-
alterna
-
Jason Mandela
-
kowal
-
alterna
sorry ale sie z toba nie zgodze rodzaj muzyki jest bez znaczenia o jesli lubisz osobe to rodzaj muzy ktorej ona slucha jest Ci obojetny... -
-
Anonim
-
ed-ka
-
Grono.Net
andruty to są te wafle takie cieniutkie jak opłatek i słodkie? jeśli tak, to są zdecydowanie lepsze do Szczecina... ależ wspomnienie mi się przywołało: sprzedawali takie wafle w sklepiku szkolnym w moim kochanym LO XIII -
ed-ka
no tak ndokladnie te - u mnie w podstawowce jeszcze sprzedawali hehe yummy:) -
majer.Com
Co to qrwa ma byc:"chyba tak hehe dobra ksiazka albo muza rock metal itp,; ]" Koles jebac metal i rocka!!!!niech zyje Disco polo;) Niech sie tylko ktos sprzeciwi...to fpierdol;)heheh -
alterna
wątek jest prosty nuda na maxsa w Szczecinie ale patryjota trza byc:] -
alterna
a tak na serio to ludzie co tam Szczecin badzcie soba, a muza jest ok:P
-
Ewel
-
alterna
-
Ewel
ale jakie miasta byly pienkne dla wszystkich!
proste, w pieknych odcieniach szarosci,
minimalizm po prostu -
alterna
w tamtych czasach nic nie bylo proste ani latwe ludzie byli milsi ale bali sie wlasnego cienia... a co do miast heh nie ladne co ladne tylko co sie komu podoba;];] -
Grono.Net
Alterna ma rocznik 1988 wpisany w opisie... co Ty wiesz o komunie? ja wiem niewiele a trochem starszy... niech sie wypowiadaja Ci co pod stocznią stali jak czołgi jechały... ale przeginam :))
Ewel: brak porównań nie musi powodować zadowolenia z obecnego stanu, a może wywoływać frustrację , gdyż ma się wtedy prawo mysleć, że gdzie indziej tez jest tak kiepsko... choć faktycznie jak się ogłada kroniki WFDiF to radość na twarzach ludzkich i zadowolenie z tej pięknej polskiej betonowej krainy; a exclusive były wakacje na helu, a zagranica to był wyjazd na Węgry :)
nie przepadam za Szczecinem, choc trochę sie czuje przywiązany... mam jednak nadzieję, że sie kiedyś stąd wyniosę -
alterna
LW czy Ty nie przeginasz ja wiem duzo o komunie bo chcialam wiedziec i wiem co ludzie czuli i co musieli robic aby zyc...wiec nie wyjerzdzaj mi tu z wiekiem ok?? Pozdrawiam.
Alterna -
Grono.Net
Alterna nie fochaj... po prostu tak nagle sie uniosłaś na lekko ironiczna (tak ja to przynajmniej odebrałem) uwagę Ewel i zaczęłaś o tym niszczeniu Polski itd. jakbyś spędziła kilka tygodni na przesłuchaniach w siedzibie bezpieki albo miała inne przykre doświadczenia... a nawet nie miałaś okazji być na 1majowym Pochodzie :) a jesli chodzi o Twój wiek to raczej Ci go zazdroszczę, więc powtarzam: nie fochaj -
alterna
nie zapuszczam focha bo nic mi nie zrobiles...ale nie mysl ze jesli mam tylko swoje lata to nie wiem nic albo ze wiem malo o komunizmie. chcialam o niej duzo wiedziec wiem moze nie wiele ale informacje swoje mam. i staram sie je poserzac kiedy tylko moge i mam na to czas bo nie czytam czegos innego....;]
-
Ewel
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne