Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Ola*

swietny pomysl z ta ankieta odnosnie terminow egzaminow.
    waszym zdaniem jak jst lepiej zeby bylo tak jak bylo najpierw a potem b
    czy termina A a we wrzesniu poprawka?
    dla mnie ta druga opcja to glupota...jak by mieli juz tak robic to niech dadza nam termin 0(na innych uczelniach sa zerowki)
  • ermano

ja jestem za dotychczasowa forma egzaminow
  • sic!

me2 :)
  • *paulinka*

wolę opcję 1, poprawki we wrześniu rozwalają wakacje
  • Agnieszka

bardzo sie ciesze, ze podoba sie Wam nasz pomysl z sondazem.
    oddawajcie koniecznie głosy !!!

:)
  • *Ola*

swietnie ze mamy cos do powiedzenia w tej sprawie i to jest duzy plus dla naszego samorzadu! +
  • • ♥ aŚq ♥ •

a ja bym chciała poprawki we wrześniu, bo jak np. 21ego mam ostatni egzam z sesji A,a 24 już poprawkę w sesji B to nie ma szans żebym się nauczyła...przynajmniej SWPS ma pewność, że więcej kasy zarobi na studentach =( Chciałabym raz skończyć sesję pod koniec czerwca,a nie pod koniec,czy w połowie lipca. a we wrześniu i tak jest już orsza pogoda =P
  • Agnieszka

tak w ogole gdyby ktos nie wiedział o czym mówimy w tym temacie, to od jutra w systemie XAP-SWPS bedzie wisiał sondaż odnośnie terminu sesji letniej poprawkowej, tak abyście mogli wyrazić swoje zdanie :)
  • Po prostu Pati

Wiesz, ale oprócz Ciebie są osoby, które się bronią i chciałyby obronić się w lipcu, by potem w październiku bez żadnych opóźnień rozpocząć kolejny etap studiów
  • Anonim

ja tam jestem za starym porzadkiem sesji czyli terminy A i B bez zmian - nawet terminy B czasem sie przydaja w sesji - poprawka we wrzesniu?? hehe - troche nie trafiony pomysl
  • Agnieszka

http://www.swps.edu.pl/xap

od jutra od 12 !!!!!!! :)

zamęczę Was, co ?

po prostu nalatałam się megaś za tym aby to zrobić i naprawdę baaaaaardzo nam zależy aby JAK NAJWIĘCEJ osób wyraziło swoje zdanie.......
  • Agnes

Ja też jestem za dotychczasowym systemem. Tym bardziej, że to mój ostatni (mam nadzięję :D) rok... Na pewno oddam głos i mam nadzieję, że wrócimy do systemu sesji A i B... Oby jak najszybciej :)
  • Agnieszka

>Agnes napisała:
    >Ja też jestem za dotychczasowym systemem. Tym bardziej, że
    >to mój ostatni (mam nadzięję :D) rok... Na pewno oddam
    >głos i mam nadzieję, że wrócimy do systemu sesji A i
    >B... Oby jak najszybciej :)

nie tyle 'wrocimy' co decyzja nie jest jeszcze podjeta, czeka na Wasze opinie :)
  • M G

dzieki Aga!!
  • Agnes

>nie tyle 'wrocimy' co decyzja nie jest jeszcze podjeta,
    >czeka na Wasze opinie :)

Ale w kalendarzu sesyjnym (czy jak to się nazywa) jest już nowy system... Ale skoro tak piszesz, to tym bardziej żywię nadzieję, że system się nie zmieni...
    Pozdrawiam!
  • kanba

Mam nadzieje, ze zostanie stary system.
    Bo tak czy inaczej w tym roku sesja nie konczy sie tak pozno jak w zeszlym.
  • *Ola*

dokladnie...zreszta nie ozukujmy sie jezeli jest np 2-3 dni miedzy sesja A i B to jest to wystarczajaco by sie nauczyc do egz(normalnie wieksozsc uczy sie dzien przed;) ) a zreszta co to za wakacje ze swiadomoscia ze wisi nam nad glowa poprawka?
  • kaśku

stary system lepszy. kto sie uczyl mial ferie. kto nie ten mial B. proste.
  • *paulinka*

a pozatym to we wrzesniu jak komus nie powiodlo sie w B, lub wyjechal wczesniej, zawsze byly terminy C, niby platne,ale lepsze to niz nic, zawsze jedna szanse mielismy
  • Agnieszka

>Kaś napisała:
    >stary system lepszy. kto sie uczyl mial ferie. kto nie ten
    >mial B. proste.

mowimy tu tylko o sesji letniej poprawkowej. zimowa uległa zmianie na 'sztywny' tydzien ferii.

teraz zawsze wiemy, ze mamy tydzien, a tak trudno bylo sobie cokolwiek zaplanowac, bo nigdy nie wiadomo czy się noga nie podwinie...
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)