- 1
- 2
-
Anonim
ponieważ jest juz temat "znowu poniedziałek" badzmy bardziej optymistyczni i napiszmy "już piatek" :D
I niech to bedzie alternatywą dla "kto idzie do city hall" - i piszmy tutaj jakie mamy plany ogólnopabowe na łikend .
ja ide do city hall hahahaha :D -
Anonim
-
Anonim
-
tygryz
-
-
Anonim
jutro wały i hiruś wrona :D, BMT, numer1, feel-x i oczywiscie US3 :DDDD czekam tylko na to jak zareaguja na ten koncert "stali bywalcy" tej imprezki plenerowej :D -
Anonim
-
Anonim
ja pra cu je
wlasnie zabraklo mi papieru na bardzo wazne pisma
fajnie
hm moze i ja sie rusze jutro na te waly.. zobaczymy -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
eql
-
Grono.Net
-
Anonim
hypnoza... I've never been there, ale cos kojarze, ze to jakies plastikowe klabisko. mam racje? -
kowal
-
Anonim
wlasnie
chodzmy do hypnozy
tam nas jeszcze nie widzieli
to tak jakby nic nie widzieli -
eql
Hypnoza miesci sie na pomorzanach, ul powstańców wielkopolskich - były klub Adrenalina, a jeszcze wcześniej był to klub studencki Trans czy jakoś tak (: -
Anonim
noo, to idziemy do hypnozy!!!
tuz po pracy lece zakupic jakies fajne zelazka, no wiecie, zeby choc troszke sie utożsamić
btw: juz niedlugo nie bedzie hypnozy - stanie tam biblioteka pam-u. moi znajomi wygrali z tym projektem, wiec ajm szur.
kolego ekul - gdzie Ty bedziesz sie tera bawił??? -
Anonim
hypnoza ?? :////////// buahahahahhahahahaha...
po tym jak mojemu kolesiowi zlamali tam kosc oczodołu za to ze patrzyl sie na dziewczyne jakiegos karka to jakos niechetnie mysle o tej "dysce"
a co tam graja dobrego ?? :DDD -
eql
no niestety zamykaja; d,
bedzie strzeba sie wybrac do paru lokali i przetestowac; p -
eql
"a co tam graja dobrego ?? :DDD"
jeden parkiet tech (duzy) drugi parkiet disco (mniejszy)
"po tym jak mojemu kolesiowi zlamali tam kosc oczodołu za to ze patrzyl sie na dziewczyne jakiegos karka"
life is brutal...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne