SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RaF

Witam :)
    Wraz z moją dzielną drużyną przeprowadzamy w ramach Pracy empirycznej 1 badanie psychologiczne dotyczące związku cechy poszukiwania doznań z oceną atrakcyjności potencjalnych partnerów. Zjawisko ciekawe w dobie serwisów randkowych i poznawania ludzi przez Sieć... hmm, niezłe miejsce na takie stwierdzenie; )

Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu, polegającym na dokonaniu oceny atrakcyjności potencjalnych partnerów opisanych na 20 winietach, takich, na jakie trafiamy na gronie, czy w dowolnym "społecznym" miejscu w Sieci. Wypełnicie też kwestionariusz Skali Poszukiwania Doznań, jest więc szansa dowiedzieć się czegoś nowego o sobie, albo potwierdzić wcześniejsze hipotezy; ) Wynik w Skali Zuckermana poznacie zaraz po zakończeniu badania.

Badanie znajdziecie pod adresem:
    http://www.poszukiwacze-doznan.prv....

Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)
    Pozdrawiam,
    RaF
  • tita

Rafi... no piknie:)
    moja Ty Zosiu-samosiu.... :)
  • Anonim

bardzo ciekawe, choc kolo 12 winietki poczulem znurzenie; )))))

no i _ladnie_ to zrobiliscie, to wazne.

czekam na wyniki! :)
  • RaF

dziękuję :]
    a wszystkie uwagi są oczywiście bardzo mile widziane i będą brane pod uwagę na przyszłość :)
  • tyrytyry

Ja również zrobiłam i rzeczywiście,trochę tego było i ok 10 winiety zastanawiałam się kiedy koniec:P
    Ale również przyznaję,że zrobiliście to pierwsza klasa:)
  • Anonim

a nam pan powiedzial ze nie mozemy przeprowadzic badania na studentach swps :/
  • RaF

o, a to czemu... może specyfika badania?
  • Kudłata Grzywa

Hello!

Ja wzielam przed chwilka udzial w tym badaniu i jest ok.

Fakt, ze przy 15 zaczelo mi sie tycke nudzic
    ale czego sie nie robi dla dobra nauki :D

Swoja droga jestem bardzo ciekawa jakie wyniki otrzymacie.

Pozdrawiam cieplutko! :)
  • Anonim

Wydaje mi się, ze spokojnie mozesz raf tu badanie przeprowadzac, bo najwazniejsze ze badanie, ktory laczy sie jakos z tematem randowych serwisowy INTERNETOWYCH przeprowadzacie wlasnei poprzez internet:) Ja zaraz tam zajrze:>
    powodzenia!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)