SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Okazja !!!!

Tanio sprzedam następujące książki:

- "Testy psychologiczne" - A.Anastasi, S.Urbina
    - 'Psychologia" - J.Strelau - 3 tomy !!!
    - "Psychologia zdrowia" - G.D.Bishop
    - "Teorie osobowości" - C.S.Hall & G.Lindzey
    - "Psychologia poznawcza" - R.J.Sternberg
    - "Natura emocji" - P.Ekman & R.J.Davidson
    - "Mózg emocjonalny' - J.LeDoux

Potrzebuję kasy więc na pewno się dogadamy
  • MissSunshine

mnie interesuje Strelau, ale nie wiem jeszcze czy wszystkie tomy.... jak by co, to tu jestem; -)
  • :) life is life :)

Ja chciałabym kupić 2 tom J.Strelau i "Mózg emocjonalny' J.LeDoux na 100%. Prosze o szybki kontakt moj e-mail: jwapienik@st.swps.edu.pl

Pozdrawiem
  • Hohoniowa

ja chetnie poznam cene ksiazki "Teorie osobowości" - C.S.Hall & G.Lindzey
  • Magda Tywonek

ja rowniez poprosze cene ksiazeczki "teorie osobowosci" (gdyby kolezanka sie nie zdecydowala :P)
  • Magda Tywonek

a i mozesz powiedziec cos blizej o tej pierwszej pozycji? :>/ ewentualnie tez moge byc zainteresowana/
  • Anonim

uwaga - 2 tom Strelaua jak i "Mózg emocjonalny" już właściwie sprzedane.Pozostałe jak na razie aktualne
  • Gosia

ja byla bym zainteresowan bishopem powiedz mi tylko ile bys chciala za ta ksiazeczke
  • *Marta

Witam wszystkich. Mam trochę książek, które z miłą chęcią bym odsprzedała. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv. Pozdrawiam serdecznie :) Marta

'Człowiek - istota społeczna' Aronsona (stan idealny) za 40zł,

'Media masowe' M.Mrozowski (również bardzo dobry stan) 40zł

'Ekonomia'- tom1,2 Samuelson/Nordhaus stan dobry (okładka lekko zniszczona) więc obydwa tomy za 80zł; )

'Wprowadzenie do teorii polityki' Chmaj/Żmigrodzki książka wręcz nieużywana :) cena 25zł

'Od Heraklita do Husserla' A.Sikora (stan idealny) 35zł

Zimbardo- Psychologia i Życie - 80 pln

Aronson/Wilson/Akert - Psychologia Społeczna - 80 pln

Barbara Szacka - Wprowadzenie do Socjologii - 40 pln
  • paulina paola

cześć Marta,czy posiadasz może "Psychologię poznania"Maruszewskiego.Chętni e bym odkupiła.
    Paulina
  • Anonim

maruszewskiego ja moge sprzedac, kupiony w zeszlym roku:) cena do uzgodnienia :)
  • Anonim

i jeszcze statystyke pod redakcja g. wieczorkowskiej, ksiazka nieuzywana... :)
  • sic!

>*Marta * napisała:
    >Witam wszystkich. Mam trochę książek, które z miłą
    >chęcią bym odsprzedała. Jeśli ktoś jest zainteresowany
    >zapraszam na priv. Pozdrawiam serdecznie :) Marta
    >
    >'Od Heraklita do Husserla' A.Sikora (stan idealny) 35zł
    >
    >Aronson/Wilson/Akert - Psychologia Społeczna - 80 pln
    >
    >Barbara Szacka - Wprowadzenie do Socjologii - 40 pln
    >

cenisz się jak mało kto...

ps.

http://www.ksiegarnia-ekonomiczna.c...

http://www.merlin.com.pl/frontend/b...

http://www.gwp.pl/product/762.html
  • $usana

Zmieniam kierunek i mam następujące książki do sprzedania:

Człowiek wsrod ludzi - Bogdan Wojciszke - 50 zł (nowa)

Psychologia Społczena - Aronson - 70 zł (w zasadzie nowa, ma troszkę podkreśleń ołówka, ale to do starcia)

Psychologia i zycie - ZIMBARDO- 75 zł (nowa, w transporcie nie wiele pogiety prawy, górny róg)

Psychologia współczesna - Spencer Rathus- 110 zł (stan b.dobry)

+ dla zainteresowanych zaczynajacych I rok: wszystkie notatki xero które były potrzebne w tym roku, odsprzedam za 50 zł (duuużo tego, ale łatwo wchodzi :] )
  • • ♥ aŚq ♥ •

sprzedam książki:
    1. English File intermediate student's book. OXFORD.Clive Oxenden,ChristianaLatham-Koeni g (35zł)
    2. English File upper-intermediate student's book. OXFORD.Clive Oxenden,ChristianaLatham-Koeni g (35zł)
    3. English File student's book 2. OXFORD. Clive Oxenden, Paul Seligson,Christiana Latham-Koenig (35zł) + workbook (20zł)
  • Dolina

sprzedam xero ksiazek:

- "Statystyka. Wprowadzenie do analizy danych sondażowych i eksperymentalnych" Wieczorkowska

- "Rozwoj czlowieka" J.S.Turner, D.B.Helms

- "Spostrzeganie ludzi" K.Skarzynska
  • ANDY

sprzedamm slownik Longmana

http://e-felberg.pl/?cat=54&sho...

http://www.ee.pw.edu.pl/~fejaa/slow...

cena sklepowa ok 100-130PLN

oczywiście do słownika dołączam płytkę. Moja cena: 70PLN (do negocjacji) stan idealny słownik był używany może 3-4 razy

wiadomości na priv albo andrzejfeja@gmail.com
  • alcohol is the answer. what was the question?

Dla wszystkich uczęszczających na biologiczne podstawy funkcjonowania człowieka mam do sprzedania "krótkie wykłady, neurobiologia" a. longstaff bardzo pomocna książka w świetnym stanie, 30zł. posiadam także pomocne notatki dla studentów psychologii społecznej I rok. Info na privie. Pozdrawiam
  • jastin

SPRZEDAM TANIO:
    - xero "The study of language" Yule
    - xero-materiały z komunikacji międzykulturowej, m.in. the ethnography of communication, non-verbal communication, knowing culture through language, translating cultures

obydwie pozycje przydatne dla studentów filologii angielskiej, sprzedam za przysłowiowe grosze :)
  • Alicja

sprzedam tanio,
    'Psychologia' Strelau, 3 tomy!!

Nieużywane!!!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)