-
Czy ktos ma w tym semestrze etyke? Do kiedy trzeba oddac prace? I w jaki sposob? Osobiscie?Mailem? Z gory dziekuje za informacje :)
-
1011010 1110101
Ja mam etyke i nie wiem. Nie wiem nawet o czym pisac. Ale mysle, ze do 12 zajec trzeba wiec za tydzien lub za dwa jakoś... -
No wlasnie tez mi sie tak wydaje...Ze jakos dwa albo trzy tygodnie przed koncem zajec, ale sama juz nie wiem, bo gdzies mi sie otarlo, ze 4 tygodnie, wiec niby dzisiaj. Udalo mi sie juz dowiedziec, ze trzeba osobiscie oddawac i nawet prace jakas tam napisalam, tylko teraz nie wiem, czy musze tam dzis jechac, czy nie... Czy ktos wie?
Salma, praca ma byc o jakims badaniu psychologicznym, albo psychoterapii, itp., w ktorym zlamane sa zasady kodeksu (jest na stronie PTP). Moze byc badanie znane albo wlasne. Przynajmneij tak bylo w poprzednim semestrze i latach, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo. -
ola
-
-
Sprite
Jestem juz po etyce, i z tego co pamietam to prace nalezalo oddac min na 2 tygodnie przed koncem semestru :) -
ORBITAL
a ja myslałem, że trzeba się tylko ładnie zachowywać na zajęciach... buuuu:( -
1011010 1110101
ta, wiem, ze o nieetycznym zachowaniu psychologow trzeba pisac, tylko ze ja nie mam pomyslu, skad wziac to zachowanie... moje prace byly etyczne a praca jest do oddania na 100% 23 maja czyli za prawie 2 tygodnie. i tak jestem przerazona... na dyskietce tez tej pani trzeba zaniesc. -
Sprite
Salma, wez sobie ksiazke "Kat miłości" i zrob analize jednego z opisanych tam przypadkow. jesli dobrze to zrobisz, a juz tam zrobione, wystarczy tylko zacytowac odpowiednie paragrafy, to spokojnie masz 6. sprawdzone.
a na dyskietce nie trzeba chyba oddawac, przynajmniej w poprzednim semestrze nie trzeba bylo. :)
-
Anonim
Mam etykę w tym semestrze i według moich źródeł (czytaj chodząca na zajęcia koleżanka) pracę trzeba oddać do 23 maja do skrytki w pokoju nauczycielskim na Chodakowskiej lub na wykładzie. Nie można mailem bo nie uzna. Praca ma być nie oprawiona tylko w koszulce. :) -
1011010 1110101
nienie! ona powiedziala ze ma byc nieoprawiona w koszulke i nawet tlumaczyla, ze nie chce jej sie wyciągać, dyskietki nie musi byc, braca ma byc spieta spinaczem koniecznie bez koszulki. dzieki za rady, lece zaraz do biblioteki przetestowac, fajnie by bylo miec 6 :) -
Wiecie co sie dzieje z ocenami z tych prac? Bo na stronie sie niby pojawily, ale tylko czesc, bo mam nadzieje, ze ta masa pustych miejsc, to nie sa niezlaiczone... I jak to w ogole jest pozniej? Jaki wplyw na ocene koncowa ma praca?
-
1011010 1110101
szit, trza bylo przyjsc bo pani mowila. sprawdzial dopiero nie wszystkie prace do literki K, bo sprawdza alfabetycznie, ocena z przedmiotu jest srednią oceny z pracy i egazminu, jesli ktos nie zaliczyl pracy to nie jest odpuszczony do egzaminu a nie zaliczyl jesli spelniony jest jeden z nastepujacych warunkow: nie odwoluje sie do artykulow kodeksu etycznego (nie są przytaczane w pracy), nie ma propozycji poprawienia błędów, nie ma źródła, z którego się pisało pracę lub opisany eksperyment mial duze znaczenie dla psychologii. prace będą oddawane na egzaminie. pozdro -
1011010 1110101
-
Dzieki:) Jakos na ten wyklad nigdy mi nie po drodze i potem wychodza takie watpliwosci :)
-
Czy ktos wie, co dzieje sie z tymi pracami??? Tzn z wynikami? Bo czesc pokazala sie w necie, reszta miala byc dodawana na biezaco, ale poki co nic nie ma. Zaliczenie pracy zgodnie z regulaminem jest warunkiem dopuszczenia do egzaminu, a listy dopuszczonych maja byc zgodnie z regulaminem dwa tygodnie przed egzaminem... Wiec??
Poza tym czesc prac jest do poprawy, a czasu coraz mniej, jesli bedzie tak z kolejnymi.
Czy ktos cos wie, albo moze dowiedziec sie dzis na wykladzie, bo ja nie moge pojsc. Z gory dziekuje:)
Moze te wyniki sa w jakims innym miejscu? -
ola