Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Halina Frąckowiak, Alicja Majewska, Bogusław Mec i Andrzej Dąbrowski (który w latach 70. zasłynął szlagierem "Do zakochania jeden krok")

a przy okazji m.in. feelX, bass medium trinity, soundkail i jakies us3.

idziemy nieee?
  • Anonim

jakies us3?? jak bedzie us3 nie mozna nie byc! trzeba byc!
  • Anonim

chuja tam asfri ja an frąckowiak ide :DDD
  • Anonim

w sumie racja. jebali us3 niech zyje halyna:D
  • Anonim

chociaz.... nie widze wsrod gwiazd majki jezowsiej a to powazne uchybienie jak dla mnie
  • Anonim

ani mojego faworyta andrzeja rosiewicza:(
  • Anonim

ale beda spiewajace fortepiany [Czesław Majewski i Janusz Tylman] i malgosia ostrowska:]

http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,...
  • Anonim

spiewajace fortepiany bomba, ale nie cala, tylko pol-bomba, bo bez rudiego schuberta.
  • kowal

podobno Czesław Majewski i Janusz Tylman maja na Rudim Szubecie Odra przyplynac
  • Anonim

fortepiany bez rudiego to jak przyslowiowy klan bez czikulinki :PP
  • Anonim

o kuuuurna, ja piermandole, to te prawdziwe US3!! madafaka słit siugapap siugapap ragstypap ju dont stap słit mi drap :D:D normalnie seryjnie zawsze zazdroscilem wujkowi ktory byl na ich koncercie w spodku iles tam lat temu, a teraz oni przyjechali m.in. do mnie; ] i to za friko koncert, mało tego, ten wystep prawie calkowicie rekompensuje mi heinekena w gdyni na ktory zapewne nie pojade... wypasssss <lol>
  • piasek

• Grono.Net

ja pierdole, w sumie fajnie ze us3, szkoda tylko ze to zespol jednego szlagieru dokladsnie sprzed 11 lat. No cóż. Ewrybady cantaloop :D
  • Anonim

hehe, a do tego Cantaloop to w sumie cover H.HanCocka :P nie no, mi tam sie podobają ich wydawnictwa, wszystkie 4 ktore mam + 1 z remixami; ]
    Proszę przypomnieć datę ich koncertu gdyż zapomniałem, a powyższy link do wyborczej juz nie do konca działa, w sensie nie za friko
  • Anonim

tz swojego czasu pilowalam dwie czy trzy plyty
    przyjemne bardzo
    a kto zna jeden hicior ten zna:]

Ogolnie dostepny plan Dni Morza Piwa:
    http://www.infoludek.pl/kultura/det...
  • Anonim

taki w sumie standard oprocz tego us3
  • Anonim

no chyba nikt sie nie spodziewal tu drugiego Open'era:))))
  • Anonim

ja troszeczke :D
  • Anonim

no to tak troszeczke to masz owieczko drogi:D
  • Anonim

brakuje tutaj tematu "o niczym" gdzie by mozna wpisac co sie chce tak z dupy kompletnie, ale jako ze z czasem kazdy temat pelni ta funkcje wiec wpisze sie w pierwszym lepszym

HOUSTON MAMY SŁOŃCE !!!!!
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)