- 1
- 2
-
Anonim
Czy jest na gronie ktoś kto uczy się jezyka arabskiego?
Najpilniej poszukuje osob, ktore zapisaly sie z tego jezyka na fakultet, ale moze jest ktos kto uczy sie w szkole arabskiej albo poza swps?
Czekam na odzew:)
szukran;) -
Zuzia/ freewolna
-
Anonim
No to szkoda, ze dawno:)
Po prostu opuscilam zajecia;( i chcialabym zorientowac sie co mnie ominelo.
Dlugo sie uczylas? -
Zuzia/ freewolna
no dwa lata, z przymusu; ], bo bylam za granicą, umiem jeszcze policzyc do dziesięciu i wiem ze tufaha to jabłko; ] -
-
Anonim
Pewnie umiesz wiecej, tylko jest to wiedza utajona:D
A masz moze jakies materialy do nauki? Chetnie bym odkupila or sth:) -
trala lala
-
Zuzia/ freewolna
szczerze mówiąc to chyba mam jakies cwiczenia czy cus, ale chciałabym sobie zostawic na pamiątke :\ oczywiscie moge Ci pozyczyc jakbys chciała skserowac albo przejzec -
Anonim
Ja uczyłam się arabskiego w zeszłym semestrze, jeśli trzeba coś poradzić albo pomóc to śmiało:) -
Anonim
Su pewnei sie do Ciebei zglosze:)
Justys: a jak wygladalo zaliczenie? Latwo/ciezko?:) -
Anonim
Buszująca dziekuje, narazie (chyba) nie mam problemow, ale bede pamietac:)) -
ja rok temu na fakultet chodzilam,
z zaliczeniem problemu nie bylo, albo esej napisac albo dialog jakis po arabsku.
fajne zajecia to byly -
Anonim
-
-
Anonim
no to moze zakladamy szkole jezyka arabskiego?;)
fajnie, ze semestr arabskiego nie zniecheca:) -
Anonim
Zaliczenie proste raczej, radziłabym wybrać pracę pisemną niż dialog bo jest łatwiej. Jeśli masz wszystkie obecności (może ktoś cię wpisywał) to może ci podwyższyć o pół albo całą ocenę. PS: Napisałam niezłą pracę na zaliczenie. Służę pomocą w razie problemów :) -
mgr Krysieńka :)
A ja kiedys troche umialam jak mialam z 7 lat. W kazdym razie troche mowilam, pisalam i rozumialam. Moj tata jest arabista :D Super jezyk... -
Anonim
a ja chodze na ten fakultet i jest zajebiscie-arabski cudny jezyk, musze sie nauczyc na tyle, zeby chociaz sie dogadac. moj chlopak troche umie:))) -
Anonim
-
Pizmak
W zeszlym semestrze chadzalem na fakultet z arabskiego. Zaliczenie proste, ale niestety kontynuacji tego fakultetu poki co nie udalo sie zorganizowac, mial byc w tym semestrze, ale okazalo sie ze bodaj tylko dwie osoby byly po wczesniejszych zajeciach i kobieta musiala uczyc wszystkiego od podstaw :( -
Anonim
Paula: nie kojarze Twojego nazwiska z zajec chyba ze sa inne grupy takze...
Asu czy ja moge sie do Ciebei zglosic?:D
Pizmak: tak tak, pamietam, pojawiles sie na pierwszych zajeciach:)
Wiesz..kiedy ja sie zapisywalam na ten fakultet wyraznie bylo zaznaczone ze to poziom dla poczatkujacych, wiec nawet nie na miejscu by bylo gdyby okazalo sie ze to grupa zaawansowana:)
- 1
- 2