SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joasia

a jakie pytania są u Trzęsowskiej - Greszty....??!!! :)
    bo wykłady są bardzo ciekawe i przyjemne, ale wydaje mi się, że egzamin może być cholernie trudny... powie mi ktoś coś?
  • Bartek

A mi ktoś powie jakie jest cholerne hasło do materiałów?
  • Joasia

zdm15
  • Bartek

tenkjuwerimacz
  • Joasia

proszę, niech mi ktoś odpowie....
  • ankap

dolaczam sie do pytania :)
  • Syla

Pytania były naprawdę łatwe, oczywiście przy przyswojeniu przerobionych materiałów :)))
  • ankap

oczywiscie; )
  • balijanka :)

jejku naprawde myslicie ze ten wyklad jest ciekawy???
    ja nie moge jej sluchac...w ogole nie wiem po co ona mowi bo tak naprawde to pokazuje tylko co jest w materialach i to bez ladu i skladu...no i jeszcze te teksty o rozpoznawaniu inteligencji na oko...albo "nie wiem co pan rozumie przez slowo wyglad" straszne...brrr...
    za to filmy sa ciekawe i dlatego chodze na wyklad...
  • Starbuck

zgadzam się z przedmówczynią-kobieta opoieada totalne bzdury, nie moge jej słuchac, jest jednym wielkim chaosem. Tematyka owszem, bardzo ciekawa ale prowadzące-tragiczna. Najbardziej podobało mi się, jak pokazywała,w jaki sposób rpzpoznac stopień uposledzenie umysłowego patrząc na zdjęcie dziecka. błagam....
  • Anonim

to już wiadomo kiedy egzamin ??!!!
    Nieeee!!!.............chyba jeszcze nie????
  • ola

rok temu byly bardzo proste a i tak sporo osob oblalo.

generalnie o adhd, anoreksje, dzialanie narkotykow.
  • Joasia

a mi się podoba!!! są gorsi prowadzący...
  • ankap

gorsi zawsze sa :P
    ja sie rozczarowalam bo tematyka mnie interesuje w yklad jakis taki nie za bardzo ... dobrze ze chociaz filmy sa...
  • Anonim

ankap - zglos sie do mnie, bo mam notatki z zeszlego semestru i pytania/zagadnienia..
  • ankap

tak jest :)
  • SunnyAngel

Pisalam w zeszlym semestrze i pytania proste nie sa!!!! Jest wiele pytan gdzie pasuje wszytskie odpowiedzi i trzeba zapamietac jak ona je uszeregowala w materialach:/ a potem zgadywac ktore one uwaza na najwazniejsze i najlepsze:/
  • Joasia

!!!!!! kejt,

a czy mi też być mogła pożyczyć pytania/zagadnienia????
  • nonincognito

Dołączam się do pytania:) Ankap - Ty gdzies tu w okolicy chyba mieszkasz. Moze bysmy sie w Skarysiaku spotkaly z notatkami?;)
  • Joasia

dalaczego wszyscy chcą się spotykać w Skaryszewskim???? tam jest okropnie! :/
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)