-
Joasia
a jakie pytania są u Trzęsowskiej - Greszty....??!!! :)
bo wykłady są bardzo ciekawe i przyjemne, ale wydaje mi się, że egzamin może być cholernie trudny... powie mi ktoś coś? -
Bartek
-
Joasia
-
Bartek
-
-
Joasia
-
ankap
-
Syla
Pytania były naprawdę łatwe, oczywiście przy przyswojeniu przerobionych materiałów :))) -
ankap
-
balijanka :)
jejku naprawde myslicie ze ten wyklad jest ciekawy???
ja nie moge jej sluchac...w ogole nie wiem po co ona mowi bo tak naprawde to pokazuje tylko co jest w materialach i to bez ladu i skladu...no i jeszcze te teksty o rozpoznawaniu inteligencji na oko...albo "nie wiem co pan rozumie przez slowo wyglad" straszne...brrr...
za to filmy sa ciekawe i dlatego chodze na wyklad... -
Starbuck
zgadzam się z przedmówczynią-kobieta opoieada totalne bzdury, nie moge jej słuchac, jest jednym wielkim chaosem. Tematyka owszem, bardzo ciekawa ale prowadzące-tragiczna. Najbardziej podobało mi się, jak pokazywała,w jaki sposób rpzpoznac stopień uposledzenie umysłowego patrząc na zdjęcie dziecka. błagam.... -
Anonim
to już wiadomo kiedy egzamin ??!!!
Nieeee!!!.............chyba jeszcze nie???? -
ola
rok temu byly bardzo proste a i tak sporo osob oblalo.
generalnie o adhd, anoreksje, dzialanie narkotykow. -
Joasia
-
ankap
gorsi zawsze sa :P
ja sie rozczarowalam bo tematyka mnie interesuje w yklad jakis taki nie za bardzo ... dobrze ze chociaz filmy sa... -
Anonim
ankap - zglos sie do mnie, bo mam notatki z zeszlego semestru i pytania/zagadnienia.. -
ankap
-
SunnyAngel
Pisalam w zeszlym semestrze i pytania proste nie sa!!!! Jest wiele pytan gdzie pasuje wszytskie odpowiedzi i trzeba zapamietac jak ona je uszeregowala w materialach:/ a potem zgadywac ktore one uwaza na najwazniejsze i najlepsze:/ -
Joasia
-
nonincognito
Dołączam się do pytania:) Ankap - Ty gdzies tu w okolicy chyba mieszkasz. Moze bysmy sie w Skarysiaku spotkaly z notatkami?;) -
Joasia
dalaczego wszyscy chcą się spotykać w Skaryszewskim???? tam jest okropnie! :/