SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gosh

czy ktoś wie czy możliwe jest zrobienie 4 lat w 2 lata? ktoś już tego próbował?
  • Kira

wiem, że możliwe jest zrobienie 5 lat w 3,5, ja jeszcze nie próbowałam, ale mam zamiar w przyszłym roku:) rozumiem, że trzeba mieć odpowiednią średnią?
  • Lef

znam panienke ktora robi nataz 2 i 3 rok wiec chyba sie da...ale po co sie spieszyc??; )
  • Anonim

ja zrobilam wiecej kursow (3 sem w 1), tylko ze wzgledu na to, by skonczyc ta cholerna uczelnie!
  • gosh

chodzi mi o to, że mam jeszcze 4 lata studiów a za 2 lata mogę dostać super pracę w rzymie no i zależy mi na tym by skończyć studia przed wyjazdem.... no i zastanawiam się czy tak się da... w bss powiedzieli, że nikt jeszcze tak nie robił ale ciężko mi w to uwierzyć...
  • Anonim

bzdura! wszystko jest mozliwe! tak naprawde wszystko zalezy od ciebie! (jesli poradzisz sobie zaliczac te jakze trudne egzaminy testowe i zaplacisz za wszystko, to nie widze problemu!)
  • gosh

pewnie masz rację
    dzięki
  • Anonim

musisz zlozyc podanie o przysp tryb studiow, zapisac sie na zajecia, zaplacic i zaliczyc i to jest cala filozofia indyw.trybu studiowania (przysp).
    powodzenia :D
  • gosh

dzięki :D
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)