Szczecin <-> Warszawa [241]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wasze ulubione kluby : w Wawie/ Szczecinie
  • Robek

no moja najlepsza imprezka jak dotychczas byla w pieksie, mimo ze zdecydowanie nie ejst to najlepszy klub.

Co się tyczy szczecina to zawsze i wszędzie najlepszy trezor bedzie; ]
  • Anonim

W Szczecinie to oczywiscie HORMON!

A w Warszawie to nie poznalam za duzo, na razie Park wygrywa...
  • Grono.Net

W Szczecinie najlepszy jest Trezor :)) ( i CHYBA JEDYNY NIESTETY;p)
    A tutaj dopiero zwiedzam :)
  • Robek

trezor jest meeeega zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mala jesli bedziesz w trezo 26-29 to daj znac.
    a poznam cie z naprawde fajnymi manymi (chlopcy w slangu szczecinskim)
    a soja droga kto z wawy wie co to jazz, albo spawać?
  • just

ja wiem ,ale jestem ze szczecina; >
  • ica

a inne kluby w szcecinie? troche sie roznia od tych w wwa, soho na przyklad; )
  • Anonim

Ja dawno nie bylem w clubach szczecinskich z 2 lata ....
    ale moja warszawska plejada to :

BarbieBar
    Utopia
    Paprotka
    Cynamon

No i najleprzy after w miescie LUZZZTRO !!!!!
    :)
  • Mały Stefan:)

W Trezorze jest całkiem fajnie, również w Soho, ale lubiłam czasem wpadać do B52.
  • ica

czyli taki konkretny lans; ) a w Daily tez sie pojawiasz??!
  • Mały Stefan:)

No nie byłam jeszcze, a moze mi powiesz gdzie to jest, bo nawet nie za bardzo kojarze :)
  • Anonim

w Sz-n: Grand Cru, Trezor, B-52, Patio :P

w Wawce.. w niewielu byłam ogolnie :D wiecej w pubach :) scena2000, zoo, grand0 :]
  • Anonim

Musze coś wymyślić,żeby wpaść do Trezora....jak tylko bede w Szczecinie:)
  • SZafirowA

W Szczecinie - Hormon (kiedyś jeszcze w Kontrastach było fajnie) a w Wa-wie: Park, ale tylko w czwartki:) + No Mercy i Progresja.
  • tOMI

W Wawie zdecydowanie Piekarnia, potem Klubokawiarnia, after kiedyś na Koźlej, teraz czasem Luzztra. W Szczecinie ... oj dawno nie imprezowałem niestety, kiedyś byłem w Mezzoforte i było w miarę, Grand Cru i Soho - odwiedziłem, porażka straszna, disco na maxa, trafiłem kiedyś na niezłą imprezę w Tarasie chyba ale już nie ma tego miejsca od dawna. W ogóle w Szczecinie jest zdecydowanie inny gust muzyczny niż w Wawie a to wynika chyba z bliskości Niemiec. Zdecydowanie wolę imprezować w Wawie.
  • Anonim

soho sie opuscilo...
  • Robek

do Soho chodzilem majac 16 lat i od tego czasu tam nie zawitalem... ale nie pwoeim po sarmacku bywalo.. bitka, popitka i czasem nawet za cycka mozna bylo zlapac; ]
  • la_justine

do live chcialabym sie wybrac ale slyszalam ze ostro pilnuja wieku;/ przynajmniej w szczecinie tak nie jest:D
  • la_justine

A co do soho eh... odradzam kiedys bylo fajnie a teraz zrobila sie taka hipnoza;/
  • e_na

kiedys cafe jerzy, pozniej kilka imprez house de lux i beach party w baila(chociaz sam lokal zwykle typowo dyskotekowy), teraz cancan...na piwko do bramy jazz cafe
  • 1
  • 2
| |

5,5h IC 1h Samolotem +3 (na dotarcie do domku)... Grono dla ludzi, którzy wyemigrowali ze Szcze...

Miejsca grona (0)