- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
Sajmon
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Krzysztoff
-
Anonim
-
mgr Krysieńka :)
Hej a czy ktos wie czy mamy takiego fajnego TIRa uczelnianego na juwenalia?? Ja bym sie przylaczyla do promocji naszej szkolki:P Prosze o dokladny rozklad jazdy imprez juwenaliowych bo nigdzie nie moge tego znalezc. -
El Pełasso
-
mgr Krysieńka :)
Czy SWPS bedzie mialo wklad w juwenalia?? Jesli tak to dajcie znac kiedy i w jaki sposob! -
Anonim
> ale wszyskie uczelnie maja wolne a my nie:)
afaik placi sie za godziny zajeciowe a nie rektorskie ? -
Anonim
>Czy SWPS bedzie mialo wklad w juwenalia?? >Jesli tak to dajcie znac kiedy i w jaki sposob!
wiem ze naprzyklad colegium civitas ma swoj "ogrodek" czy tam namiot na ursynaliach (czesc juwenali) to moze i my mamy tez swoj?? -
Anonim
wicherek
po przeczytaniu Twojej odpowiedzi usmiech pojawil sie na mych ustach:D -
Pan Adam.
SAmorzad podejmuje stosowne kroki w celu usprawnienia naszej dzialalnosci na juwenaliach. Niestety stanowiska obralismy calkiem nie dawno, a koncepcja realizacji naszej prezentacji szkoly ciagle ewoluuje. wiecej informacji w pokoju 112, zapraszam -
Marta
Dlaczego współorganizatorem Ursynaliów akurat?
Kocham Ursynów, ale SWPS ma tam trochę jakby daleko...
he -
Pan Adam.
wybacz, ale jestem swiezakiem w samorzadie. wiem, ze czynny udzial bierzemy w przemarszu studentow, czyli juwenaliach. -
Anonim
>Dlaczego współorganizatorem Ursynaliów >akurat?
>Kocham Ursynów, ale SWPS ma tam trochę >jakby daleko...
>he
bo chyba wlasnie na Ursynaliach wystawiaja swoje namioty czy cos tam szkoly wyzsze...
ale pewny nie jestem...
-
nagle!Ja
-
El Pełasso
Mysle ze mozna by sie zintegrowac z miejscowymi chlorami tak na wszelaki wypadek; ) -
Anonim
wpadlem o 14 na chwile na ursynalia i wszystko sie dopiero rozkrecalo :D
a na 19:30... PAPA DANCE :P :P :P :P
- 1
- 2
czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (7)
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
AdviceTech Chodakowska, Warszawa
-
Akademia Walki PRAKONG Kinowa, Warszawa
-