-
RaF
Witam :)
Wraz z moją dzielną drużyną przeprowadzamy w ramach Pracy empirycznej 1 badanie psychologiczne dotyczące związku cechy poszukiwania doznań z oceną atrakcyjności potencjalnych partnerów. Zjawisko ciekawe w dobie serwisów randkowych i poznawania ludzi przez Sieć... hmm, niezłe miejsce na takie stwierdzenie; )
Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu, polegającym na dokonaniu oceny atrakcyjności potencjalnych partnerów opisanych na 20 winietach, takich, na jakie trafiamy na gronie, czy w dowolnym "społecznym" miejscu w Sieci. Wypełnicie też kwestionariusz Skali Poszukiwania Doznań, jest więc szansa dowiedzieć się czegoś nowego o sobie, albo potwierdzić wcześniejsze hipotezy; ) Wynik w Skali Zuckermana poznacie zaraz po zakończeniu badania.
Badanie znajdziecie pod adresem:
http://www.poszukiwacze-doznan.prv....
Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)
Pozdrawiam,
RaF -
tita
-
Anonim
bardzo ciekawe, choc kolo 12 winietki poczulem znurzenie; )))))
no i _ladnie_ to zrobiliscie, to wazne.
czekam na wyniki! :) -
RaF
dziękuję :]
a wszystkie uwagi są oczywiście bardzo mile widziane i będą brane pod uwagę na przyszłość :) -
-
tyrytyry
Ja również zrobiłam i rzeczywiście,trochę tego było i ok 10 winiety zastanawiałam się kiedy koniec:P
Ale również przyznaję,że zrobiliście to pierwsza klasa:) -
Anonim
a nam pan powiedzial ze nie mozemy przeprowadzic badania na studentach swps :/ -
RaF
-
Kudłata Grzywa
Hello!
Ja wzielam przed chwilka udzial w tym badaniu i jest ok.
Fakt, ze przy 15 zaczelo mi sie tycke nudzic
ale czego sie nie robi dla dobra nauki :D
Swoja droga jestem bardzo ciekawa jakie wyniki otrzymacie.
Pozdrawiam cieplutko! :) -
Anonim
Wydaje mi się, ze spokojnie mozesz raf tu badanie przeprowadzac, bo najwazniejsze ze badanie, ktory laczy sie jakos z tematem randowych serwisowy INTERNETOWYCH przeprowadzacie wlasnei poprzez internet:) Ja zaraz tam zajrze:>
powodzenia!