Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • → Lucas ←

Kto z Was jest za tym aby uczelnia utworzyła dla niewyspanych studentów mających okieno - salę do leżakowania :)
    ?? ?? ?? ?? ?? :P
  • *Asik*

ojjjj fenomenalny pomysl:):):) jak ja teskie za lezakowaniem, dzieci nie doceniaja przedszkola!!!!!
    dobranoc wiec:)
  • Anonim

ej no pomysl boski, pisze sie na to, bo w poniedizalki to ja mam dwa okienka :/
  • Anonim

zawsze na nudnych wykładach marzyłam o czyms takim, jakaś cichasala,wygodne materacyki i mała drzemka; )
  • *Asik*

cos dziwnego mi sie wcisnelo, chyba jakis kosz na smieci obok okienka, dopiero sie obudzilam, wiec przepraszam, jeszcze nie panuje nad konczynami tak jakbym chciala.
    Madzia- ja bym jeszcze o kocyczku mieciutkim wspomniala,
  • → Lucas ←

Ehehehe
    ja też o tym marzę :) Sala - taka jak w przedszkolu - leżaki :) Obok śpiący fajni znajomii :) ehehehehe
  • Anonim

Jestem za. :) Ale gdyby uczelni nie było "stać"; ) na leżaki, to co powiecie na zagłówki przy fotelach, a pod każdym siedzeniem przepaska na oczy :)?
  • Bartek

i miejsca na nogi w 307 i 308 tyle co w biznes klasie poproszę!
  • Magdalena Pułtorak

Genialny pomysł.....JESTEM ZA....nawet mogę pomóc w wygospodarowaniu....mże pomalowaniu :)
  • kozerka

można by w sumie zaprojektować i gotowy projekt złożyć do bos-u(czy która to tam "komórka" sie tego typu sprawami zajmuje) może zaakceptują :)
  • Bartek

no to dajesz;P

a swoją drogą bardzo miłą drzemkę udało mi się pare razy uciać w zielonej sali klubu na dole, akurat nikt nie łaził, nie gadał.
  • → Lucas ←

No to ja mam inny pomysł - piszemy podanie do rektora i zbieramy podpisy :) Im więcej tym lepiej ... :)
    eheheheh
    ale jasssda by była :P
  • ORBITAL

ja jestem na TAK! chociaż znam sposób na sen: otóż ja po obiedzie śpię na ławce w strefie cichej nauki pod biblioteką. zdarza mi się często. mój rekord to 1h komarzenia :]
  • kozerka

no no! ja się krwią nawet mogę podpisać; p
  • → Lucas ←

Hmmm
    Studenci chcą spać !! !! !! !!
    BUNT !!
    DOŚĆ TEGO !!

PRZEDSZKOLE RULEZ !!

Pomysł jest - teraz trzeba go zrealizować :)
  • Ania

swietny pomysl:)
    juz dawno o tym myslalysmy z kumpelami
    to co zbieramy pdpisy czy jak???
  • → Lucas ←

No ba ... zbieramy podpisy ... !! Byle szybko póki uczelnia ma remont - jedna z nowych sal będzie z leżaczkami ... szafkami na piżamki itp:)
    hehehehehe
    A gdzie reszta studentów ??
    Oni też chętni ?? :)
  • Bartek

W BUWie to mają teraz fajnie- można wyporzyczyć leżaczek i kimać sobie koło jelonków na słoneczku, miodzio, heh.
  • kozerka

tak mają fajnie?no nie!przynajmniej w sensie wyposarzenia powinniśmy być lepsi od uniwerku...
  • god is italian

No tak... tylko u nas troche deficyt trawnikow...; ) Trzeba sie na murkach od klombow opalac; P

A jak sie komus chce spac to ja polecam fotele na schodach w duzej auli... raz mi sie zdarzylo przysnac na wykladzie i musze przyznac, ze bardzo wygodnie bylo; P
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)