SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś z Was uczęszcza do Zawadzkiej (czwartek 10.15) i wie moż ekiedy będziemy pisać kolosa końcowego?

Bo jeszcze 2x zajęcia i koniec;)

P.S. Jeśli znacie też termin odpracowania czwatcy zajęć to poproszę;)
  • El

mam ten sam problem:( wyslalam sms do koleznaki z grupy i napisala ze chyba jeszcze nie jutro....dowiemy sie pewnie jak sie pojawimy na zajeciach
  • Hohoniowa

hm, ja mam na 8.30 jutro Zawadzka i tez nic nie wiem o kole, ale nie wydaje mi sie zeby jutro 'to byl ten dzien':)
  • Anonim

hyh
    ja mialam zawadzka w zeszlym semestrze i byl podobny bajzel organizacyjny
    nie martwcie sie, byc moze w ogole nie bedziecie pisac kolokwium; )
  • pingwinek:)

ja tez mialam z zawadzka w zeszlym semestrze-bajzel orgaizacyjny faktycznie byl potworny-ona jest swietna osoba ale zakrecona jak nakretka od sloika
    pod koniec dala nam test z psych.rozwoju wykladow od toeplitz i powiedzila ze mamy wybrac 10 pytan i je rozwiazac
  • * Aga *

dokładnie. też miałam z nią w pierwszym semestrze. organizacja zerowa. ale test był łatwy więc nie ma sie co martwić
  • Sajmon

Ci co mają na 8.30 w czwartek to koło jest 14.04 czyli jyż tuż, tuż...
  • Hohoniowa

taa tuz tuż, mam nadzieje, ze pytania beda naprawde latwe, bo wszystkie moje notatki z tych zajec, to (w oddzielnej przegrodce zeszytu nawet!) napisane jaki przedmiot i kiedy koło; )
    jednak Zawadzkiej nie da sie nie sluchac, wiec w glowie pewnie wiecej informacji :D (co zweryfikuje zapewne test w czwartek)
  • Anonim

Majka:)
    Widzialam Cie dzis przed szkola, ale tak bylam zamyslona, ze zapomnialam sie przywitac:( Hihi.
    Ja mam kolokwium jutro, na 10.15 i zaraz siadam do nauki, jak nie masz notatek to pisz do mnie:) Co prawda mam na papierze, ale moge Ci przepisac w .doc i przeslac,bo w ten sposob sie tez poucze:D
  • El

o matko! jutro kolos...ja poprzestane na nauce materialow z ksero; /
    eh stworzmy jakos grupke wsparcia!
    ps. Kiinia ...odkrylam ze pochodzimy z tych samych okolic :D Świetokrzyskie :D
  • paciul

a ja juz rzygam ta nauka z jej notatek: 52 dnia to a 27 tamto.... relatywizm moralny.... holofrazy... bleeee

tez mam jutro o 10:15

i mam nadzieje ze bedzie tak jak w poprzednim semestrze - latwizna i wyjscie (jej) z sali w trakcie :)
  • paciul

moze ktos mi powie od razu na czym polega odruch Moro?
  • Zuzia/ freewolna

sory ze sie w temat wetne, paciul wiesz jaka jest ostatnia praca domowa z borka?; ]
  • paciul

ale Su ty nie jestes czwartkowa?

bo ja ze srody i dzisiaj nam nic nie zadal oprocz jakiegos konkursu dla grup z grafiki - na za dwa tygodnie

ale wiem ze czwartkowi na jutro maja jakis hardcore - tak przynajmniej rafal mowil :)
  • Zuzia/ freewolna

buuuuu :( to ja nic juz nie wiem, czemu my zawsze mamy hard core a wy nie? i czemu zadnego konkursu nie mamy? ahh fuck it..
    dzieki w kazdym badz razie; ]
  • El

moro lub obejmowania..reakcja dziecka na utrate oparcia dla glowy lub glosny dzwiek skladajaca sie z gwaltownego wyprostowania rak i palcow po ktorym nastepuje przytulenie zacisnietych piesci
    Brak - powazne zaburzenia CUN
    prosto z Vasty :D
    a ja co robie zamiast sie uczyc ...gronuje ....ehhh
  • paciul

dzieki Eli bardzo
    moze pojawi sie na jutrzejszym kolosie?

oby takie proste rzeczy byly :)
  • Hohoniowa

łojezuuu!
    zapomnialam na smierc o kole jutro!!!
    kto ma cos w wersji elektro? zeby mailem puscic pustemu łbu/łbowi/łebowi?;)

ajjj szlag by to...
  • Hohoniowa

w kserrro sa jakies materialy? to w takim razie Majeczka skoro swit nagina do szkolki i czyta..
  • paciul

oj Majka Majka...
    jaka ty roztrzepana jestes :)

dawno mowila ze w xero sa wszystkie materialy na kolosa

niestety nie mam ich w wersji cyfrowej, a skaner tez mi sie popsul :(

wiec lepiej idz spac jesli chcesz jutro od 7 rano czytac w szkole..... a od ktorej xero czynne? :)
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)