-
Anonim
Okazja !!!!
Tanio sprzedam następujące książki:
- "Testy psychologiczne" - A.Anastasi, S.Urbina
- 'Psychologia" - J.Strelau - 3 tomy !!!
- "Psychologia zdrowia" - G.D.Bishop
- "Teorie osobowości" - C.S.Hall & G.Lindzey
- "Psychologia poznawcza" - R.J.Sternberg
- "Natura emocji" - P.Ekman & R.J.Davidson
- "Mózg emocjonalny' - J.LeDoux
Potrzebuję kasy więc na pewno się dogadamy
-
MissSunshine
mnie interesuje Strelau, ale nie wiem jeszcze czy wszystkie tomy.... jak by co, to tu jestem; -) -
:) life is life :)
Ja chciałabym kupić 2 tom J.Strelau i "Mózg emocjonalny' J.LeDoux na 100%. Prosze o szybki kontakt moj e-mail: jwapienik@st.swps.edu.pl
Pozdrawiem -
Hohoniowa
ja chetnie poznam cene ksiazki "Teorie osobowości" - C.S.Hall & G.Lindzey -
-
Magda Tywonek
ja rowniez poprosze cene ksiazeczki "teorie osobowosci" (gdyby kolezanka sie nie zdecydowala :P) -
Magda Tywonek
a i mozesz powiedziec cos blizej o tej pierwszej pozycji? :>/ ewentualnie tez moge byc zainteresowana/ -
Anonim
uwaga - 2 tom Strelaua jak i "Mózg emocjonalny" już właściwie sprzedane.Pozostałe jak na razie aktualne -
Gosia
ja byla bym zainteresowan bishopem powiedz mi tylko ile bys chciala za ta ksiazeczke -
*Marta
Witam wszystkich. Mam trochę książek, które z miłą chęcią bym odsprzedała. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv. Pozdrawiam serdecznie :) Marta
'Człowiek - istota społeczna' Aronsona (stan idealny) za 40zł,
'Media masowe' M.Mrozowski (również bardzo dobry stan) 40zł
'Ekonomia'- tom1,2 Samuelson/Nordhaus stan dobry (okładka lekko zniszczona) więc obydwa tomy za 80zł; )
'Wprowadzenie do teorii polityki' Chmaj/Żmigrodzki książka wręcz nieużywana :) cena 25zł
'Od Heraklita do Husserla' A.Sikora (stan idealny) 35zł
Zimbardo- Psychologia i Życie - 80 pln
Aronson/Wilson/Akert - Psychologia Społeczna - 80 pln
Barbara Szacka - Wprowadzenie do Socjologii - 40 pln
-
paulina paola
cześć Marta,czy posiadasz może "Psychologię poznania"Maruszewskiego.Chętni e bym odkupiła.
Paulina -
Anonim
maruszewskiego ja moge sprzedac, kupiony w zeszlym roku:) cena do uzgodnienia :) -
Anonim
i jeszcze statystyke pod redakcja g. wieczorkowskiej, ksiazka nieuzywana... :) -
sic!
>*Marta * napisała:
>Witam wszystkich. Mam trochę książek, które z miłą
>chęcią bym odsprzedała. Jeśli ktoś jest zainteresowany
>zapraszam na priv. Pozdrawiam serdecznie :) Marta
>
>'Od Heraklita do Husserla' A.Sikora (stan idealny) 35zł
>
>Aronson/Wilson/Akert - Psychologia Społeczna - 80 pln
>
>Barbara Szacka - Wprowadzenie do Socjologii - 40 pln
>
cenisz się jak mało kto...
ps.
http://www.ksiegarnia-ekonomiczna.c...
http://www.merlin.com.pl/frontend/b...
http://www.gwp.pl/product/762.html
-
$usana
Zmieniam kierunek i mam następujące książki do sprzedania:
Człowiek wsrod ludzi - Bogdan Wojciszke - 50 zł (nowa)
Psychologia Społczena - Aronson - 70 zł (w zasadzie nowa, ma troszkę podkreśleń ołówka, ale to do starcia)
Psychologia i zycie - ZIMBARDO- 75 zł (nowa, w transporcie nie wiele pogiety prawy, górny róg)
Psychologia współczesna - Spencer Rathus- 110 zł (stan b.dobry)
+ dla zainteresowanych zaczynajacych I rok: wszystkie notatki xero które były potrzebne w tym roku, odsprzedam za 50 zł (duuużo tego, ale łatwo wchodzi :] ) -
• ♥ aŚq ♥ •
sprzedam książki:
1. English File intermediate student's book. OXFORD.Clive Oxenden,ChristianaLatham-Koeni g (35zł)
2. English File upper-intermediate student's book. OXFORD.Clive Oxenden,ChristianaLatham-Koeni g (35zł)
3. English File student's book 2. OXFORD. Clive Oxenden, Paul Seligson,Christiana Latham-Koenig (35zł) + workbook (20zł)
-
Dolina
sprzedam xero ksiazek:
- "Statystyka. Wprowadzenie do analizy danych sondażowych i eksperymentalnych" Wieczorkowska
- "Rozwoj czlowieka" J.S.Turner, D.B.Helms
- "Spostrzeganie ludzi" K.Skarzynska -
ANDY
sprzedamm slownik Longmana
http://e-felberg.pl/?cat=54&sho...
http://www.ee.pw.edu.pl/~fejaa/slow...
cena sklepowa ok 100-130PLN
oczywiście do słownika dołączam płytkę. Moja cena: 70PLN (do negocjacji) stan idealny słownik był używany może 3-4 razy
wiadomości na priv albo andrzejfeja@gmail.com -
alcohol is the answer. what was the question?
Dla wszystkich uczęszczających na biologiczne podstawy funkcjonowania człowieka mam do sprzedania "krótkie wykłady, neurobiologia" a. longstaff bardzo pomocna książka w świetnym stanie, 30zł. posiadam także pomocne notatki dla studentów psychologii społecznej I rok. Info na privie. Pozdrawiam -
jastin
SPRZEDAM TANIO:
- xero "The study of language" Yule
- xero-materiały z komunikacji międzykulturowej, m.in. the ethnography of communication, non-verbal communication, knowing culture through language, translating cultures
obydwie pozycje przydatne dla studentów filologii angielskiej, sprzedam za przysłowiowe grosze :) -
Alicja