- 1
- 2
-
Anonim
-
Robek
no moja najlepsza imprezka jak dotychczas byla w pieksie, mimo ze zdecydowanie nie ejst to najlepszy klub.
Co się tyczy szczecina to zawsze i wszędzie najlepszy trezor bedzie; ] -
Anonim
W Szczecinie to oczywiscie HORMON!
A w Warszawie to nie poznalam za duzo, na razie Park wygrywa... -
Grono.Net
W Szczecinie najlepszy jest Trezor :)) ( i CHYBA JEDYNY NIESTETY;p)
A tutaj dopiero zwiedzam :) -
-
Robek
trezor jest meeeega zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala jesli bedziesz w trezo 26-29 to daj znac.
a poznam cie z naprawde fajnymi manymi (chlopcy w slangu szczecinskim)
a soja droga kto z wawy wie co to jazz, albo spawać? -
just
-
ica
a inne kluby w szcecinie? troche sie roznia od tych w wwa, soho na przyklad; ) -
Anonim
Ja dawno nie bylem w clubach szczecinskich z 2 lata ....
ale moja warszawska plejada to :
BarbieBar
Utopia
Paprotka
Cynamon
No i najleprzy after w miescie LUZZZTRO !!!!!
:)
-
Mały Stefan:)
W Trezorze jest całkiem fajnie, również w Soho, ale lubiłam czasem wpadać do B52. -
ica
-
Mały Stefan:)
No nie byłam jeszcze, a moze mi powiesz gdzie to jest, bo nawet nie za bardzo kojarze :) -
Anonim
w Sz-n: Grand Cru, Trezor, B-52, Patio :P
w Wawce.. w niewielu byłam ogolnie :D wiecej w pubach :) scena2000, zoo, grand0 :] -
Anonim
Musze coś wymyślić,żeby wpaść do Trezora....jak tylko bede w Szczecinie:) -
SZafirowA
W Szczecinie - Hormon (kiedyś jeszcze w Kontrastach było fajnie) a w Wa-wie: Park, ale tylko w czwartki:) + No Mercy i Progresja. -
tOMI
W Wawie zdecydowanie Piekarnia, potem Klubokawiarnia, after kiedyś na Koźlej, teraz czasem Luzztra. W Szczecinie ... oj dawno nie imprezowałem niestety, kiedyś byłem w Mezzoforte i było w miarę, Grand Cru i Soho - odwiedziłem, porażka straszna, disco na maxa, trafiłem kiedyś na niezłą imprezę w Tarasie chyba ale już nie ma tego miejsca od dawna. W ogóle w Szczecinie jest zdecydowanie inny gust muzyczny niż w Wawie a to wynika chyba z bliskości Niemiec. Zdecydowanie wolę imprezować w Wawie. -
Anonim
-
Robek
do Soho chodzilem majac 16 lat i od tego czasu tam nie zawitalem... ale nie pwoeim po sarmacku bywalo.. bitka, popitka i czasem nawet za cycka mozna bylo zlapac; ] -
la_justine
do live chcialabym sie wybrac ale slyszalam ze ostro pilnuja wieku;/ przynajmniej w szczecinie tak nie jest:D -
la_justine
A co do soho eh... odradzam kiedys bylo fajnie a teraz zrobila sie taka hipnoza;/ -
e_na
kiedys cafe jerzy, pozniej kilka imprez house de lux i beach party w baila(chociaz sam lokal zwykle typowo dyskotekowy), teraz cancan...na piwko do bramy jazz cafe
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem