SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • piotr

Ostatnio jeden ze studentow SWPSu, Gronowicz i porzadny czlowiek;) poinformował mnie z tłumionym acz widocznym uśmieszkiem w kociku ust, ze niedlugo skonczy sie era palenia przed gmachem na Chodakowskiej... Szczerze mowiac troche mnie to zmartwilo. Nie wiem jaki jest stan wiedzy kolegi, ani nie znam jego planow dotyczacych ukrocenia tego jakze szkodliwego procederu ale mysle ze zakaz palenia moglby wywolac masowe zamieszki, protesty i zasypac szkolna administracje toną pisemnych zalazlen...

Moj apel: brońcie DYMKA, moze sie okazac Waszym jedynym przyjacielem podczas sesji!

ZA i PRZECIW...
  • Grono.Net

ja się wstrzymuję od głosu, wczoraj rzuciłem palenie, na razie idzie mi słabo, a dymek przed szkołą mógłby mi utrudniać życie:)
    Dlatego - powtarzam - WSTRZYMUJĘ SIĘ OD GŁOSU, choć jakby jakas rewolucja wybuchła, to chętnie się dołączę;P
  • Grono.Net

tona pismenych zazalen?:)
    tylko przez maile, pamietaj!

ale az mi sie wierzyc nie chce zeby mogli to zakazac.pewnie wsciekaja sie za to ze pety rzuca sie gdzie popadnie.no ale jak tak malo koszy popiolek jest ...
  • Grono.Net

malo tego, ostatnio przy szatni przestawili je w okolice bankomatu. Z tego co słyszałem, był pomysł likwidacji palarni na pierwszym piętrze i zrobienia tam radia studenckiego. Ja na wieść o tym zaproponowałem coffee shop...
  • Marta

Ciekawe, jak się do tego wezmą...Już wiem. Postawią przed wejściem takich dużych, przystojnych ochroniarzy, którzy będą się rzucać całym ciałem na biednego palacza, dopiero wyciągającego papieroska z paczki...
    :) innego sposobu nie widzę i nie chcę widzieć
  • Grono.Net

hmm... jak przystojni to się mogą rzucać. Ale zaraz zaraz... rzuciłem palenie właśnie:)
  • Grono.Net

radio mzoe byc:)
    byle nie w palarni...0_o
  • Anonim

Coffe shop rzeczywiście mógłby gdzieś powstać...dla rzucających palenie kawa gratis; -)) ale zakaz palenia przed uczelnią?? do pupki pomysł..
  • Z

Jak najbardziej ZA, ale z zastrzeżeniem - nie przy samych drzwiach, bo każda próba dostania się do wnętrza budynku grozi spopieleniem odzienia.

Witam, tak bajdełej; )
  • Grono.Net

palenie będzie dozwolone, po uiszczeniu dodatkowej opłaty do czesnego. Powiedzmy 50 złotych miesięcznie lub 4 złote każdorazowo. Wstęp do palarni - tylko po okazaniu przepustki lub uiszczeniu opłaty w odliczonej kwocie. SWPS. ot co.
  • Edi

Osoby palace powinny najpierw wyjsc z wnioskiem o lepsza wntylacje w palarniach!!A na dworze i tak malo kto pali bo niezzły hebel za oknem wrr
  • emm...

ja sie zgadzam, ze przed szkola syf sie robi jak ktos gdzie pali tam rzuca ale ze nie kazdy rzuca gdzie pali tylko do popiolki rzuca to niech pali jak nie rzuca - bylam przed chwila na dworze na dymku i powiem, ze wrrr i brrr - jak najbardziej a w palarni siekiera - tez racja
  • Anonim

nie wierze...
    tu nie idzie o syf czy nie-syf i czy rzuca, a jesli to gdzie,jak i w jakim stylu.
    tu idzie o to, ze palicie bo chcecie, a ja przez to przechodze bo musze, a nie chce. przed wejsciem tlok i ogolny papierosiany smrod.NORMALNY (czyli nie odczuwajacy nieodpartej potrzeby zaciagania sie smrodliwym dymskiem) nie moze wyjsc na sloneczko gdy takowe jest,bo wali!!!!
    paleniu przed wejsciem stanowcze nie!!!
    jak ktos musi,to jego problem.palcie w tych oszkolonych kioskach i nie marudzic ze tam slaba wentylacja.
    co wentylowac-dym???no co wy...dym jest pycha.
  • Z

W kwestii palenia przed wejściem do SWPSu – Twoje święte oburzenie rozumiem i nawet poniekąd się z Tobą zgadzam (argumenty słuszne, ale cóż - moja wygoda ważniejsza), ale jeśli idzie o wentylację w „szklanych kioskach” to ta sprawa dotyczy już wyłącznie palaczy i wydaje mi się, że Twój komentarz niespecjalnie był na miejscu… :/
  • Grono.Net

palenie przed szkoła to już rytuał - palą nawet nie palący :)
  • piotr

kolego Jedrzeju, na Twoim miejscu wnioskowalbym o zlikwidowanie parkingu pod szkola, bo przeciez te samochody jezdza i truja powietrze, a Ty to musisz wdychac czy chcesz czy nie. Dobrym pomyslem byloby utworzenie przed eswupem Rezerwatu Przyrody - wszyscy bylibysmy zdrowsi a co za tym idzie szczesliwsi;)
  • Edi

no i chyba powietrze by "nie śmierdziało" dymem papierosowym he he he
  • Anonim

Kolego Janaszu, wiesz dobrze,ze nie o to biega.a ja wiem,ze ironizowanie jest w tym przypadku jedyna obrona.a jesli idzie o rezerwat, to faktycznie nie mam nic na przeciwko.wrecz przeciwnie.

rozumiem tez sprzeciw palaczy...kazdy broni swojego systemy. a co do Ciebie kolego Janaszu to jeszcze niesmialo przypominam, ze gdy "rzucales" mowiles zupelnie inaczej.

P.S. tak sobie mysle,ze niezle sie wijecie,zeby udowodnic, ze czarne jest biale....buhahaha!!!
  • Edi

wiją się osoby palace?? prosze cię kto tu się wije?!
  • Anonim

nie zapominajcie, ze tu nie chodzi tylko o papierosy... front swpsu to jeden z najmodniejszych warzszawskich wybiegow, nie ma jak postac troche z papierosem, pokazac sie publicznosci, tudziez podpatrzec swpsowskie trendy... ja juz sie w to nie bawie, pale z tylu - milo, kameralnie, no moze tylko daszku brakuje...
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)