Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na slonku o wiele lepsze niż na wojska. Ja od dziecka jadam te na słonecznym i są pyszne. Ostatnio na spróbowanie poszedłem na wojska polskiego i byly zimne i gumowe, i zdecydowanie mniejsze od tych na słonecznym. a z podawaniem lokalizacji pasztecika na slonecznym... po prostu pasztecik na słonecznym i wszystko jasne (powstal przed budkami telefonicznymi). POLECAM
  • Anonim

:D
  • Anonim

W Warszawie w pasażu na ul. Świętokrzyskiej pomiędzy Marszałkowską, a Emilii Plater (Rondo ONZ) otwarty został bar ze SZCZECIŃSKIMI PASZTECIKAMI!!
    Cena 3 zł, barszczyk 2 zł.
    3 rodzaje do wyboru!!
    Dzisiaj byłam!! PYCHA!
    i nie zgadniecie kto założył ten biznes?!

Pozdrawiam i zachęcam do pójścia!
  • Anonim

ha! Niech się warszowiaki uczą światowego jedzenia! :D

no kto założył? :]
  • Anonim

Joanna Drozdowska (właśnie nie wiem czy założyła, czy tylko tam pracuje), ale dziewczyna jest przeładna, przesympatyczna i można z nią poromzawiać :)

A poszłam z koleżanką, która pochodzi ze Szczecina i mówi, że na 99% identyczne!!

Pycha, jest się czym chlubić :)
  • Anonim

Nie znam gościa; )
    Ale fajno - dobry pasztecik nie jest zły. Teraz nawet w stolicy będzie można zjeść jak człowiek; ]

Ale zdobyli Awtomat do Prigotowlenia Pierożkow? Bo bez niego nei ma pasztecików prawdziwych; >
  • Anonim

tak, oryginalny :)
  • GODDESCALCUS

>LoRd uLtrA zLo napisał
    >no najwiekszy bol swiata czyli plastikowy kubeczek :/ jest
    >mniejszy i nie ma tego klimatu chodz maszyna do barszczu
    >jest wciaz ta sama (przynajmnniej tak samo wyglada) i
    >barszczyk jak zawsze pierwsza klasa :] niestety ten swietny
    >bar zostal wygryziony prze fastfoody. Przewaznie swieci
    >pustkami, ale wciaz dziala i mam nadzieje ze bedzie tam
    >zawsze:] (stanie kiedys w kolejkach po paszteciki albo
    >oczekiwanie az zwolni sie jakies miejsce hehe)

Wcale nie świeci. Ile razy tam przyjdę, jest tłum ludzi. A paszteciki i barszcz pierwsza klasa. I pomyśleć, że to wszystko z Wyszyńskiego...
  • Klayman

Kij tam w paszteciki.
    Dzisiaj na Rodła w takim wietnamskim pawiloniku zjadłem sajgonki , że aż kolega powiedział że lepszych w życiu nie jadł.

| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)