-
Fasolka :)
A słucha tu ktoś szant z Wrocławia ???
Jeśli tak... to co myslicie o festiwalu naszym kochanym szantowym?!! hihi
Albo o lokalach typu "Gawra" i " Łykend" choć ten drugi to specyficzny klub!! -
ewa:-)...
no w Gawrze byłam raz ale to z poczucia że musze wstąpić :)-całkiem miło;) a tak poza tym to pewno pare zespołów z Wrocka słyszałam ale nigdy we Wrocku :) np: Róża Wiatrów:D (ba nawet Ninja wpadł w weekend na koncert) i innych pewno ale nie wiem że są akurat z Wrocławia:) pozdrawiam.....aaa a czy "Wasz kochany festiwal szantowy" jest godny odwiedzenia... bo tam jeszcze nie byłam i nie wiem czy sie wysilać;) -
"Gawra" jest pod tym wzgledem fajnuśnym klubem, jest tam kameralnie tak... nie wyganiają o 24:00 stamtąd... hihi... gitarki, śpiewanko - to jest dobre...
A jeżeli chodzi o festiwal?? No właśnie miałam nadzieję, że ktoś się tu wypowie na ten temat... Czy warto? Noo z pewnością dla szantowców miła imprezka... dużo zespołów i wesoło... ogólnie:) Ale niestety nie mam porównania z innymi festiwalami... -
Kivi
Fasol Fasol o czym Ty tu dyskutujesz? ee?? Trzeba było mnie przenocować to bym była na festiwalu..A co "Łykendu" zyć nie umierać..Nio to ja? Wiemy juz gdzieb a teraz kiedy i na co? :D -
-
Drakoola
Bylam pare razy na festiwalu we Wroclawiu, jak jeszcze mieszkalam w tamtych okolicach... Teraz niestety wywialo mnie do centralnej Polski i jesli nie moge przyjechac, to slucham sobie transmisji internetowej....ale to nie to samo, brakuje tego klimatu wytworni filmow; )... Ten zapach pozniej sie czuje z 3 dni :P... A tak na serio to w porownaniu do festiwali w innych miastach to we Wrocku jest calkiem niezle, bardzo mi sie podobalo.... Jednak i tak uwazam,ze najlepsze festiwale sa co roku w sierpniu w Charzykowie...tam dopiero jest klimat w amfiteatrze przy jeziorku- polecam :).... Do Wroclawia zreszta tez zapraszam; ) -
O tak zapach Wytwórni filmów jest specyficzny i w nozdrzach dłuugo siedzi..hihi... no niestety w tym roku festiwal odbył się w hali obok... i było jakoś inaczej, choć również fajno;) -
ewa:-)...
ja też charzykowy polecam na wakacje :D naprawde jeden z najlepszych na jakich byłam że tak powiem nie było tam przypadkowych nieszantyfanów i jeziorko za sceną....ah -
Andrus
za rok l;aduje we wroclawiu:) chetnie poznam jakies osoby z tego podobno najpieknieszego polskiego miasta:) sam nie chce chodzic na szanty i nie wiedzial bym gdzie;D pozdrawiam -
o Apaszu !! Przybywasz do naszego miasta?? Fajno... spodoba Ci się;)
A na szanty pójdziemy a jak !!;) W sobote byłam na koncercie... nieźle naprawdę. Wesoło i skocznie jest... hihi -
A swoją drogą...
1.07.05 godz.23.00 - 3.00
ŁYKEND zaprasza na pl. Wolności
SZANTY NON STOP
- Mechanicy Shanty
- EKT- Gdynia
- Orkiestra Samanta
- Róża Wiatrów
- Za Horyzontem
- Ireneusz Wójcicki
wstęp wolny -
Andrus
do wroclawia jade dopiero za rok:) choc... nie wykluczam jakiegos weekendowego wypadu:) ale naarzie amm co tydzien szkole jeszce pzrez 6 tyg -
Andrus
do wroclawia jade dopiero za rok. choc nie wykluczam weekendowego wypadu:) ale narazie mam co tydzien szkole jeszce pzrez 6 tyg -
Wera
ja tam milo wspominam gawre.. a zwlaszcza komimk z zywym ogniem w chlodny, deszczowy wieczor.. obsluga tez sympatyczna..
i jeszcze kiedys wloczac sie po wroclawiu trafilam do takiego bardziej pubu niz knajpy, tez o wystroju zeglarskim.. niedaleko rynku w kazdym razie, tylko nie pamiatam ani nazwy ani ulicy.. fajne wygodne fotele maja :P -
Apaszu za rok czy za miesiąc... szanty nie przepadną;) poczeka Wrocek a jak!!
A ja dziś sesje skończyłam... alleluja !!! -
cool_max
-
Anonim
nio to jeśli ktoś będzie chciał przybyć we wrocq do fajnej żeglarskiej knajpy tio zapraszam...:-) Klub Muzyczny GAWRA pl.Wróblewskiego 3a... mam zaszczyt tam barmanić.... :-) taka mała reklamka... buhahahahha -
Ruda Furia !! Reklame trza robić - zwłaszcza, ze warto !!!
A Gawra milusia - rzeczywiście;) Byłam tam kilka razy i do samego rana;)
Ostatnio chodzę do "Łykendu", bo więcej znajomych twarzyczek się tam pojawia, ale coś nie mogą do końca rozkrecić tej knajpki - a szkoda, bo chyba jedyna taka gdzie grają muzyczkę z wyższej półki;)
Wiem czego im brakuje...gitar wolnostojących;) haa !! Nie słuchają mnie... trudno...
Ale Gawra..hmm....miodzio!!
-
Anonim
-
Kivi
Gawra Gawrą ale ja do łykendu 1 lipca na bank przyjadę.. Może powinnam już wyjść,żeby dojść..Bo fundusze takie kiepskie,ze hoho..
Eee..Ja sobie tego nie odpuszcze..Szkoda tylko,że Yank Shippersów nie będzie.. No nie Fasol? Bongos z tymi swoimi biodrekami :D
Dobra, bo przeginam.. :P -
cool_max