-
Anonim
Na slonku o wiele lepsze niż na wojska. Ja od dziecka jadam te na słonecznym i są pyszne. Ostatnio na spróbowanie poszedłem na wojska polskiego i byly zimne i gumowe, i zdecydowanie mniejsze od tych na słonecznym. a z podawaniem lokalizacji pasztecika na slonecznym... po prostu pasztecik na słonecznym i wszystko jasne (powstal przed budkami telefonicznymi). POLECAM -
Anonim
-
Anonim
W Warszawie w pasażu na ul. Świętokrzyskiej pomiędzy Marszałkowską, a Emilii Plater (Rondo ONZ) otwarty został bar ze SZCZECIŃSKIMI PASZTECIKAMI!!
Cena 3 zł, barszczyk 2 zł.
3 rodzaje do wyboru!!
Dzisiaj byłam!! PYCHA!
i nie zgadniecie kto założył ten biznes?!
Pozdrawiam i zachęcam do pójścia! -
Anonim
ha! Niech się warszowiaki uczą światowego jedzenia! :D
no kto założył? :] -
-
Anonim
Joanna Drozdowska (właśnie nie wiem czy założyła, czy tylko tam pracuje), ale dziewczyna jest przeładna, przesympatyczna i można z nią poromzawiać :)
A poszłam z koleżanką, która pochodzi ze Szczecina i mówi, że na 99% identyczne!!
Pycha, jest się czym chlubić :) -
Anonim
Nie znam gościa; )
Ale fajno - dobry pasztecik nie jest zły. Teraz nawet w stolicy będzie można zjeść jak człowiek; ]
Ale zdobyli Awtomat do Prigotowlenia Pierożkow? Bo bez niego nei ma pasztecików prawdziwych; > -
Anonim
-
GODDESCALCUS
>LoRd uLtrA zLo napisał
>no najwiekszy bol swiata czyli plastikowy kubeczek :/ jest
>mniejszy i nie ma tego klimatu chodz maszyna do barszczu
>jest wciaz ta sama (przynajmnniej tak samo wyglada) i
>barszczyk jak zawsze pierwsza klasa :] niestety ten swietny
>bar zostal wygryziony prze fastfoody. Przewaznie swieci
>pustkami, ale wciaz dziala i mam nadzieje ze bedzie tam
>zawsze:] (stanie kiedys w kolejkach po paszteciki albo
>oczekiwanie az zwolni sie jakies miejsce hehe)
Wcale nie świeci. Ile razy tam przyjdę, jest tłum ludzi. A paszteciki i barszcz pierwsza klasa. I pomyśleć, że to wszystko z Wyszyńskiego... -
Klayman
Kij tam w paszteciki.
Dzisiaj na Rodła w takim wietnamskim pawiloniku zjadłem sajgonki , że aż kolega powiedział że lepszych w życiu nie jadł.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne