- 1
- 2
-
Przerzucilem sie na Facebook.
studenci/studentki SWPS! mam do was wielka prosbe - przygotowujemy program do jednej ze stacji tv o kilku warszawskich uczelniach, m.in. o SWPS. Nie bedzie tam jednak ani slowa o rankingach, ocenach i tego typu pierdolach. Interesuja nas rzeczy ISTOTNE! - czyli: gdzie sa najladniejsze dziewczeta i chlopaki? gdzie sa najglupsze panie w dziekanacie? gdzie najblizej jest kebab? gdzie jest najwiekszy lans? gdzie jest zielona trawka najblizej? gdzie jest najtansza stolowka? gdzie mozna sie najlepiej wyspac na wykladzie - tzn gdzie sa najwygodniejsze lawki? jednym slowem co jest fajne a co was denerwuje?
do tego: czy sa jakies nieformalne organizacje studenckie? czy macie przeglady filmowe/imprezy kulturalne itp - i czy ktos na nie przychodzi? czy sa jakies fajne sekcje? jak wyglada w ogole zycie kulturalne/studenckie - bryndza czy super?
dziekuje wam serdecznie za pomoc - trescia programu beda wasze wypowiedzi wiec sie nie oszczedzajcie. moze przy okazji dowiecie sie czegos nowego o swojej szkole...i blagam nie pytajcie sie o jaka stacje tv chodzi bo przeciez i tak wam nie moge powiedziec! dzieki k -
Marta
-
mgr Krysieńka :)
a ja uwazam, ze Lazarski bije nas na glowe. Lazarski -> szkola lansu i bansu :P -
Anonim
-
-
gdzie sa najladniejsze dziewczeta i chlopaki?
-> SWPS
gdzie sa najglupsze panie w dziekanacie? -> mało miałam z nimi do czynienia ale w BOS-ie (Biuro Organizacji Studiów) są bardzo miłe
gdzie najblizej jest kebab?
-> Na Terespolskiej, całkiem niedaleko ale nie da się go konsumować bleee
gdzie jest najwiekszy lans?
-> Łazarski
gdzie jest zielona trawka najblizej?
-> przed drzwiami wejściowymi do uczelni, next Park Skaryszewski
gdzie jest najtansza stolowka?
-> na pewno nie u nas :( u nas: obiad 13 zł
gdzie mozna sie najlepiej wyspac na wykladzie - tzn gdzie sa najwygodniejsze lawki?
-> Aula Tomaszewskiego, pierwszy rząd i krzesła boczne - śpi się jak na chmurce, tak samo wygodne i można się w nie wtulić a reszta też niczego sobie
jednym slowem co jest fajne a co was denerwuje?
-> fajna jest winda, dzięki której można organizować wyścigi i się wozić :P, super jest też kawiarnia w podziemiach w buduarowej czerwieni z super mięciutkimi kanapami
-> denerwują mnie palacze stojący przed uczelnią; tłum jak na Stadionie
czy sa jakies nieformalne organizacje studenckie?
-> chyba tak ale się tym nie interesuję
czy macie przeglady filmowe/imprezy kulturalne itp - i czy ktos na nie przychodzi?
-> tak; tak
czy sa jakies fajne sekcje? jak wyglada w ogole zycie kulturalne/studenckie - bryndza czy super?
-> jeśli chodzi o 1 rok to my się cały czas integrujemy :) Nie można nikogo pozostawić poza siecią znajomości :P -
Anonim
u nas jest hmm :D droga stołówka, marne imprezy organizowane przez szkołę :/ dziewczęta niewątpiliwie są naj.. bo jest nas tu 85% całej populacji tej szkoły, iwęc jest do wyboru, do koloru :p jeżeli chodzi o spanie na wykłach to u nas wszędzie jest w sumie wygodnie :p jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę -
Polecam imprezy organizowane przez Willego i Michaela. Od czasu do czasu pojawiają się plakaty na naszej uczelni. Byłam na każdej i każda była extra :D -
Anonim
Bardzo śmieszne.
Te przeróżne strumienie świadomości jakie pojawiają się na gronach macie zamiar cytować w audycji radiowej na całą Polskę?
To chyba trochę nie fair w stosunku do szkoły.
Szkoła jest najlepsza !
A wiecie dlaczego?
Bo ma NORMALNYCH wykładowców. A do tego wspaniałych i nietuzinkowych ! TO są mądrzy ludzie z doświadczeniem, które przekazują nam na wykłAdach i ćwiczeniach. w tej szkole mamy niepowtarzalną szansę obcowania na codzień z niezwykłymi ludźmi.
Szkoła ma NORMALNE egzaminy. Nie ma mowy aby wykładowca Cię zwalił, bo Cię nie lubi ! Nie ma mowy aby w jakikolwiek sposób mógł Ci zaszkodzić. A jak ma za duże EGO i próbuje się na studentach wyżywać, to wystarczy odpowiednio wypełniona ankieta, którą studenci mogą oceniać wykładowcę, i już go nie ma ! Wystarczy skarga do Władz na piśmie ( sensowna a nie jakies bzdury, władze Uczelni także składają się z normalnych ludzi) i nie ma takiego człowieka więcej na uczelni !
I pies trącał drogie bufety i stołówki. Pies trącał czy są ładne czy brzydkie dziewczyny i chłopaki.
Po to jesteśmy na tej uczelni aby doświadczyć, spotkać się i uczyć od nietuzinkowych ludzi. I ta uczelnia nam to daje. I za to ją uwielbiam !!!
NIECH ŻYJE I ROZMNAŻA SIĘ SWPS !!! -
Anonim
-
Anonim
Że niby tak kocham SWPS ? :)
Jak kocham to juz kocham- po uszy.
I jestem wierna- jak pies.
A dobrego imienia bronić będę - jak średniowieczny rycerz imienia swojej Damy :o)
-
SunnyAngel
najlepiej to mozna sie wyspac nie na wykladach tylko na cudownych kanapach przy "centrum terapeutycznym" :D przespalam tam z kolezanka z polowe semestru:p -
wszystkim wam dziekuje za wpisy i prosze o wiecej!!! w porownaniu do innych uczelni jestescie i tak nadzwyczaj wylewni:) -
Monia
Bo jesteśmy wspaniali :) No może 98%... :P zgadzam sie z przedmócami. Aha fajne jest jeszcze to że możemy smai układac plan i dzięki temu zajać się czymś innym a nie mieć po 2 godziny okienka :) -
Anonim
FineV ale zes kurwa wymyslil. chyba ci sie nudzi za bardzo. lista tego co ci interesuje reprezentuje zajebiscie wysoki poziom zdebilalego mtv... prozba wielka, pffff. -
"studjuje, pije, spie, rucham, zeby myje. ogolnie nie szukam w zyciu ambitnych wyzwan bo i po co?" - fajny opis. chyba ze to zart. w takim wypadku gratuluje oryginalnego poczucia humoru.
tak czy owak, od dzisiaj bedziemy rownac do twojego poziomu. -
ORBITAL
przecież to było poważne wyznanie poważnego studenta. mr FV - trzeba mieć priorytety w życiu, aaaj?
chyba, że ty nie studiujesz, nie pijesz, nie ruchasz, nie myjesz zębów... dżizas, twojezycie jest takie puste....
a wyżej wymienione czynności są ambitnymi wyzwaniami i celami samymi w sobie. także do czego tu się przypierdalać? -
ORBITAL
-
ORBITAL
-
Sergio
...niektórych SWPS męczy ze względu na atmosferę lansu (szczególnie osoby z klinicznej na to narzekają). Bądź co bądź da się to wyczuć w powietrzu hehe. Ja jednak będę trzymał się zdania, że szkoła jest naprawdę zajebista, a cała ta atmosferka też czegoś uczy - w końcu jesteśmy w Warszawie, a większość osób chce związać swoją przyszłość z reklamą, mediami itp. Tylko SWPS:> ...a co do Łazarskiego - jak widzę ich reklamy na billboardach to robi mi się słabo - po pierwsze przez stronę koncepcyjną, a po drugie poprzez sam pomysł reklamy w takiej, a nie innej formie (reklama wizerunkowa uczelnii wyższej...great, ehh) -
Joasia
Zgadzam się z opinią Nitki!!! Jak coś jeszcze mi się przypomni, to napiszę.
p.s. Sergiusz, dlaczego kliniczna narzeka na lans? Skąd takie informacje? O co chodzi? Zaintrygowałeś mnie...; )
- 1
- 2