Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia S.

Potwierdzam polecenie Pana Dariusza ze studia ego z Chodkiewicza to strzał w 10 -tkę. Byłam i robiłam pasemka,Jeszcze takich nigdy nie miałam! Pełna jestem podziwu jak i zachwytu co do efektu jak i kultury pracy tego Pana.Gorąco wam go polecam .
  • ilona kochanowicz

Witam Kasiu S. co dokładnie robiłaś u p.Dariusza? Pasemka czy baleyage? Czy jesteś zadowolona tak na 100%? Czy jak powie mu się co chce się dokładnie mieć na głowie to mi to zrobi czy ma swoje wizje dalece odbiegające od sugestii klienta? Właśnie szukam jakiegoś dobrego fryzjera który zrobiłby mi super baleyage nie schrzaniając mim przy tym włosów bo mam już dość tych pseudo fryzjerów po wizycie u których wyglądam jak "przez okno"; )
  • ewelina prosto

Znakomite strzyżenia...
    Specjalistą od dobierania fryzur jest z pewnością Michał Micado Nowak. Przyjmuje od wielu lat osoby, które mają problem z dyscypliną niesfornych i skomplikowanych włosów. Ceny wysokie ale fryzury układają się kilka miesięcy. Z tego co wiem, czesał znane osobistości, robił pokazy mody i czesał wykonawców festiwalu sopot. Polecam z całkowitą odpowiedzialnością.
    MICHAŁ-504019005
  • Edi Century

Ja polecam salon Inspiracja M&E na ul. Jagiellońskiej 10/14/ wejście od Monte Cassino/ - świetny klimat i rewelacyjne fryzjerki, szczególnie p.Marzenna i Arleta. Zawsze jestem zadowolona z koloryzacji i cięcia. Można jeszcze pomalować paznokcie i zakosztować masaży. Ogólnie duży plus za podejście do klienta i klimat salonu.
  • KLientka X

Witam,
    Po analizie opinii internetowych postanowiłam skorzystać z usług Pana Dariusza z salonu fryzjerskiego EGO na ul.Chodkiewicza. Postanowiłam się oddać w ręce fryzjera i pozwolić mu na stworzenie fryzurki takiej z " duchem czasu". Niestety wyszłam z niedbałą i niemodną fryzurą. Ostateczne poprawki miały miejsce po wymodelowaniu włosów i ich polakierowaniu, co niestety po ich umyciu nie mogło wskazywac na ich równe przycięcie. Bez solidnego modelowania nie jestem w stanie wyjśc z domu, po umyciu właściwie fryzury nie ma, są niedbale pocięte kosmyki, bez żadnej konkretnej linii i kształtu. Atmosfera podczas wizyty niby miła, ale ja czułam,ze raczej Fryzjer silący się na taką naturalną uprzejmość. Miałam wrażenie,ze Pan kreuje się na "Artystę", ale niestety efekt jego pracy NA PEWNO na to nie wskazuje...Osobiście nie polecam!
  • JOANNA KAMEL

A CO MYSLICIE O SALONIE FRYZJERSKIM "MASUMI" ul.BOGUSŁAWA?? TAM KIEDYS PRACOWAL MARCIN, TERAZ ZOSTAL TYLKO JAKIS łysy PAN, KTORY PONOC SWIETNIE SCINA. MACIE JAKIES OPINIE?? POZDRWIAM I PROSZE O NAMIARY TEGO PANA.JOANNA ZE SWINOUJSCIA
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)