-
*Ola*
swietny pomysl z ta ankieta odnosnie terminow egzaminow.
waszym zdaniem jak jst lepiej zeby bylo tak jak bylo najpierw a potem b
czy termina A a we wrzesniu poprawka?
dla mnie ta druga opcja to glupota...jak by mieli juz tak robic to niech dadza nam termin 0(na innych uczelniach sa zerowki) -
ermano
-
sic!
-
*paulinka*
-
-
Agnieszka
bardzo sie ciesze, ze podoba sie Wam nasz pomysl z sondazem.
oddawajcie koniecznie głosy !!!
:) -
*Ola*
swietnie ze mamy cos do powiedzenia w tej sprawie i to jest duzy plus dla naszego samorzadu! + -
• ♥ aŚq ♥ •
a ja bym chciała poprawki we wrześniu, bo jak np. 21ego mam ostatni egzam z sesji A,a 24 już poprawkę w sesji B to nie ma szans żebym się nauczyła...przynajmniej SWPS ma pewność, że więcej kasy zarobi na studentach =( Chciałabym raz skończyć sesję pod koniec czerwca,a nie pod koniec,czy w połowie lipca. a we wrześniu i tak jest już orsza pogoda =P -
Agnieszka
tak w ogole gdyby ktos nie wiedział o czym mówimy w tym temacie, to od jutra w systemie XAP-SWPS bedzie wisiał sondaż odnośnie terminu sesji letniej poprawkowej, tak abyście mogli wyrazić swoje zdanie :)
-
Po prostu Pati
Wiesz, ale oprócz Ciebie są osoby, które się bronią i chciałyby obronić się w lipcu, by potem w październiku bez żadnych opóźnień rozpocząć kolejny etap studiów -
Anonim
ja tam jestem za starym porzadkiem sesji czyli terminy A i B bez zmian - nawet terminy B czasem sie przydaja w sesji - poprawka we wrzesniu?? hehe - troche nie trafiony pomysl -
Agnieszka
http://www.swps.edu.pl/xap
od jutra od 12 !!!!!!! :)
zamęczę Was, co ?
po prostu nalatałam się megaś za tym aby to zrobić i naprawdę baaaaaardzo nam zależy aby JAK NAJWIĘCEJ osób wyraziło swoje zdanie....... -
Agnes
Ja też jestem za dotychczasowym systemem. Tym bardziej, że to mój ostatni (mam nadzięję :D) rok... Na pewno oddam głos i mam nadzieję, że wrócimy do systemu sesji A i B... Oby jak najszybciej :) -
Agnieszka
>Agnes napisała:
>Ja też jestem za dotychczasowym systemem. Tym bardziej, że
>to mój ostatni (mam nadzięję :D) rok... Na pewno oddam
>głos i mam nadzieję, że wrócimy do systemu sesji A i
>B... Oby jak najszybciej :)
nie tyle 'wrocimy' co decyzja nie jest jeszcze podjeta, czeka na Wasze opinie :) -
M G
-
Agnes
>nie tyle 'wrocimy' co decyzja nie jest jeszcze podjeta,
>czeka na Wasze opinie :)
Ale w kalendarzu sesyjnym (czy jak to się nazywa) jest już nowy system... Ale skoro tak piszesz, to tym bardziej żywię nadzieję, że system się nie zmieni...
Pozdrawiam! -
Mam nadzieje, ze zostanie stary system.
Bo tak czy inaczej w tym roku sesja nie konczy sie tak pozno jak w zeszlym.
-
*Ola*
dokladnie...zreszta nie ozukujmy sie jezeli jest np 2-3 dni miedzy sesja A i B to jest to wystarczajaco by sie nauczyc do egz(normalnie wieksozsc uczy sie dzien przed;) ) a zreszta co to za wakacje ze swiadomoscia ze wisi nam nad glowa poprawka? -
kaśku
stary system lepszy. kto sie uczyl mial ferie. kto nie ten mial B. proste. -
*paulinka*
a pozatym to we wrzesniu jak komus nie powiodlo sie w B, lub wyjechal wczesniej, zawsze byly terminy C, niby platne,ale lepsze to niz nic, zawsze jedna szanse mielismy -
Agnieszka
>Kaś napisała:
>stary system lepszy. kto sie uczyl mial ferie. kto nie ten
>mial B. proste.
mowimy tu tylko o sesji letniej poprawkowej. zimowa uległa zmianie na 'sztywny' tydzien ferii.
teraz zawsze wiemy, ze mamy tydzien, a tak trudno bylo sobie cokolwiek zaplanowac, bo nigdy nie wiadomo czy się noga nie podwinie...