-
→ Lucas ←
Kto z Was jest za tym aby uczelnia utworzyła dla niewyspanych studentów mających okieno - salę do leżakowania :)
?? ?? ?? ?? ?? :P
-
*Asik*
ojjjj fenomenalny pomysl:):):) jak ja teskie za lezakowaniem, dzieci nie doceniaja przedszkola!!!!!
dobranoc wiec:) -
Anonim
ej no pomysl boski, pisze sie na to, bo w poniedizalki to ja mam dwa okienka :/ -
Anonim
zawsze na nudnych wykładach marzyłam o czyms takim, jakaś cichasala,wygodne materacyki i mała drzemka; ) -
-
*Asik*
cos dziwnego mi sie wcisnelo, chyba jakis kosz na smieci obok okienka, dopiero sie obudzilam, wiec przepraszam, jeszcze nie panuje nad konczynami tak jakbym chciala.
Madzia- ja bym jeszcze o kocyczku mieciutkim wspomniala, -
→ Lucas ←
Ehehehe
ja też o tym marzę :) Sala - taka jak w przedszkolu - leżaki :) Obok śpiący fajni znajomii :) ehehehehe
-
Anonim
Jestem za. :) Ale gdyby uczelni nie było "stać"; ) na leżaki, to co powiecie na zagłówki przy fotelach, a pod każdym siedzeniem przepaska na oczy :)? -
Bartek
-
Genialny pomysł.....JESTEM ZA....nawet mogę pomóc w wygospodarowaniu....mże pomalowaniu :)
-
kozerka
można by w sumie zaprojektować i gotowy projekt złożyć do bos-u(czy która to tam "komórka" sie tego typu sprawami zajmuje) może zaakceptują :) -
Bartek
no to dajesz;P
a swoją drogą bardzo miłą drzemkę udało mi się pare razy uciać w zielonej sali klubu na dole, akurat nikt nie łaził, nie gadał. -
→ Lucas ←
No to ja mam inny pomysł - piszemy podanie do rektora i zbieramy podpisy :) Im więcej tym lepiej ... :)
eheheheh
ale jasssda by była :P
-
ORBITAL
ja jestem na TAK! chociaż znam sposób na sen: otóż ja po obiedzie śpię na ławce w strefie cichej nauki pod biblioteką. zdarza mi się często. mój rekord to 1h komarzenia :] -
kozerka
-
→ Lucas ←
Hmmm
Studenci chcą spać !! !! !! !!
BUNT !!
DOŚĆ TEGO !!
PRZEDSZKOLE RULEZ !!
Pomysł jest - teraz trzeba go zrealizować :) -
Ania
swietny pomysl:)
juz dawno o tym myslalysmy z kumpelami
to co zbieramy pdpisy czy jak??? -
→ Lucas ←
No ba ... zbieramy podpisy ... !! Byle szybko póki uczelnia ma remont - jedna z nowych sal będzie z leżaczkami ... szafkami na piżamki itp:)
hehehehehe
A gdzie reszta studentów ??
Oni też chętni ?? :) -
Bartek
W BUWie to mają teraz fajnie- można wyporzyczyć leżaczek i kimać sobie koło jelonków na słoneczku, miodzio, heh. -
kozerka
tak mają fajnie?no nie!przynajmniej w sensie wyposarzenia powinniśmy być lepsi od uniwerku... -
god is italian
No tak... tylko u nas troche deficyt trawnikow...; ) Trzeba sie na murkach od klombow opalac; P
A jak sie komus chce spac to ja polecam fotele na schodach w duzej auli... raz mi sie zdarzylo przysnac na wykladzie i musze przyznac, ze bardzo wygodnie bylo; P