SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia

mam pytanie czy ktos badal cos co ma powiazanie z tańcem lub poczuciem szczescia dzieki niemu?
  • Grono.Net

Ja moge zatanczyc i pozniej dasz mi Becka..
  • Gosia

niestety badane beda tylko dziewczynki ale dzikuje za pomoc:)
  • El Pełasso

badalem na sobie i po tancu mam lepszy humor :D
  • Anonim

to ja...to ja...to ja sie zglaszam...to ja sie zglaszam
    :))))))))))))))))))))))))))))) ))
    Ja bardzo lubie tancowac i byc szczesliwym :)
  • Gosia

ale tez jestes chlopcem ja musze miec dziewczynki :( szkoda ze nie ja ustalalam reguly takiego badania a tak powaznie nikt nic nie badala nigdy w zwiazku z tancem nie pisal zadnych raportow ?? moze tytul jakiejs madrej ksiazki na temat poczucia szczescia.
    Tamta mam taki: Czy umiejestnosc tanca wpływa na poczucie szczescia??
  • Anonim

wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!
    Zdecydowanie należę do grona Kobiet!!!!!!
  • Gosia

sorka nie spojrzalam na zdjecia ciesze sie jak cos to sie odezwe musimy znalesc duzo os do tego badania wiec jestes pierwsza chetne:)
  • Anonim

Miguel prawde mowiac nigdy nie widzialem cie tanczacego...
  • kostyra

AJAJ! Taniec + Otwock = zgłaszam sie...
    badz moim przyjacielem
  • kostyra

AJAJ! Taniec + Otwock = zgłaszam sie...
    badz moim przyjacielem
  • a t

faktycznie,nie slyszalam o takim badaniu,
    ale sie zglaszam i jestem dziewczynka:)
  • Gosia

tylko to bedzie wszytsko jeszcze uzgadniane wiec nic nie obiecuje musi byc randomizacja zeby bylo sparwiedliwie wiec nie wszyscy beda tanczyc i najwazniejesz osoby biorace udzial w badaniu nie moga miec zadnego doswiadczenia z tancem poza tancem amatorskiem wiec chyba duzo z nas odpadnie niestety ale dzikuje za pomoc :)
  • Anonim

MOżesz i na mnie liczyć w tym badaniu. Podeślij mi ankietę, albo jakoś daj znać to się umówimy w szkole. Z tym że ja jestem Zaoczna :)
    Całe życie tańczyłam, amatorsko i nie tylko a teraz praktykuję tai Chi i możesz mi wierzyć że to na prawdę poprawia samopoczucie :)
    A dlaczego Twoi badani nie mogą mieć nic wspólnego z tańcem? Może zrób kilka grup? Takich co mają coś z tańcem, takich co nie mają i trzecia, kontrolna która nie będzie tańczyć? Ale na przykład czytać książkę, czy ogładać telewizję?
  • Gosia

no tak zrobilam jedna bedzie uczyc sie tanczyc a kontrolna robic zupelniecos innego a nie mozna miec nic wspolnego z tancem zeby wszyscy mniej wiecej byli na jednym poziomie:)
  • El Pełasso

;(
  • Gosia

:)
  • Gosia

wiec co jestem pierwsza ktora chce badac umiejetnosc tanca na poczucie szczescia?
  • Anonim

Ja też o tym kiedyś myślałam..bo sama tańczę od 6 roku życia :-) i szczęścia daje mi to mnóstwo. Ale pomysł na takie badanie zostawiam sobie na pracę magisterską jak mi nie przejdzie; -)
  • Gosia

o milo jak cos bede sie odyzwac a co tanczysz? moze zatrudnila bym Cie jako sedziego:)
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)