed chwilą wyczytałem ogłoszenie na głównym wejściu do SWPS oraz na korytarzach. mniej więcej naisane jest tak, że w poniedziałek ma odwiedzić naszą szkołę minister edukacji i sportu Mirosław Sawicki oraz premier Marek Belka! normalnie szok! to ponoć z powodu artykułu w Polityce (ranking uczelni).
-
:::Aniołek::: Imposible es nada
no to ładny numer. ale nas zaszczyt kopnął hahaha. swoją drogą ciekawe jaki jest cel tej wizyty, pewnie chcą zobaczyć nas- tygrysy edukacji; -) -
ola
-
mgr Krysieńka :)
Ja wloze mini w tygryska i bede chronila naszych Szanownych Gości przez swpsowskimi studentami:P i pracownikami hehe -
-
Krzysztoff
-
ja się przychylam do propozycji panny w podróży...swoją drogą to mógłby być ciekawy eksperyment hahaha.......a wyniki napewno nieoczekiwane -
Anonim
-
i ja żałuję...niestety w poniedziałek mnie nie ma w szkole, więc ominie mnie to przedstawienie. poniedziałek to czas badań na sobieskiego... -
Anonim
-
Anonim
a ja bede i vszystkiego sie vyviem
a potem zamieszcze spravozdanie v blogu heheheh
zartovalam; ) -
Anonim
-
Zuzia/ freewolna
-
Anonim
-
Anonim
-
ORBITAL
hahahahahaahahaa. nie wierzę, że tyle osób łyknęło ściemę hahahahhahahaahaha -
Anonim
hihi z tym blogiem mnie zrobilas!!! :)
ale gdybym wierzyl w belke na swps nie sugerowalbym sprawdzenia swoich wynikow na skali paranoi. inasczej sam bym musial sobie sprawdzic :) -
Anonim