• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oLa

potrzebne mi (do pracy) info gdzie w ostatnim czasie pojawily się sklepy z tania odzieza w naszym pieknym miescie.
    Jak wiecie to podajcie namiary.Moze znacie kogos kto wlasnie taki otworzyl.
    pieknie dziekuje:D
  • Bao

Ja mijam taki sklepik jak chodzę do pracy,nie wiem jak ta ulica sie nazywa, ale to jest niedaleko Kurnika jak sie idzie w kierunku pl. Odrodzenia czy tam Sprzymierzonych. Nawet dość fajnie wygląda ten sklep, tak jakby to nie była ciuchlandia
  • Anonim

ej no ciuchbudy są zajebiste. jedna na przeciwko ex-kosmosu na wojska polskiego, jedna w bylym budynku odry na niepodleglości, w zdrojach jest dobra i na słonecznym ponoć. dwie są w rejonach tzw. "kuwejtu", ale ulic nie znam, no i coś jeszcze chyba na bohaterów warszawy. i na piłsudskiego też chyba coś
  • Bao

Wiem,ze jakas fajna jest własnie koło bohaterów, 5 lipca? czy gdzies tam
  • Anonim

olka, zapytaj sie moze kolezanki z biurka niedaleko? :D ja wiem gdzie jest najlepsza ciuchbuda w miescie!
    jutro Ci powiem
  • b∂rtok

koło fali jest zajebista. :)
  • oLa

es: czasem odleglosc biurka to strasznie daleko:D
    Ale dzieki, dzieki:))))))
    chodzi mi glownie o to czy zauwazyliscie ze gdzies powstaly jakies nowe. w ostatnim czasie. no wiecie. taki bummmm na ciuchbudy.
  • Anonim

w heliosach na slonku jakis nowy jest...
  • dasha

ten na 5 lipca nie jest nowy, ma najmniej 10 lat :) i strach tam iść bo urzęduja tam bardzo agresywne panie które drapią i nie dopuszczają do żadnej ciekawej szmaty :/
    a co do nowych to wydaje mi się, że stosunkowo krótko otwarty jest lumpek koło Vero Mody, zaraz obok złotnika.
  • Ametyst

Na bukowym na pomarańczowej nowy otworzono niedawno.
  • Anonim

hahaha, to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem, głupia ja :D
  • b∂rtok

nowy otworzyli na osiedlu zawadzkiego. ale jak ktos neimeiszka tam to nie wytlumacze
  • finula vel. ¡ejmadziu!

bukowe, taaaa, lumpeksów ci u nas dostatek. i z odzieżą skandynawską mamy, i inny z odzieżą angielską. ale w datach otwarcia to już się nie orientuję; )
  • qfiat

ja mam kolo siebie z holenderska odzieza
  • finula vel. ¡ejmadziu!

czujemy się mocno europejsko :]
  • oLa

finula:a mozesz mi choc nazwy ulic dac?
  • oLa

bart: wprawdzie nie mieszkam na zawadzkiego ale znam osiedle. moze kilka wskazowek? jak trafic do lumpeksiarni:)
  • finula vel. ¡ejmadziu!

Mogę, tylko najpierw muszę skonsultować się z kimś kto je zna:]
    może matula; )
  • oLa

ok. dzieki:)))))))
  • finula vel. ¡ejmadziu!

my mom says: "lumpeks z angielską jest gdzieś za biedronką [ul.pomarańczowa -przyp.aut.], a ten ze skandynawską na ul.brązowej, ale nie wiem czy jeszcze istnieje"
    :P
  • 1
  • 2
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)