-
gosh
czy ktoś wie czy możliwe jest zrobienie 4 lat w 2 lata? ktoś już tego próbował? -
Kira
wiem, że możliwe jest zrobienie 5 lat w 3,5, ja jeszcze nie próbowałam, ale mam zamiar w przyszłym roku:) rozumiem, że trzeba mieć odpowiednią średnią? -
Lef
znam panienke ktora robi nataz 2 i 3 rok wiec chyba sie da...ale po co sie spieszyc??; ) -
Anonim
ja zrobilam wiecej kursow (3 sem w 1), tylko ze wzgledu na to, by skonczyc ta cholerna uczelnie! -
-
gosh
chodzi mi o to, że mam jeszcze 4 lata studiów a za 2 lata mogę dostać super pracę w rzymie no i zależy mi na tym by skończyć studia przed wyjazdem.... no i zastanawiam się czy tak się da... w bss powiedzieli, że nikt jeszcze tak nie robił ale ciężko mi w to uwierzyć... -
Anonim
bzdura! wszystko jest mozliwe! tak naprawde wszystko zalezy od ciebie! (jesli poradzisz sobie zaliczac te jakze trudne egzaminy testowe i zaplacisz za wszystko, to nie widze problemu!) -
gosh
-
Anonim
musisz zlozyc podanie o przysp tryb studiow, zapisac sie na zajecia, zaplacic i zaliczyc i to jest cala filozofia indyw.trybu studiowania (przysp).
powodzenia :D -
gosh